Bijles Nederlands

Waarom bijles voor het vak Nederlands

Nederlands is een lastige taal vergeleken met Engels en Frans. Het voordeel is dat je in Nederland woont en dus sowieso veel in aanraking komt met deze taal. Het nadeel is dat het niveau daarom van het vak Nederlands ook hoger ligt dan andere talen die op de middelbare school worden gegeven. 

Nederlands kent veel regels en begrijpend lezen is een vak apart. Je kunt je trainen in begrijpend lezen. Dat is wat je op je eindexamen moet kunnen en je kunt beter worden in elke taal door veel te lezen. Ga de krant lezen of lees een mooi boek! Als je bijles nodig hebt voor Nederlands kun je kiezen voor ‘Get Your Homework Done’ of voor 1-op-1 bijles. Lees verder op deze pagina om te weten te komen wat deze lessen inhouden.

EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de ‘Get Your Homework Done’ precies?

Onze huiswerkbegeleiding (HWB) a.k.a. ‘Get Your Homework Done’ in Amsterdam is veel meer dan een rustige werkplek om je huiswerk te maken. Bij BrainBoost werken gedreven en getrainde bijlesdocenten die niet alleen zorgen voor een prettige werksfeer, maar die zich vooral bezighouden met jou leren hoe je moet leren voor je toetsen en die helpen bij het maken van een goede planning. Je wordt overhoord als je dat wil en je kunt ze alles vragen!

BB_icoon_brain

Als je moeite hebt met aardrijkskunde kunnen ze je niet altijd inhoudelijk helpen. Ze zorgen ervoor dat jij weet hoe je voor aardrijkskunde moet leren en ze helpen je met het maken van een goede planning voor je aankomende aardrijkskunde toets. Eigenlijk een soort coach dus! Een ideale les, vooral als je meerdere vakken hebt die soms stroef verlopen. Kijk voor meer info voor onze huiswerkbegeleiding in Amsterdam op deze pagina.

ExamBoost

Moet jij dit jaar eindexamen doen? Schrijf je nu alvast in voor onze Examboost.

Wat houdt de 1-op-1 bijles Nederlands in?

Personal Braining: Onze 1-op-1 bijlessen bij BrainBoost Amsterdam zijn op maat gemaakt. Onze bijlesdocenten hanteren een persoonlijke aanpak en daarom zal deze bijles aansluiten bij jouw behoeften. Als het gaat om Nederlands is het belangrijk dat je goed wordt in begrijpend lezen. Op zich best fijn, want begrijpend lezen heeft weinig met Nederlands te maken. Het zijn eerder trucjes dat dat je de taal ontzettend goed moet beheersen. Een goede coach die jou elke week een uur helpt bij Nederlands, zorgt ervoor dat je ook thuis weet wat je moet doen om een voldoende te halen.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Personal Braining

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week € 49,50
  • 2x per week € 99,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding