10 Maart was het zo ver: BrainBoost Academy geopend

En wat een feest was het!

 

In het bijzijn van familie, vrienden, BN-ers, pers en vooral heel veel leerlingen openden Tim, Jasper en Eva afgelopen weekend de BrainBoost Academy. Er werd een lintje doorgeknipt, champagne gedronken en er was heel veel gouden confetti (echt niet te doen met schoonmaken trouwens).

RTL Boulevard was er, en Shownieuws ook (terwijl deze toch een beetje elkaars concurrenten zijn!), er waren fotografen, filmers van aftermovies en zelfs modejournalisten om het hippe jonge volk vast te leggen. Zodra het bij ons binnen is, gaan we alles natuurlijk delen hier.

BrainBoost Academy is onze nieuwe toevoeging aan het lesaanbod. En hiermee gaan we verder dan de stof voor school, maar kunnen jongeren bij ons alles leren wat past bij ontwikkelen. Van een masterclass YouTube tot een cursus zelfvertrouwen. Het programma wordt voortdurend uitgebreid, dus houd de site in de gaten! En neem nu vast een kijkje (via het menu bovenaan de pagina), want er is al genoeg te proberen!

Voor nu zijn we vooral heel erg trots dat de BrainBoost Academy open is, en willen we heel graag de volgende mensen bedanken:

Lize, Rijk, Sam, Roos, Peter, Marco, Ezra, Sophie, Michael, Lenneke, Sabine: zonder jullie hulp werd het niks!

Quinty, Gaite en Sarah, zo terecht en fijn dat jullie onze teachers van het eerste uur zijn!

Tim, Francis, Daan van Shanghai Bistro: bedankt namens iedereen voor jullie pop-up restaurant bij ons in de school. Dat was lekker!

En deze sponsors zorgden voor het beste bier, fris en snacks: bedankt &Union, Mana Kombucha en LuvSum!