SprintBoost

Wat is de SprintBoost:

Wegens de Corona-crisis zit jij net zoals veel andere leerlingen thuis te werken. Er wordt daardoor opeens heel erg veel van jou verwacht. Je moet bijna alles zelf doen en hebt niet je klasgenoten en docenten om je heen om je te helpen met inhoudelijke vragen. Ook niet om je te motiveren en om aan de slag te gaan. Kortom… een sprintje tot het einde van het jaar kan jij wel gebruiken!!

Heb jij op dit moment moeite met één of meerdere bèta en/of gamma vakken van de middelbare school en loop je vast bij het maken van je huiswerk of bij het leren voor je toetsen en je laatste schoolexamens? Leer je goed, maar haal je toch onvoldoendes op de toets? Dan is onze online SprintBoost de hulp voor jou! De eindexamens gaan niet door, maar ook als je in je examenjaar zit kan je wel een eindsprintje gebruiken voor je herkansingen en je schoolexamens.

Bij deze extra intensieve huiswerkbegeleiding speciaal voor de bèta en gamma vakken ga je elke les twee uur knallen. Onze begeleiders helpen je bij plannen, kunnen al je vragen beantwoorden en zorgen dat jij goed leert voor je toetsen… en dit kan dus allemaal online. ☺

Onze lessen online zijn persoonlijk en intensief. Je kunt alles vragen en onze begeleiders helpen jou met motivatie, plannen, coachen en beantwoorden al je inhoudelijke vragen.

SprintBoost

Wij helpen je op een persoonlijke manier bij je laatste sprint naar het einde van je jaar of het einde van je schoolcarrière! Je SE’s, je proefwerken, je herkansingen.
Wij gaan je helpen!🙏

Wat zijn bèta en gamma vakken?

Bètavakken zijn exacte vakken, waarbij het woord ‘exact’ duidt op het feit dat deze vakken werken met exacte, meetbare experimenten en berekeningen.

Dit zijn de bètavakken:

 • Wiskunde
 • Natuurkunde
 • Scheikunde
 • Biologie 

Gammavakken zijn:

 • Aardrijkskunde
 • Economie
 • Management en organisatie
 • Bedrijfseconomie

Wanneer is de SprintBoost en wat kost het?

De SprintBoost is elke:

 • Maandag t/m donderdagavond van 17.00u tot 19.00u
 • Zaterdag van 10.00u tot 12.00u.

Je koopt lessen (sprints) in. Je bepaalt zelf hoe lang je sprint is en over hoeveel tijd je die lessen verdeeld:

 • 2 lessen (van 2uur per stuk) = 115,50 euro
 • 4 lessen (van 2uur per stuk) = 196,00 euro (15% KORTING!!)
 • 8 lessen (van 2uur per stuk) = 369,50 euro (20 % KORTING!!)

Hoe meld ik me aan?

Wil je meedoen met deze eindsprint of wil je meer informatie?

Je ontvangt vandaag van ons reactie en zou dus morgen meteen van start kunnen gaan. Als jij je gegeven hebt achtergelaten krijg jij van ons alle informatie over hoe onze online lessen werken. Het werkt snel en simpel. Je zit nog nergens aan vast als je dit formulier invult.

Voor wie is de SprintBoost geschikt?

Alle middelbare schoolleerlingen die moeite hebben met een of meerdere van de bèta en gamma vakken. Of je nu nog een sprint wil trekken voor je laatste schoolexamens of laatste toetsweek. Dit is je kans op extra hulp die persoonlijk en goed is!

Wat zijn de ervaringen van onze leerlingen met onze lessen?

Onze leerlingen geven aan dat ze de lessen bij BrainBoost zo fijn vinden omdat ze in twee uur heel veel gedaan krijgen en dan lekker relaxed kunnen Netflixen! Hieronder een paar reviews van onze leerlingen:

Wies 6 vwo

‘’Door BrainBoost snap ik de stof veel beter en begin ik op tijd met leren voor toetsen. Het is fijn dat je aan meerdere vakken tegelijk kan werken en je overal vragen over kunt stellen.’’

Ezra 4 havo:

“Ik vind het top, want ten eerste: je zit 2 uur lang te werken met goede begeleiding en ten tweede: er is een fijne werksfeer.’’

Pip 3 havo:

“Ik vind dat je hier goed kan leren en dat je ook meteen wordt geholpen als je een vraag hebt.’’

Isabelle 3 vwo:

“Ik zit nu al ruim 1 jaar bij BrainBoost en ik vind de SprintBoost heel fijn, omdat ik slecht/minder goed ben in de exacte vakken en daar kunnen ze mij heel erg bij helpen.”

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

SprintBoost

Bij onze online sprintlessen krijg je persoonlijke aandacht en inhoudelijke hulp voor de bèta en gammavakken. Je werkt samen met getrainde docenten twee uur lang aan je lastigste vakken, waardoor je snapt hoe je voor deze vakken moet leren en na twee uur relaxed kunt Netflixen 😉

Tijden

 • Maandag t/m donderdag van 17.00u tot 19.00u
 • Zaterdag van 10.00u tot 12.00u

Prijs per sprint:

 • 2 lessen (van 2uur per stuk) = 115,50 euro
 • 4 lessen (van 2uur per stuk) = 196,00 euro (15% KORTING!!)
 • 8 lessen (van 2uur per stuk) = 369,50 euro (20 % KORTING!!)

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding