BrainBoost blog: handige bijles tips & tricks

Ons motto leer te leren vind je ook terug in onze blogs! We geven handige tips & tricks voor op én na school zodat leerlingen én ouders zich beter kunnen voorbereiden op toetsweken, school- en eindexamens.
Wist je bijvoorbeeld dat je ook je cito kunt oefenen in groep 6 en 7 al en waar moet je dan op letten?
Heb jij een onderwerp waar je meer over wilt weten? Laat het ons graag weten via ons contactformulier en wie weet zie je binnenkort een handig blog ervoor terug!

Veelgestelde vragen

BrainBoost is een bijles -en huiswerkschool voor scholieren van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.
Van bijles en citotraining op de basisschool tot aan 1-op-1 bijles, bijles voor bètavakken en examentraining op de middelbare school. We denken graag mee!
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
We zijn meestal open van 12:00u tot 20:00u op weekdagen en in het weekend tot 17:00u. Echter kunnen deze afwijken per locatie en zijn afhankelijk van de beschikbare bijlessen en examentrainingen. Je vindt de specifieke lestijden op de website pagina van de bijlessen, begeleidingen en trainingen.

De tarieven verschillen per type ondersteuning en zijn terug te vinden op de desbetreffende website pagina’s. Lees meer over ons aanbod en tarieven.