Bijles Scheikunde

Waarom bijles voor het vak scheikunde

Scheikunde is moeilijk. Vooral omdat het over dingen gaat die wel bestaan, maar die je niet kan zien. Daardoor heeft dit vak iets vaags, wat voor veel leerlingen irritant is. Leren voor het vak is moeilijk, maar de vragen op de toets zijn nog moeilijker, omdat het vaak inzichtvragen zijn.

De vragen gaan over stoffen die je nog niet kent of je krijgt grafieken en tabellen te zien die er zeer ingewikkeld uit zien. En dan zijn we nog niet eens begonnen over het lastige rekenwerk wat je moet doen voor dit vak. Kortom, bijles voor scheikunde is een veelvoorkomende vraag en BrainBoost heeft twee oplossingen: 1: 1-op-1 bijles, als je de basiskennis mist en 2: de BètaBoost, als je gewoon moeite hebt met het vak.

Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de BètaBoost precies?

Onze BètaBoost is volgens onze leerlingen dé beste les die BrainBoost te beiden heeft. In deze les werk je twee uur achter elkaar aan één of meerdere exacte vakken, kun je alles vragen wat je wilt en word je geholpen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. In het geval dat je graag economie hulp wilt is deze les perfect, omdat je veel gedaan krijgt in twee uur en omdat je al je vragen over economie kunt stellen. Daarnaast gaan de bijlesdocenten samen met jou kijken hoe je nu leert en wat je nog kunt doen om je leertechniek te verbeteren.

BB_icoon_brain

Vaak moeten leerlingen kleine aanpassingen maken om zo optimaal mogelijk te leren waardoor die onvoldoendes verleden tijd zijn. Bij economie is het vaak zo dat leerlingen geen oefentoets maken en dan valt het op de echte toets niet mee! Want op de toets heb je vooral veel inzichtvragen die je niet kunt maken als je daar niet voor getraind bent. Wil je meer weten over de tijden en prijzen van de BètaBoost, klik hier!

ExamBoost

Moet jij dit jaar eindexamen doen? Schrijf je nu alvast in voor onze Examboost.

Wat houdt de 1-op-1 bijles scheikunde in?

Ouderwets bijles krijgen 1-op-1 raden wij alleen aan in het geval een leerling heel erg achter loopt en eigenlijk de basis van scheikunde mist. Als dit het geval is zijn onze 1-op-1 bijlessen perfect, omdat wij werken aan jouw zelfinzicht en zelfvertrouwen. In onze ‘Personal Braining’ lessen, leer jij zelfstandig worden als het gaat om het vak scheikunde. De bijlesdocent hanteert een persoonlijke aanpak en zorgt voor bijles op maat die echt bij jou past. Uiteindelijk willen we natuurlijk dat jij vooruit kan zonder dat je bijlessen volgt. We willen je voorbereiden op je leven na de middelbare school.

Wat zijn de ervaringen van onze bijles scheikunde?

De 1-op-1 bijlessen voor scheikunde worden door onze leerlingen ervaren als ‘hard werken’ en ‘veel leren’. Leerlingen zeggen het fijn te vinden dat ze leren hoe ze een scheikundetoets het beste kunnen maken.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Personal Braining

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week € 49,50
  • 2x per week € 99,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding