Bijles Aardrijkskunde

Waarom bijles voor het vak aardrijkskunde

Aardrijkskunde was misschien makkelijk op de basisschool toen je nog de provincies en hoofdsteden van Nederland moest leren, nu is het anders. Inzichtvragen maken is namelijk een vak apart en dat is wat je vaak moet doen op de toetsen van aardrijkskunde in de middelbare school. Daarnaast moet je grote hoeveelheden aan stof kennen en dus leren. Veel leerlingen hebben moeite met dit vak en dit komt omdat ze niet weten hoe ze moeten leren.
Als je voor aardrijkskunde gaat leren moet je namelijk op tijd beginnen met samenvattingen/mindmaps maken en moet je vooral veel vragen oefenen! Dit laatste is al helemaal belangrijk als je voor SE’s gaat leren. Als je moeite hebt met het vak aardrijkskunde, raden wij je dan ook aan om deel te nemen aan onze ‘Get Your Homework Done’ (huiswerkbegeleiding).
Stel dat je echt de basis van het vak mist en eigenlijk nooit hoger scoort dan een 4, dan is het aan te raden om 1-op-1 bijles aardrijkskunde te nemen. Lees hieronder wat deze lessen precies inhouden.
EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de ‘Get Your Homework Done’ precies?

Onze huiswerkbegeleiding (HWB) a.k.a. ‘Get Your Homework Done’ in Amsterdam is veel meer dan een rustige werkplek om je huiswerk te maken. Bij BrainBoost werken gedreven en getrainde bijlesdocenten die niet alleen zorgen voor een prettige werksfeer, maar die zich vooral bezighouden met jou leren hoe je moet leren voor je toetsen en die helpen bij het maken van een goede planning. Je wordt overhoord als je dat wil en je kunt ze alles vragen!
BB_icoon_brain
Als je moeite hebt met aardrijkskunde kunnen ze je niet altijd inhoudelijk helpen. Ze zorgen ervoor dat jij weet hoe je voor aardrijkskunde moet leren en ze helpen je met het maken van een plan van aanpak voor je aankomende aardrijkskunde toets. Eigenlijk een soort coach dus! Een ideale les, vooral als je meerdere vakken hebt die soms stroef verlopen. Kijk voor meer info voor onze huiswerkbegeleiding in Amsterdam op deze pagina: (Link naar get your homework done). Behoefte aan bijles aardrijkskunde waarbij je de leerkracht ook inhoudelijke vragen kunt stellen? Kies dan onze één op één bijles aardrijkskunde.

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles aardrijkskunde in?

Als je voor aardrijkskunde meer nodig hebt dan coaching en echt extra uitleg nodig hebt, dan zit je bij de 1-op-1 bijles aardrijkskunde goed! Bij ons geen online bijles, maar één op één hard werken. Hier werk je samen met een getrainde bijlesdocent aan je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Je leert de basis van het vak en vooral skills over hoe je moet leren. Je gaat samen diep inzoomen op hoe je vragen moet beantwoorden. Waar krijg je punten voor en wat moet je veranderen aan de manier waarop je het nu doet? Deze persoonlijke aanpak tijdens onze bijles aardrijkskunde wordt erg gewaardeerd door onze leerlingen, juist omdat ze dat op school vaak missen.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Meer bijlessen bij BrainBoost

Bij BrainBoost zit je niet alleen goed voor bijles aardrijkskunde. Heeft de leerling moeite met begrijpend lezen bij Nederlandse toetsen? Kies dan voor bijles Nederlands. We geven ook bijles voor andere talen, zoals Frans, Engels en Duits. Bij BrainBoost zijn we ook gespecialiseerd in de bètavakken, dus ook voor bijles wiskunde, biologie en scheikunde ben je bij ons aan het juiste adres. De béste bijles krijg je bij BrainBoost!
Je kunt onder meer kiezen voor:
Eerder op zoek naar bijles voor de basisschool, om zo beter te scoren voor bijvoorbeeld aardrijkskunde? Bekijk dan onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week €59,50
  • 2x per week €112,50

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding