De ExamBoost: de examentraining voor economie

Bij BrainBoost ben je aan hét juiste adres als jij je wilt voorbereiden op de eindexamens. We hebben speciaal voor de exacte vakken een examentraining ontwikkeld waarbij we jou elke week ondersteunen in hoe je moet leren, hoe je moet plannen voor je eindexamens of schoolexamens. Vanaf januari ben je al welkom om mee te doen met onze ExamBoost voor al jouw bètavakken (instromen in februari, maart of april kan ook!). De lessen zijn geschikt voor leerlingen uit 4 en 5 havo en 5 en 6 vwo. Moet jij over een tijdje een examen economie maken en kun je wel wat hulp bij het leren gebruiken? Kies BrainBoost!
Logo_Digistudies_Groen

Voorbereiding eindxamen economie

Bij de examentraining voor economie word je voorbereid op je eindexamen economie. Wat zijn de trucs om eindexamenvragen van dit vak te maken? Bij eco moet je veel kennis hebben. Je moet dus goed geleerd hebben. Daarnaast moet je veel inzichtvragen beantwoorden. Op je eindexamen krijg je constant nieuwe situaties aangeboden, waar je nog nooit van hebt gehoord.
Alle begrippen die je in de loop van de jaren bij het vak economie hebt geleerd worden gecombineerd in moeilijke vraagstukken. Inzicht én kennis moeten getraind en vervaardigd worden als je traint voor je eindexamen economie. Plannen, strategisch te werk gaan en vlieguren maken doe je bij onze examentrainingen. Lees verder op deze pagina om meer over de tijden, prijzen en inhoud te weten te komen.

BrainBoost Examentraining

Een ontzettend interessant feitje: In 2018 en 2019 zijn alle leerlingen die bij ons examentraining hebben gevolgd geslaagd… Ja echt allemaal!🎉

Op zoek naar een examentraining in Amsterdam? Kies BrainBoost!

Voor wie is de ExamBoost geschikt?

Onze examentraining economie is geschikt voor havo en vwo-leerlingen die eindexamen doen in één of meer van de bètavakken. Onze ExamBoost is geschikt als:
 • Examentraining Wiskunde
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
 • Examentraining Biologie
 • Examentraining Economie
De leerstof voor je eindexamen oefenen en persoonlijke begeleiding krijgen? Dan is de ExamBoost wat je nodig hebt! Wil je examentraining volgen? Schrijf je dan nu in!

Waarom kiezen voor een eindexamentraining bij ons?

Als je snel stress hebt voor toetsen of als je juist te snel denkt dat je alles onder controle hebt, is een eindexamentraining absoluut een aanrader. Verschillende onderwijsinstellingen bieden examentrainingen aan. De resultaten van die trainingen zijn over het algemeen goed, maar wij geloven er in dat het beter is als je jezelf traint in kleinere stukjes en meteen voor meerdere vakken tegelijk. Bij ons kom je wekelijks twee uur bikkelen voor je eindexamens waardoor je echt goed voorbereid bent en je ook nog wat herinnert van de stof als je gaat studeren of werken. Omdat je goed leert tijdens de examentraining economie, hoef je niet alle weekenden en alle schoolvakanties van ‘s ochtends tot ‘s avonds achter je boeken te zitten.

Op middelbare scholen en ook op het MBO/ de Hogeschool/de Universiteit wordt er veel belang gehecht aan het eindexamen, wat voor veel stress kan zorgen. Wij helpen je relativeren en zorgen ervoor dat jij in topvorm bent om die twee of drie lastige weken te overleven. We sommen hier even voor je op waarom je bij ons moet komen voor je examentraining:

 • Strategisch te werk gaan: Je leert op onze examentraining hoe je tactisch en slim de vragen op eindexamens van economie moet maken. Als je andere exacte vakken hebt word je daar ook meteen voor klaargestoomd!
 • Hoe te leren voor de eindexamens: Je leert hoe je het beste kunt leren voor je bètavakken. Daarnaast ontvang je van ons het boekje: Zeker Slagen! Als auteur van dit boekje geloven wij dat jij met behulp van sommige tips gaat slagen.
 • Filmpjes om beter te leren: Je wordt zowel op BrainBoost als thuis voorzien van een digitale leeromgeving van Digistudies, waardoor je niet alleen van papier leert maar juist ook door middel van kundige filmpjes, die de leerstof leefbaar en visueel maken. Zo kun je makkelijk thuis voor je eindexamen oefenen. Je krijgt niet alleen toegang tot de filmpjes van het vak economie, maar van alle vakken, óók de alfa- en gammavakken. Dit is onze versie van ‘online examentraining’!
 • Goede bètadocenten: Je krijgt elke week twee of vier uur hulp van getrainde bètadocenten die jou zowel inhoudelijk als strategisch coachen in de voorbereidingen.
 • Je leert plannen voor het eindexamen.
 • En… Al onze leerlingen uit 2018 en 2019 zijn geslaagd!

Hoe ziet deze examentraining eruit?

Moment van inschrijven

Vanaf januari kun je beginnen met onze ExamBoost. Hoe eerder je begint, hoe beter je voorbereid bent op je eindexamen. Je kan natuurlijk ook in februari, maart of april instromen.

BrainBoost calendar

Lesmomenten

Je kunt 1 of 2 keer per week deelnemen aan onze training. Als je in januari of februari begint, raden wij je aan om 1 keer in de week deel te nemen.
Op dinsdag en donderdag van 17u tot 19u vinden onze examenlessen plaats op BrainBoost Amsterdam. Onze examentrainingen duren dus twee uur per sessie.

Als je deelneemt ontvang je naast onze lessen:

Zeker Slagen
Een boekje van de onderwijsuitgever Thieme Meulenhoff gemaakt door… BRAINBOOST over hoe je moet leren voor je school- en eindexamen(s).

Digitale leeromgeving
Een digitale leeromgeving van Digistudies voor ALLE eindexamenvakken, waardoor het leren visueel en makkelijk wordt gemaakt. Je kunt ook thuis ongelimiteerd gebruik maken van jouw Digistudies account.

Klassikaal les

Tijdens de trainingen krijg je klassikaal les in hoe je moet leren voor je eindexamens, waarna je daadwerkelijk zelf gaat oefenen. Door te doen wat je moet doen op je daadwerkelijke examens bereid jij je het beste voor.

Examentraining Amsterdam

Ben je op zoek naar examentraining havo of examentraining vwo in Amsterdam? Dan ben je aan het juiste adres bij BrainBoost. Tijdens deze examentrainingen krijg je meer dan genoeg persoonlijke aandacht van onze getrainde docenten. Heel veel beter dan enkel online bijles! Met onze examentraining ben jij helemaal klaar voor jouw eindexamen.

Wil je een examentraining economie volgen? Boek direct jouw examentrainingen bij BrainBoost. We hebben twee locaties in Nederland, in onze mooie hoofdstad.

Locaties examentraining:
Zuid: De Lairessestraat 156 sous
Centrum/Oost: Plantage Muidergracht 51-53 H

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Examentraining

De examentraining voor al je bètavakken. Onze getrainde docenten leren jou om strategisch je eindexamen te maken en te halen! NO stress dus ☺

Tijden

 • Dinsdag van 17.00u t/m 19.00u
 • Donderdag van 17.00u t/m 19.00u

Prijs per week:

 • 1x per week € 85,-
 • 2x per week € 150,-

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding