Boost Your Summer:
Breng een hele week door met BrainBoost

Alle mensen met een baan zijn er jaloers op: zes weken vakantie, midden in de zomer. Hoe ga jij die tijd invullen? Voor jongeren met tijd teveel (of zonder oppas) organiseert BrainBoost twee Boost Your Summer weken, waarin we gaan leren, maar vooral gaan leven! Zie het als een kamp, maar dan zonder irritant slapen in stapelbedden. En met hele dikke vette workshops, van Tim bijvoorbeeld! 
Wat?
      Een combinatie van beweging, ontspanning en ook een beetje brainboosten, oftewel echt boeiende dingen leren. 
      Een dagelijks programma vol boeiende workshops (denk aan fotografie, muziek, acteren etc), sporten die echt bij je passen, werken aan life skills, maar ook voldoende tijd om gezellig met elkaar door te brengen en natuurlijk gaan we ook een beetje feesten, het blijft wel zomervakantie!!
      We werken bovendien in groepjes aan een project naar keuze, dat zeker niet zal misstaan op je cv in de toekomst
Wanneer?
We gaan twee groepen in twee weken begeleiden. 
Groep 1: 7 t/m 11 jaar – 6 t/m 10 augustus
Groep 2: 12 t/m 17 jaar – 13 t/m 17 augustus
De groepen zijn elke dag van 09.00 uur tot 18.00 uur bij ons. Op de laatste dagen (vrijdag) is er een gezellige middag met afsluitend feestje waarbij de ouders welkom zijn en de projecten worden gepresenteerd. 
(Per groep nemen we maximaal 20 leerlingen op.) 
 
Wie? 
Scholieren (basis- en voortgezet onderwijs) vanuit heel Nederland zijn welkom. Iedereen die zin heeft om op een leuke manier wat te leren, of op een wijze manier te feesten. Hoeven je ouders tenminste ook geen vrij te nemen omdat de scholen nou eenmaal zo lang dichtgaan.
Vanuit ons zijn docenten Eva & Jasper er natuurlijk bij, en Tim Hofman komt ook zeker zijn hoofd laten zien. Daarnaast nodigen wij elke dag experts in hun vakgebied uit, om de week tot een groot succes te maken.  
Kosten? 
De week kost 260 euro. Dat is absoluut een koopje, als je bedenkt hoe veel je gaat doen. Voor de duidelijkheid: dit is dus exclusief overnachten en maaltijden. Wij zorgen natuurlijk wel voor drinken en snacks. 
 
Aanmelden? 
Wacht niet te lang en stuur een mail naar info@brainboost.nl. Ook als je nog twijfelt, een bezorgde ouder bent, of gewoon meer info wilt. 
 
Het volledige programma maken wij later bekend.

Interesse of meer info?

Wij nemen contact met jou op!

Of bel ons direct op:

020-2148938

Wil je direct inschrijven of meer informatie?

Vul dan bovenaan deze pagina jouw telefoonnummer in en wij bellen jou zo snel mogelijk op!