Planner

Je leven onder controle met de BrainBoost planner

De middelbare school kent al genoeg uitdagingen. Dan kun je maar beter je zaken goed op orde hebben, want dan houd je tenminste tijd over voor leuke dingen. En dat is precies waar BrainBoost je bij helpt.

Waarom een planner gebruiken?

De planner helpt je om overzicht te krijgen van je leven. Je huiswerk krijg je vast digitaal in een schema, maar per week uitschrijven wat je echt gaat doen en wanneer, is een veel beter idee. Wist je dat als je dingen opschrijft je hersenhelften verbinding met elkaar maken en je het daarom beter onthoudt? En er is nog veel meer te plannen dan toetsen en huiswerk: sporten, feesten, bijbanen en je verkering, komen in deze planner ook aan bod!

Awesome tips!

Wij kunnen je zowel op de inhoud helpen als bij leren hoe je moet leren en hoe je moet plannen. BrainBoost is zowel bijles als huiswerkbegeleiding. Onze locatie lijkt niet op een school en niet op je huis, maar we zorgen er wel voor dat jij je thuis voelt. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, want iedereen is net even anders (en gelukkig maar ;)).

Tim Hofman van BrainBoost:

“Ik maakte er vroeger vaak een zooi van. Nu kan iedereen mijn jeugd compenseren met deze planner en zo eerder zijn doelen behalen. Probeer het: controle hebben is een verademing”

TimHofmanPlanner_Brainboost

Maria

“Pubers worden geholpen met leerstof in stukjes te verdelen er is een duidelijke uitleg. Daarnaast helpt Tim je met opvoeden met tips en er zitten leuke stickers bij.”

Irene

“De planner is duidelijk opgebouwd en heeft grappige weetjes. Handig om te gebruiken en een houvast voor een nieuw tijdperk middelbare school.”

Dennis

“Geweldig om te leren plannen en de grote lijnen en bijzaken te onderscheiden. Ook kun je evalueren en staan er handige tips in.”

Joost aka NerdyGeekyFanboy

“Mooie afwisseling maken tussen serieuze reflecties, grappige vragen en lijstjes. Boost je brain pagina’s met handige tips als je wil leren. Genoeg ruimte voor notities en leuke stickers.”

Plan je schoolwerk!

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding