Bijles Economie

Waarom bijles voor het vak economie

Het vak economie is best ingewikkeld, omdat je van alle markten thuis moet zijn. Je moet kunnen rekenen, logisch nadenken en je moet de stof echt kennen om een goede score voor je toets te halen. Op proefwerken gaat het bij economie vaak mis, omdat je inzichtvragen moet beantwoorden… en die zijn gewoon lastig! Als je hulp wilt voor deze ‘stuggles’ dan kunnen wij je bij BrainBoost goed helpen.

Als je moeite hebt met economie, kun je kiezen uit twee lessen.

 1. De BètaBoost, deze les raden wij aan iedereen aan die achterloopt, goed leert en toch onvoldoendes haalt op toetsen of sommige onderdelen lastig vindt.

 2. Onze één op één economie bijles, voor als je de basis van economie niet snapt en echt bij nul moet beginnen. Bij deze les krijg je economie les van onze leraren economie. Lees verder op deze pagina voor meer informatie over deze twee lessen.
Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de BètaBoost precies?

Onze BètaBoost is volgens onze leerlingen van de middelbare school dé beste les die BrainBoost te bieden heeft. In deze les werk je twee uur achter elkaar aan één of meerdere exacte vakken, kun je alles vragen wat je wilt en word je geholpen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. In het geval dat je graag economie hulp wilt, is deze les perfect, omdat je veel gedaan krijgt in twee uur en omdat je al je vragen over economie kunt stellen. Daarnaast gaan de bijlesdocenten samen met jou kijken hoe je nu leert en wat je nog kunt doen om je leertechniek te verbeteren.

BB_icoon_brain

Vaak moeten leerlingen kleine aanpassingen maken om zo optimaal mogelijk te leren waardoor die onvoldoendes verleden tijd zijn. Samen met de docent wordt er een plan van aanpak gemaakt om beter te leren. Bij het vak economie is het vaak zo dat leerlingen geen oefentoets maken en dan valt het op de echte toets niet mee! Want op de toets heb je vooral veel inzichtvragen die je niet kunt maken als je daar niet voor getraind bent. Met onze BètaBoost ben je helemaal klaar voor een toets of examen. Wil je meer weten over de tijden en prijzen van de BètaBoost, klik hier!

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles economie in?

Als je echt geen bal snapt van economie kun je beter bij het begin beginnen en daarvoor heb je individuele bijles nodig. In tegenstelling tot online bijles, krijg je bij de bijles economie van Brainboost one-on-one tijd met een docent. De bijlesdocenten zijn goed getraind in individuele hulp bij economie en hebben goede didactische vaardigheden. Ze kijken met je mee waar je al goed in bent en waar jij jezelf nog in kunt verbeteren. Zelfvertrouwen creëren staat voorop en daarvoor is een persoonlijke band en aanpak belangrijk. Elke week zit je met dezelfde docent die er samen met jou voor gaat zorgen dat jij uit die negatieve spiraal komt en wél voldoendes gaat halen.

Wat zijn de ervaringen van onze bijles economie?

Bijles economie wordt door onze leerlingen ervaren als een effectieve les. Je moet veel zelf werken en ook uitleggen aan je docent. Dat vinden leerlingen soms lastig in het begin, maar na een aantal lessen merken ze dat het wel echt werkt.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Meer bijles vakken volgen bij BrainBoost

Behalve bijles economie, kun je bij BrainBoost ook nog andere vakken volgen. Of je nu moeite hebt met begrijpend lezen in het Frans tot moeilijk de formules van chemie kunt onthouden, voor zowel alpha als bètavakken kun je bij ons 1-op-1 bijles volgen.

Je kunt onder meer kiezen voor:

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

 • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

 • 1x per week €59,50
 • 2x per week €112,50

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding

De ExamBoost: de examentraining voor economie

BrainBoost heeft de formule ontwikkeld om jou optimaal te helpen bij je voorbereidingen op je eindexamen! Vanaf januari ben je al welkom om mee te doen met onze ExamBoost voor al jouw exacte vakken. Deze lessen zijn trouwens ook geen slecht idee als jij je wilt voorbereiden op je schoolexamens. Dus ook als je in 4 havo of 5 vwo zit, ben je meer dan welkom.

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding

Voorbereiding eindxamen economie

Bij de examentraining voor economie word je voorbereid op je eindexamen economie. Wat zijn de trucs om eindexamenvragen van dit vak te maken? Bij eco moet je veel kennis hebben. Je moet dus goed geleerd hebben. Daarnaast moet je veel inzichtvragen beantwoorden. Op je eindexamen krijg je constant nieuwe situaties aangeboden, waar je nog nooit van hebt gehoord.
Inzicht én kennis moeten getraind en vervaardigd worden als je traint voor je eindexamen economie. Hoe plan je voor je eindexamens? Hoe maak je strategisch de vragen? Hoe leer je goed? Al deze vaardigheden komen aan bod bij onze ExamBoost! Lees verder op deze pagina om meer over de tijden, prijzen en inhoud te weten te komen.

BrainBoost Examentraining

Een ontzettend interessant feitje: In 2018, 2019 en 2020 zijn alle leerlingen die bij ons examentraining hebben gevolgd geslaagd… Ja echt allemaal! 🎉

Op zoek naar een examentraining in Amsterdam? Kies BrainBoost!

Voor wie is de ExamBoost geschikt?

Havo en vwo-leerlingen die eindexamen doen in één of meer van de bètavakken. Op zoek naar:
 • Examentraining Wiskunde
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
 • Examentraining Biologie
 • Examentraining Economie
De leerstof voor je eindexamen oefenen en persoonlijke begeleiding krijgen? Dan is de ExamBoost wat je nodig hebt! Wil je examentraining volgen? Schrijf je dan nu in!

Waarom kiezen voor een eindexamentraining bij ons?

Heb jij nu al stress voor die toetsen waar alles van afhangt, of denk je juist dat het appeltje eitje is? Hoe je je ook voelt, het is goed om een beetje hulp te krijgen. Je verdrinkt immers al snel in de samenvattingen en oefentoetsen … Op middelbare scholen wordt er veel belang gehecht aan het eindexamen, wat voor stress kan zorgen. Wij helpen je relativeren en zorgen ervoor dat jij in topvorm bent om die twee of drie lastigste weken ‘van in onze ogen je leven (ja echt!)’ te overleven en dik te slagen voor je eindexamen.
We sommen hier even voor je op waarom je bij ons moet komen voor je examentraining en niet bij een ander instituut:
 • Strategisch te werk gaan: Je leert op onze examentraining hoe je tactisch en slim de vragen op eindexamens van economie moet maken. Als je andere exacte vakken hebt word je daar ook meteen voor klaargestoomd!
 • Hoe te leren voor de eindexamens: Je leert hoe je het beste kunt leren voor economie en andere bètavakken. Daarnaast ontvang je van ons het boekje: Zeker Slagen! Als auteur van dit boekje geloven wij dat jij met behulp van sommige tips gaat slagen.
 • Filmpjes om beter te leren: Je wordt zowel op BrainBoost als thuis voorzien van een digitale leeromgeving van Digistudies, waardoor je niet alleen van papier leert maar juist ook door middel van kundige filmpjes die de leerstof leefbaar en visueel maken. Zo kun je makkelijk thuis voor je eindexamen oefenen. Je krijgt niet alleen toegang tot de filmpjes van het vak economie, maar van álle vakken, óók de alfa en gamma vakken.
 • Goede bètadocenten: Je krijgt elke week twee of vier uur hulp van getrainde bètadocenten die jou zowel inhoudelijk als strategisch coachen in de voorbereidingen.
 • Je leert plannen voor het eindexamen.
 • En … Al onze leerlingen uit 2018, 2019 en 2020 zijn geslaagd!

Hoe ziet deze examentraining eruit?

Moment van inschrijven

Vanaf januari kun je beginnen met onze ExamBoost. Hoe eerder je begint, hoe beter je voorbereid bent op je eindexamen. Je kan natuurlijk ook in februari, maart of april instromen.

BrainBoost calendar

Lesmomenten

Je kunt 1 of 2 keer per week deelnemen aan onze training. Als je in januari of februari begint, raden wij je aan om 1 keer in de week deel te nemen.
Op maandag en woensdag van 17u tot 19u vinden onze examenlessen plaats op BrainBoost Amsterdam. Onze examentrainingen duren dus twee uur per sessie.

Als je deelneemt ontvang je naast onze lessen:

Zeker Slagen
Een boekje van BrainBoost en de onderwijsuitgever Thieme Meulenhoff over hoe je moet leren voor je school- en eindexamen(s).

Digitale leeromgeving
Een digitale leeromgeving van Digistudies voor ALLE eindexamenvakken, waardoor het leren visueel en makkelijk wordt gemaakt. Je kunt ook thuis ongelimiteerd gebruik maken van jouw online account account.

Klassikaal les

Tijdens de trainingen krijg je klassikaal les in hoe je moet leren voor je eindexamens, waarna je daadwerkelijk zelf gaat oefenen. Door te doen wat je moet doen op je daadwerkelijke examens bereid jij je het beste voor.

Examentraining Amsterdam

Ben je op zoek naar examentraining havo of examentraining vwo in Amsterdam? Dan ben je aan het juiste adres bij BrainBoost. Tijdens onze examentrainingen krijg je persoonlijke aandacht van onze bevoegde docenten. Heel wat beter dan online bijles! Met onze examentraining ben jij helemaal klaar voor jouw eindexamen!

Wil je een examentraining economie volgen? Boek direct jouw examentrainingen bij BrainBoost. We hebben twee locaties in Nederland, in onze mooie hoofdstad.

Locaties examentraining:
Zuid: De Lairessestraat 156 sous
Centrum/Oost: Plantage Muidergracht 51-53 H

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Examentraining

De examentraining voor al je bètavakken. Onze getrainde docenten leren jou om strategisch je eindexamen te maken en te halen! NO stress dus ☺

Tijden

 • Maandag van 18.30u t/m 20.30u
 • Woensdag van 18.30u t/m 20.30u

Prijs per week:

 • 1x per week € 89,50
 • 2x per week € 155,-

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding