Je leven onder controle met de BrainBoost planner!

 

De middelbare school kent al genoeg uitdagingen. Dan kun je maar beter je zaken goed op orde hebben, want dan houd je tenminste tijd over voor leuke dingen. En dat is precies waar BrainBoost je bij helpt.

De BrainBoost planner helpt om overzicht te krijgen over je leven. Je huiswerk krijg je vast digitaal in een schema, maar per week uitschrijven wat je echt gaat doen en wanneer is een veel beter idee. En er is nog veel meer te plannen: toetsen, sporten, feesten, bijbanen en je verkering.

De BrainBoost planner bevat weekplanningen, maandoverzichten en -evaluaties, heel veel awesome tips over hoe je sneller kan leren van mensen die het echt kunnen weten en natuurlijk ook tips van Tim Hofman.

 

Tim over de planner:

“Ik maakte er vroeger vaak een zooi van. Nu kan iedereen mijn jeugd compenseren met deze planner en zo eerder je doelen behalen. Probeer het: controle hebben is een verademing”

BrainBoost is een moderne bijlesschool waar leerontwikkeling vooropstaat. Geen snelle trucs voor een aankomende toets, maar lessen waar je je hele leven iets aan hebt. De docenten van BrainBoost snappen de belevingswereld van jongeren, zijn gespecialiseerd in stressmanagement en helpen leerlingen met plannen.

Waarom een planner gebruiken?

Wist je dat als je dingen opschrijft je hersenhelften verbinding met elkaar maken en je het daarom beter onthoudt? Dat is dus een groot voordeel boven alles digitaal hebben. Je werk gaat soepeler en dan houd je tijd over voor leuke dingen!