EXAMENBOOST

 

Examentraining bij BrainBoost in Amsterdam

 

 • Gespecialiseerd in exacte vakken (HAVO en VWO)
 • Speciale aandacht voor stress
 • Gericht op het ontwikkelen van de juiste skills
Zit jij in je eindexamenjaar? Sterkte…! Het laatste wat je nodig hebt tijdens deze terror-periode is onzekerheid. Ben jij iemand die meer hulp nodig heeft dan goed opletten tijdens de les? Vaak is beetje extra professionele aandacht geen overbodige luxe. Want uiteindelijk heb je gewoon zin in vakantie en geen gedoe met herexamens, toch?

 

Voor Wie?

Bij BrainBoost bieden we examentrainingen aan voor de niveaus HAVO, VWO en Gymnasium. We zijn gespecialiseerd in de exacte vakken: wiskunde, scheikunde, natuurkunde en biologie. Wij werken graag samen met de allerbeste docenten en geloven in een moderne aanpak die dichtbij de leerling staat.

 

Waarom kiezen voor examentraining bij BrainBoost?

 • Kleine groepen, persoonlijke aandacht en samenwerken: In tegenstelling tot de meeste examentrainingen geven wij les in kleine groepen (maximaal 6 leerlingen per groep). Zo is er meer persoonlijke aandacht. Bovendien kunnen leerlingen gericht samenwerken, waardoor ze van elkaar en door middel van reflectie ook van zichzelf leren.
 • Stressmanagement: Wij zijn experts op het gebied van stress en jongeren. En stress is een enorme factor bij het voorbereiden en maken van examens. Tijdens de cursussen maken we gebruik van oefeningen om stressniveaus omlaag te brengen en rustig te worden. Heb je trouwens voor altijd wat aan.
 • Inzicht krijgen in eigen leren: In onze examencursussen wordt het duidelijk waar sterke en zwakke punten liggen. Zo krijg je inzicht in je eigen brein en herken je verbeterpunten, waardoor het leren effectiever wordt.
 • Concrete examenskills: Tijdens de cursus wordt het duidelijk wat er precies wordt verwacht tijdens de schoolexames. Je leert examenvragen correct te beantwoorden (dit begint al met de vraag snappen!) en tijd te besparen.
 • De beste docenten: Alleen leraren die echt hebben doorgeleerd in hun vakgebied geven bij ons examentraining. Ze zijn verder ook getest op hun didactische skills (dat betekent dat ze geduld met je hebben en een grapje kunnen maken/waarderen). Bij BrainBoost is de sfeer altijd goed.
 • De perfecte werkplek. En als laatste, maar zeker niet de lulligste: als je je inschrijft bij BrainBoost, heb je meteen een fijne plek om te sturen. Op onze locatie in Amsterdam ben je altijd (ok, tijdens openingstijden) welkom om te komen leren. We hebben thee voor je klaarstaan, de perfecte playlist aan en een lekker rustige ruimte voor jou om te zitten.
 • Bovendien krijg je bij BrainBoost een motivational speech voor de examens beginnen van niemand minder dan BrainBoost eigenaar en ex-leraar TV Tim Hofman (ja die van Wie is de Mol)!
Examentraining BrainBoost Beta

 

Interessant feitje:

   In 2018 zijn alle       leerlingen die mee     hebben gedaan aan   onze   examentrainingen   geslaagd!!

 

 

 

 

  

De Details

BrainBoost EXAM PROOF
 • Duur: 3 weken
 • 2 lessen per week van 2,5 uur (19.00u t/m 21.30u)
 • Kosten Eur 425,-
  Vak Niveau Dagen
  Biologie HAVO ma en wo 15 & 17 april 22 &24 april 29 & 1 (apr/mei)
  VWO di en do 16 & 18 april 23 &25 april 30 & 2 (apr/mei)
  Natuurkunde HAVO ma en wo 15 & 17 april 22 &24 april 29 & 1 (apr/mei)
  VWO di en do 16 & 18 april 23 &25 april 30 & 2 (apr/mei)
  Scheikunde HAVO ma en wo 25 &27 maart 1 & 3 april 8 & 10 april
  VWO di en do 26 &28 maart 2 & 4 april 9 en 11 april
  Wiskunde A/C HAVO ma en wo 15 & 17 april 22 &24 april 29 & 1 (apr/mei)
  VWO di en do 16 & 18 april 23&25 april 30 & 2 (apr/mei)
  Wiskunde B HAVO ma en wo 25 &27 maart 1 & 3 april 8 & 10 april
  VWO di en do 26 &28 maart 2 & 4 april 9 en 11 april

Interesse of meer info?

Wij nemen contact met jou op!

Of bel ons direct op:

020-2148938

 

(Whatsappen mag ook:

06-23293286)

Wil je direct inschrijven of meer informatie?

Vul dan bovenaan deze pagina jouw telefoonnummer in en wij bellen jou zo snel mogelijk op!