Je leven onder controle met de BrainBoost planner

De middelbare school kent al genoeg uitdagingen. Dan kun je maar beter je zaken goed op orde hebben, want dan houd je tenminste tijd over voor leuke dingen. En dat is precies waar BrainBoost je bij helpt.

Tim Hofman:

“Ik maakte er vroeger vaak een zooi van. Nu kan iedereen mijn jeugd compenseren met deze planner en zo eerder zijn doelen behalen. Probeer het: controle hebben is een verademing”

Waarom een planner gebruiken?

De planner helpt je om overzicht te krijgen van je leven. Je huiswerk krijg je vast digitaal in een schema, maar per week uitschrijven wat je echt gaat doen en wanneer, is een veel beter idee. Wist je dat als je dingen opschrijft je hersenhelften verbinding met elkaar maken en je het daarom beter onthoudt?  En er is nog veel meer te plannen dan toetsen en huiswerk: sporten, feesten, bijbanen en je verkering, komen in deze planner ook aan bod!

De planner bevat weekplanningen, maandoverzichten en -evaluaties, heel veel awesome tips over hoe je sneller kan leren van mensen die het echt kunnen weten en natuurlijk ook tips van Tim Hofman. Met stickers kun je aangeven wat echt belangrijk is. Bovendien helpt deze planner je ook met doelen stellen en die doelen ook te evalueren

Interesse of meer info?

Wij nemen contact met jou op!

Of bel ons direct op:

020-2148938

 

(Whatsappen mag ook:

06-23293286)

“Pubers worden geholpen met leerstof in stukjes te verdelen er is een duidelijke uitleg. Daarnaast helpt Tim je met opvoeden met tips en er zitten leuke stickers bij.”

Lees originele quote

Maria

“De planner is duidelijk opgebouwd en heeft grappige weetjes. Handig om te gebruiken en een houvast voor een nieuw tijdperk middelbare school.”

Lees originele quote

Irene

“Geweldig om te leren plannen en de grote lijnen en bijzaken te onderscheiden. Ook kun je evalueren en staan er handige tips in.”

Lees originele quote

Dennis

“Mooie afwisseling maken tussen serieuze reflecties, grappige vragen en lijstjes. Boost je brain pagina’s met handige tips als je wil leren. Genoeg ruimte voor notities en leuke stickers.”

Lees originele quote

Joost aka NerdyGeekyFanboy

Wil je direct inschrijven of meer informatie?

Vul dan bovenaan deze pagina jouw telefoonnummer in en wij bellen jou zo snel mogelijk op!