Dé examentraining voor havo-leerlingen

Wij bij BrainBoost geloven niet in puur theorie stampen. Dat raak je zo weer kwijt. Liever helpen onze jonge vakdocenten je om de stof écht te begrijpen. Elke les begint met de ins en outs van het examen, waar jij op moet letten en hoe je punten scoort. Zo wordt het stap voor stap makkelijker zo’n examen. Daarnaast leren we hoe je zelf goede samenvattingen maakt en thuis het beste kan leren. En als we toch bezig zijn maken we ook meteen de hele examenplanning in orde. Want rust in het hoofd geeft ruimte om te leren!
Bij onze examentraining voor havo-leerlingen ligt de focus op de bètavakken economie, wiskunde, scheikunde, natuurkunde en biologie. Wil je aandacht voor één vak? Of het hele bèta-pakket? Alles is mogelijk bij ExamBoost!

Waarom ExamBoost examentraining?

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

Fun fact: wij hebben een slagingspercentage van 100%

Meer bijlessen bij BrainBoost

Liever nog even focussen op een één specifiek vak? We geven ook 1-op-1 bijles in losse vakken. Ontdek hieronder onze bijlessen in Amsterdam!
Middelbare School Brainboost
Op zoek naar individuele begeleiding bij een ander vak? Kijk dan hieronder naar onze andere 1-op-1 bijlessen!
Op zoek naar bijles voor basisschoolleerlingen?

Ga naar onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

BrainBoost, voor de beste examentraining in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor havo en vwo middelbare scholieren.

Wij geven naast eindexamentraining ook bijles voor exacte vakken met onze BètaBoost. En bij alle bijlessen krijgt de leerling praktische handvatten om ook thuis zelfstandig verder te kunnen.

Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven ExamBoost

Dé examentraining voor al je bètavakken kan je op de volgende dagen volgen.

Tijden

  • Tijden worden bekend in december
  • 2 uur per les

Prijs per week

  • 1 x per week €99,50

Veelgestelde vragen

Voor alle havo en vwo eindexamenleerlingen die op zoek zijn naar extra ondersteuning tijdens hun eindexamen.
Onze ExamBoost is ook een prima idee om voor te bereiden op de schoolexamens. Dus ook leerlingen uit 4 havo en 5 vwo zijn welkom!
De ExamBoost examentraining is op maandagen en woensdagen van 18:30 tot 20:30.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles op maat ook terecht voor reguliere huiswerkbegeleiding, examentraining of bijles in de bètavakken.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!