Met Lol Leren over DNA.

Blog Eva: Beter leren kun je snel met YouTube!
Mijn YouTube top drie van deze week: Met Lol Leren over DNA.

Wil je op een grappige en snelle manier je kennis testen over DNA, maak dan gebruik van deze top drie video’s op YouTube. De ene is gewoon heel vet en de ander is intens grappig.

Op nummer 3 staat een video die hilarisch is. De sing en songwriter van dit nummer heeft heel erg zijn best gedaan om kennis over DNA in zijn liedje te verwerken en zorgt er ook nog eens voor dat alles rijmt. Ik moet hard lachen om deze man, maar kan hem als biologie docent op geen enkel foutje betrappen. Een topper dus!

https://www.youtube.com/watch?v=wdhL-T6tQco

Op nummer 2 staat een een parodie op een nummer van Fetty Wap. Gewoon erg goed dus! Ook in deze tekst kan ik geen fouten vinden. Dit nummer is goed om je kennis te testen!

https://www.youtube.com/watch?v=T5gEIViVAPw

Op nummer 1 staat een video van The Science Rap Acadamy. Deze rap vind ik steengoed. De beat is heerlijk en ook in dit filmpje klopt alle informatie over DNA. Dit nummer is niet alleen goed om je kennis over DNA te testen, maar ook om thuis op te bouncen. Ik doe dit wel stiekem, want mijn vrienden vinden me een nerd als ik het opzet. https://www.youtube.com/watch?v=VrTGclugG0k

Veel plezier met YouTube! Volgende keer meer informatieve video’s over DNA