Boost je Singer Songwriter skills met Jasper en Yerassimo.

Wil jij DE nieuwe hit van Nederland schrijven? Hoe zit een song in elkaar? Waarom is de ene song een hit en de andere helemaal ruk?

BrainBoost presenteert voor beginnende muzikanten met (eigen instrument en) zin in meer ervaring deze driedaagse cursus inclusief afsluitend optreden!
In de cursus word je begeleid door twee succesvolle muzikanten, waaronder onze eigen Jasper. Hij is behalve beta-nerd namelijk ook uitverkochte zalen aan het platspelen! We werken in hele kleine groepen, zodat er altijd genoeg aandacht is voor jouw persoonlijke talenten en uitdagingen.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Lyrics schrijven
  • Zang (ook tweede stem)
  • Samenspel
  • Het gebruik van akkoorden
  • Welke tonen werken/horen bij elkaar?
  • Ritme
Perform it!  

De dagen zijn opgebouwd uit lessen van ongeveer 2,5 uur. In totaal zullen bestaat de cursus uit 3 lesdagen en een avond optreden. Jaaa!! Jij gaat jouw eigen geschreven song op het einde voordragen! Spannend? Tuurlijk, maar juist daar leer je van. En zo laat je ook je familie en vrienden kennis maken met je talent.

Dus ben jij een rising star, of wil je echt goed nummers leren schrijven? Kom dan je skills boosten bij BrainBoost!

Meer info over de docenten van deze cursus: Jasper en Yerassimo

Wat wil je later worden? “ROCKSTER!” antwoordde de 5-jarige Jasper. Duidelijke droom, dus even later moesten er instrumenten bespeeld worden: eerst piano, een paar jaar later gitaar en op de middelbare school voor het eerst ook zingen. Vele jaren later, heeft Jasper het voor elkaar gebokst! Optredens in Paradiso, Melkweg, Uitmarkt, Patronaat en recent nog een uitverkochte Tivoli, best wel tof..!! Zijn tracks worden duizenden keren beluisterd op YouTube, sommige nummers passeren zelfs de miljoen.
“Muziek maak ik uit pure emotie, de woorden in mijn hart vertalen zich naar muziek. Zo kom ik tot het beste resultaat”.
Maar hoe kom je daar? Keihard werken, ook nu nog zingt Jasper in 3 bands, zoals The Last Element, WAV, Counting Wolves en zijn heeft zijn eigen singer-songwriter project Jasper R waarmee Jasper regelmatig songs uitbrengt op zowel Youtube als zijn Spotify kanaal. En dat naast lesgeven bij BrainBoost!
Deze cursus geeft hij samen met vriend en muziekmaatje Yerassimo. Hij is afgestudeerd pianist aan het conservatorium, studeert momenteel muziekwetenschap en heeft veel ervaring met het schrijven en componeren van muziek.Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring met het begeleiden van zangers en zangeressen, waardoor Yerassimo precies weet hoe zang het beste in een nummer past.

  

Details en aanmelden

Wanneer: Op zondagmiddagen in november (11, 18 en 25 november) van 13.00 uur tot 15.30 uur. Het afsluitende optreden is op vrijdag 30 november vanaf 19.00 uur.
Waar: Bellamystraat 49 Amsterdam
Kosten: EUR 149,-. Hiervoor krijg je dus drie muzieklessen van twee docenten, plus een gezellige vrijdagavond waarbij ook je vrienden en familie welkom zijn. De lessen zijn inclusief drankje en snack.
Aanmelden? Bel ons of stuur een mailtje naar info@brainboost.nl
Ps. Wil je muziekles van Jasper maar kun je deze data niet? Contact opnemen voor maatwerk kan altijd!

 

Interesse of meer info?

Wij nemen contact met jou op!

Of bel ons direct op:

020-2148938

Wil je direct inschrijven of meer informatie?

Vul dan bovenaan deze pagina jouw telefoonnummer in en wij bellen jou zo snel mogelijk op!