BOOST DOOR IN DE ZOMER!

Deze zomervakantie gaat BrainBoost iets nieuws doen: Wij organiseren van 12 t/m 15 augustus de BOOSTWEEK. In deze week kun jij jezelf weer op de rails krijgen voor het volgende schooljaar. Deze BOOSTWEEK bestaat uit twee verschillende onderdelen:
  • BÈTABOOST. Handig als je constant achter loopt met de bètavakken. In de week van 12 t/m 15 augustus ga jij vier dagen bikkelen voor je bètavakken. In deze lessen kun je al je vragen kwijt en is er ook ruimte om alvast te trainen voor examens. Deze lessen worden in groepen gegeven, maar je bent individueel aan het werk en er wordt met iedere leerling een apart plan van aanpak opgesteld. Omdat je twee uur per dag bezig bent krijg je in deze week weer je zaken op orde en kan je het volgende schooljaar zonder achterstand beginnen.
    • Kosten: 189,- euro i.p.v. ons normale tarief van 230,- euro
  • CITOBOOST. Wij gaan jou voorbereiden op je cito toetsen die er volgend jaar aankomen. Heb je het gevoel dat je nog niet helemaal snapt wat ze op de cito toetsen van je willen? Of geloof je te weinig in jezelf? In de week van 12 t/m 15 augustus ga jij 4 dagen, 1,5 uur per dag bikkelen voor je cito. Je leert skills hoe je vragen moet beantwoorden en welke stappen jou ondersteunen om tot een goed antwoord komen. Je leert van jezelf, van elkaar en natuurlijk van de docent. Na vier dagen heb jij zelfvertrouwen in begrijpend lezen, rekenen en studievaardigheden.
    • Kosten: 149,-  euro i.p.v. ons normale tarief van 195,- euro

 

 

Interesse of meer info?

Wij nemen contact met jou op!

Of bel ons direct op:

020-2148938

Wil je direct inschrijven of meer informatie?

Vul dan bovenaan deze pagina jouw telefoonnummer in en wij bellen jou zo snel mogelijk op!