Bijles aardrijkskunde in Amsterdam

Hoofdsteden, landen en provincies blokken. Dat ging nog wel. Maar aardrijkskunde op de middelbare is opeens andere koek. Het is dan ook niet gek dat dit vak soms lastig bij te benen is. Gelukkig heeft BrainBoost bijlesdocenten in dienst die – je gelooft het niet – juist warmlopen om definities als ‘subductie’ en ‘troggen’ uit te leggen!

Bij aardrijkskunde is het belangrijk dat je bij blijft. Vaak zien we tijdens de bijles aardrijkskunde dat het juist dáár misgaat. Is dat inderdaad het geval? Dan is de BrainBoost huiswerkbegeleiding Get Your Homework Done de oplossing. Zit ‘t hem echt meer in de lesstof? Kies dan voor onze 1-op-1 aardrijkskunde bijles!

Waarom BrainBoost?

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

1-op-1 aardrijkskunde bijles

Individuele begeleiding

Onze 1-op-1 aardrijkskunde bijles is een wekelijkse les met een vaste getrainde bijlesdocent die inhoudelijk met aardrijkskunde gaat helpen. Het vak wat eigenlijk gewoon een spectaculaire ontdekkingstocht over deze aardbol is. En eerlijk, dat klinkt al meteen wat beter toch?

Zelfinzicht en zelfvertrouwen

Tijdens de aardrijkskunde bijles werken we naast de lesstof ook aan zelfinzicht en zelfvertrouwen. Hoe kan je aardrijkskunde goed leren? Welke antwoorden verwachten ze op een toets? Onze leerlingen waarderen vooral deze persoonlijke aanpak tijdens de bijles aardrijkskunde, omdat ze dit op school vaak missen.

Verbazingwekkend effectief

Naast de waardering voor onze persoonlijke aanpak vinden de leerlingen deze lessen effectief en onze leraren aardig en geduldig. Ook krijgen we vaak terug hoe verbaast ze zijn wat je in zo’n uur kan doen. Én dat ze er na ook nog zelfstandig verder kunnen. Dat laatste maakt ons misschien wel het meest trots.

“Bij 1-op-1 bijles ligt alle aandacht bij jou, wat fijn is!”

Ontdek de reviews van leerlingen over onze bijles aardrijksunde in Amsterdam:

ExamBoost

De ExamBoost is anders dan normale lessen, maar veel beter, wat je gaat echt in op de examenvragen en dat is een hele belangrijke stap om je voor te bereiden op je eindexamen. Ik heb geleerd dat je voor alles punten kunt krijgen, en dat je dus altijd de kleine dingen moet benoemen.
Ryan, 17 jaar volgt de Examboost bij Brainboost
5/5

Examboost

De ExamBoost helpt mij b.v. begrijpen hoe examenvragen in elkaar zitten en wat belangrijk is. Ook vind ik het best wel handig dat je daarna meteen zelf aan de slag kunt gaan en verder kunt gaan met je eigen stof. Zo leer je in die tijd heel veel.
Sophie, 17 jaar volgt de Examboost bij Brainboost
5/5

Huiswerkbegeleiding

Ik vind het fijn werken bij Brainboost. Ze zijn aardig en helpen je goed. Niet alleen met huiswerk maken maar ook met slimme manieren om dingen te leren of te oefenen. Ik zit nu het derde jaar bij Brainboost en ik wil volgend jaar als ik examen doe er ook nog komen.
Dean, 14 jaar, volgt de Huiswerkbegeleiding bij Brainboost
5/5

Meer bijlessen bij BrainBoost

Wil je ook individuele begeleiding bij een ander vak? Kijk dan hieronder naar onze andere 1-op-1 bijlessen!
Middelbare School Brainboost
Op zoek naar bijles voor basisschoolleerlingen?

Ga naar onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

BrainBoost, voor de beste bijles bètavakken in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor havo en vwo middelbare scholieren.
Wij geven naast 1-op-1 bijles op maat ook reguliere huiswerkbegeleiding en examentraining. Daarnaast bieden we met BètaBoost en ExamBoost extra begeleiding voor de bètavakken.
Ten slotte vinden we het belangrijk dat dit in een prettige sfeer gebeurt en bieden we de handvatten om ook thuis verder te kunnen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven 1-op-1 bijles aardrijkskunde

Leer te leren voor de meest lastige vakken bij onze 1-op-1 bijlessen! Zo weet je ook weet wat je thuis moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent.

Prijs per week

  • 1x per week €62,50
  • 2x per week €120,-

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
middelbare school brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke aardrijkskunde bijles sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. We vinden het namelijk belangrijk dat we snel kunnen schakelen als het nodig is!

Veelgestelde vragen

Voor alle havo- en vwo-leerlingen die op zoek zijn naar extra ondersteuning voor een specifiek vak.
Wekelijks op maandag t/m donderdagavond van 17:00u tot 19:00u en op onze locatie in Amsterdam zuid ook op zaterdag van 10:00u tot 12:00u.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles op maat ook terecht voor reguliere huiswerkbegeleiding, examentraining of bijles in de bètavakken.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!