Bijles Nederlands

Waarom bijles voor het vak Nederlands

Nederlands is een lastige taal vergeleken met Engels en Frans of andere vreemde talen. Het voordeel is dat je in Nederland woont en dus sowieso veel in aanraking komt met deze taal. Het nadeel is dat het niveau van het vak Nederlands daarom ook hoger ligt dan van andere talen die op de middelbare school worden gegeven.

Nederlands kent veel regels en begrijpend lezen is een vak apart. Je kunt je trainen in begrijpend lezen. Dat is wat je op je eindexamen moet kunnen. Ook kun je beter worden in elke taal door veel te lezen. Ga de krant lezen of lees een mooi boek! Toch heb je soms hulp nodig om betere cijfers te behalen op toetsen, tentamens en andere examens. Die hulp vind je bij BrainBoost. Als je bijles nodig hebt voor Nederlands kun je kiezen voor ‘Get Your Homework Done’  of voor 1-op-1 bijles Nederlands. Lees verder op deze pagina om te weten te komen wat deze lessen inhouden.

EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de ‘Get Your Homework Done’ precies?

Onze huiswerkbegeleiding (HWB) a.k.a. ‘Get Your Homework Done’ in Amsterdam is veel meer dan een rustige werkplek om je huiswerk te maken. Bij BrainBoost werken gedreven en getrainde bijlesdocenten die allereerst zorgen voor een prettige werksfeer. Vooral houden ze zich bezig met jou leren hoe je moet leren voor je toetsen en die helpen bij het maken van een goede planning. Als jij het wilt word je overhoord en je kunt deze begeleiders eigenlijk alles vragen!
BB_icoon_brain
Als je moeite hebt met Nederlands kunnen ze je niet altijd inhoudelijk helpen. Ze zorgen ervoor dat jij weet hoe je voor Nederlands moet leren en ze helpen je met het maken van een plan van aanpak voor je aankomende toets. Een ideale BrainBoost-class, vooral als je op meerdere vakken wat meer aandacht nodig hebt. Kijk voor meer info over onze huiswerkbegeleiding in Amsterdam op deze pagina.

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles Nederlands in?

Personal Braining: Onze één op één bijlessen bij BrainBoost Amsterdam zijn op maat gemaakt. Onze bijlesdocenten hanteren een persoonlijke aanpak en daarom zal deze bijles Nederlands aansluiten bij jouw behoeften. Als het gaat om Nederlands, is het belangrijk dat je goed wordt in begrijpend lezen. Op zich best fijn, want begrijpend lezen heeft weinig met Nederlands te maken. Het zijn eerder trucjes dat dat je de taal ontzettend goed moet beheersen. Een ervaren docent die jou elke week een uur helpt bij Nederlands, zorgt ervoor dat je ook thuis weet wat je moet doen om een voldoende te halen. 

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om persoonlijk en vanuit de leerling te onderwijzen. Zelfinzicht ontwikkelen is stap 1 naar zelfvertrouwen creëren. Wat gaat er om in de leerling en welke specifieke lessen heeft iemand nodig. BrainBoost wil dat jij je thuis voelt bij ons. Wij lijken niet op school!

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week €59,50
  • 2x per week €112,50

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding