Bijles scheikunde in Amsterdam

Chemische reactie, chemische binding, chemisch rekenen… Nee, het is niet voor niets dat we ons vooral nog de praktijklessen herinneren. De vakdocenten van onze 1-op-1 bijles scheikunde helpen leerlingen de theorie te begrijpen zodat ze in de praktijk gaan vlammen! Figuurlijk natuurlijk.

Wordt er naast scheikunde tegen nog meer bètamuren aangelopen? Kijk dan ook eens bij onze effectieve exacte vakken training BètaBoost! Toch op zoek naar persoonlijke 1-op-1 bijles voor scheikunde alleen? Kies dan voor onze 1-op-1 scheikunde bijles.

Waarom BrainBoost?

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

1-op-1 bijles scheikunde

Individuele begeleiding

Tijdens de 1-op-1 bijles scheikunde helpt een jonge vakdocent elke week bij het scheikunde huiswerk. Waar loop je tegenaan? Waar raak je de draad kwijt? Scheikunde is nogal abstract, dus doen wij ons best het zo grijpbaar mogelijk te maken.

Bijles en coaching in één

Bij de 1-op-1 scheikunde bijles kijken we verder dan de stof. Net als bij scheikunde speelt er bij een leerling vaak meer dan alleen moeite met het vak. Onze vakdocenten zijn er daarom op getraind ook te begeleiden in zelfinzicht en zelfstandigheid.

Hard werken en veel leren

Van onze leerlingen krijgen we terug dat ze tijdens de scheikunde bijles hard moeten werken en er veel leren. Ook vinden ze onze voorbereiding op de toetsen fijn, omdat ze bij ons leren hoe je het beste een scheikunde toets maakt.

“Alle aandacht ligt bij jou, dat is fijn werken”

Ontdek de reviews van leerlingen over onze bijles in Amsterdam:

"Super veel geleerd!"

“1-op-1 bijles vind ik heel fijn, want ik snap na de les alles heel goed en heb altijd het idee dat ik heel veel heb gedaan. Fiona legt alles heel goed en snel uit en weet van elk vak heel veel af.”
Zoë, 3 VWO
5/5

"Rustig leerproces"

“Ik vind het hier lekker rustig en kan chill werken. Ik vind het fijn dat ik drinken krijg en af en toe wat snacks. Ik krijg goed de hulp die ik nodig heb.”
Sam, 4 HAVO
5/5

"Ik heb alles gehaald!"

“Het is fijn om hulp te krijgen bij het plannen! Bij 1-op-1 bijles ligt alle aandacht bij jou, wat fijn is.’’
Floris 1, HAVO/VWO
5/5

Meer bijlessen bij BrainBoost

Meer vakken waar hulp bij nodig is? Bij onze huiswerkbegeleiding Get Your Homework Done helpen we bij het zelfstandig leren en werken we aan meer vakken tegelijk. Toch op zoek naar individuele begeleiding bij een ander vak? Kijk dan hieronder naar onze andere 1-op-1 bijlessen!
Middelbare School Brainboost
Naast scheikunde ook op zoek naar intensieve begeleiding bij andere exacte vakken zoals wiskunde, natuurkunde, economie en biologie? Met BètaBoost krijgen leerlingen die moeite hebben met bètavakken bijles van jonge en ervaren docenten!
Op zoek naar bijles voor basisschoolleerlingen?

Ga naar onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

BrainBoost, voor de beste bijles bètavakken in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor havo en vwo middelbare scholieren.
Wij geven naast 1-op-1 bijles op maat ook reguliere huiswerkbegeleiding en examentraining. Daarnaast bieden we met BètaBoost en ExamBoost extra begeleiding voor de bètavakken.
Ten slotte vinden we het belangrijk dat dit in een prettige sfeer gebeurt en bieden we de handvatten om ook thuis verder te kunnen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven 1-op-1 bijles scheikunde

Leer te leren voor de meest lastige vakken bij onze 1-op-1 bijlessen! Zo weet je ook weet wat je thuis moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week

  • 1x per week €62,50
  • 2x per week €120,-

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
middelbare school brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke bijles sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. Wij houden graag een kort lijntje zodat we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Veelgestelde vragen

Voor alle havo- en vwo-leerlingen die op zoek zijn naar extra ondersteuning voor een specifiek vak.
Wekelijks op maandag t/m donderdagavond van 17:00u tot 19:00u en op onze locatie in Amsterdam zuid ook op zaterdag van 10:00u tot 12:00u.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles op maat ook terecht voor reguliere huiswerkbegeleiding, examentraining of bijles in de bètavakken.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!