Bijles Nederlands in Amsterdam

Op zoek naar 1-op-1-bijles in Nederlands? Van woordenschat, grammatica- en spellingsregels tot aan lees- en schrijfopdrachten, bij BrainBoost leren leerlingen te leren zodat ze met meer zelfvertrouwen beter presteren.

Met onze persoonlijke aanpak kijken we op maat waar behoefte aan is. Werken aan de Nederlandse woordenschat? Of juist grammatica? Bij BrainBoost staan jonge Nederlands vak docenten klaar om leerlingen te helpen met het vak onder de knie te krijgen!

Waarom BrainBoost?

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

1-op-1 Nederlands bijles

Individuele begeleiding

Tijdens deze wekelijkse 1-op-1 bijles Nederlands kijkt een vaste docent waar de leerling precies moeite mee heeft. Is het de Nederlandse woordenschat of juist de Nederlandse grammatica? Daarnaast besteden we veel aandacht aan zelfinzicht, leren plannen en zelfstandigheid.

Verbazingwekkend effectief

Onze leerlingen geven aan veel steun uit deze lessen te halen. Ook krijgen we vaker terug hoe verbaast ze zijn wat je in zo’n uurtje kan doen. De docenten vinden ze geduldig en aardig. En we krijgen terug dat ze het na die les ook thuis zelfstandig op weten te pakken. En dat maakt ons misschien nog wel het meest trots!

“Alle aandacht ligt bij jou, dat is fijn werken”

Ontdek de reviews van leerlingen over onze bijles in Amsterdam:

"Super veel geleerd!"

“1-op-1 bijles vind ik heel fijn, want ik snap na de les alles heel goed en heb altijd het idee dat ik heel veel heb gedaan. Fiona legt alles heel goed en snel uit en weet van elk vak heel veel af.”
Zoë, 3 VWO
5/5

"Rustig leerproces"

“Ik vind het hier lekker rustig en kan chill werken. Ik vind het fijn dat ik drinken krijg en af en toe wat snacks. Ik krijg goed de hulp die ik nodig heb.”
Sam, 4 HAVO
5/5

"Ik heb alles gehaald!"

“Het is fijn om hulp te krijgen bij het plannen! Bij 1-op-1 bijles ligt alle aandacht bij jou, wat fijn is.’’
Floris 1, HAVO/VWO
5/5

Meer bijlessen bij BrainBoost

Hulp nodig bij meer vakken? Bij onze huiswerkbegeleiding Get Your Homework Done helpen we bij het zelfstandig leren en werken we aan meer vakken tegelijk. Toch op zoek naar individuele begeleiding bij een ander vak? Kijk dan hieronder naar onze andere 1-op-1 bijlessen!
Middelbare School Brainboost
Ben je naast Nederlands ook op zoek naar intensieve begeleiding bij andere exacte vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde? Met BètaBoost krijgen leerlingen die moeite hebben met bètavakken bijles van jonge en ervaren docenten!
Op zoek naar bijles voor basisschoolleerlingen?

Ga naar onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

BrainBoost, voor de beste bijles bètavakken in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor havo en vwo middelbare scholieren.
Wij geven naast 1-op-1 bijles op maat ook reguliere huiswerkbegeleiding en examentraining. Daarnaast bieden we met BètaBoost en ExamBoost extra begeleiding voor de bètavakken.
Ten slotte vinden we het belangrijk dat dit in een prettige sfeer gebeurt en bieden we de handvatten om ook thuis verder te kunnen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarief 1-op-1 bijles Nederlands

Leer bij onze 1-op-1 bijles Nederlands naast het vergroten van de woordenschat en verbeteren van de grammatica ook zelfstandig te leren, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om goede cijfers te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week

  • 1x per week €62,50
  • 2x per week €120,-

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
middelbare school brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke bijles sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. Wij houden graag een kort lijntje zodat we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Veelgestelde vragen

Voor alle havo- en vwo-leerlingen die op zoek zijn naar extra ondersteuning voor een specifiek vak.
Wekelijks op maandag t/m donderdagavond van 17:00u tot 19:00u en op onze locatie in Amsterdam zuid ook op zaterdag van 10:00u tot 12:00u.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles op maat ook terecht voor reguliere huiswerkbegeleiding, examentraining of bijles in de bètavakken.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!