Bijles Scheikunde

Waarom bijles voor het vak scheikunde

Scheikunde is voor velen moeilijk. Vooral omdat het over dingen gaat die wel bestaan, maar die je niet kan zien. Daardoor heeft dit vak iets vaags, wat voor veel leerlingen irritant is. Zeker als de leraar scheikunde iets niet duidelijk kan uitleggen. We horen wel vaker: “Waarom heb ik scheikunde nodig?”. Leren voor dit bèta-vak is voor veel leerlingen moeilijk, maar de vragen op de toets zijn nog moeilijker, omdat het vaak inzichtvragen zijn.

De vragen gaan over stoffen die je nog niet kent of je krijgt grafieken en tabellen te zien die er zeer ingewikkeld uit zien. En dan zijn we nog niet eens begonnen over het lastige rekenwerk wat je moet doen voor dit vak. Kortom, bijles voor scheikunde is een veelvoorkomende vraag en BrainBoost heeft twee oplossingen:

  1. 1-op-1 bijles scheikunde, als je de basiskennis mist en
  2. de BètaBoost, als je gewoon moeite hebt met het vak. Wil jij betere cijfers halen? Kies dan voor de bijlessen van BrainBoost!
Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de BètaBoost precies?

Onze BètaBoost is volgens onze leerlingen beste les die BrainBoost te bieden heeft. In deze les werk je twee uur achter elkaar aan één of meerdere exacte vakken, zoals natuurkunde, scheikunde of wiskunde. Tijdens de Bètaboost kun je alles vragen wat je wilt en word je geholpen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. In het geval dat je graag scheikunde hulp wilt is deze les perfect, niet alleen omdat je veel gedaan krijgt in twee uur, maar ook omdat je al je vragen over scheikunde kunt stellen.
BB_icoon_brain
Ook gaan de bijlesdocenten samen met jou kijken hoe je nu leert (wat je nu al goed doet) en wat je nog kunt doen om je leertechniek te verbeteren. Vaak moeten leerlingen een paar aanpassingen maken om zo optimaal mogelijk te leren waardoor die voldoendes binnen gaan stromen. Met dit plan van aanpak leer je beter leren. Wil je meer weten over de tijden en prijzen van de BètaBoost, klik hier!

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles scheikunde in?

Ouderwets bijles krijgen 1-op-1 raden wij aan in het geval een leerling heel erg achter loopt en eigenlijk de basis van scheikunde mist. Als dit het geval is zijn onze één op één bijlessen perfect, omdat wij werken aan jouw zelfinzicht en zelfvertrouwen. In onze ‘Personal Braining’ lessen, leer jij zelfstandig worden als het gaat om het vak scheikunde. De bijlesdocent hanteert een persoonlijke aanpak tijdens de scheikunde bijles en zorgt voor bijles op maat die echt bij jou past. Geen onpersoonlijke online bijles dus, maar een hands-on bijles waarbij je echt bijleert. Uiteindelijk willen we natuurlijk dat jij vooruit kan zonder dat je bijlessen volgt. We willen je voorbereiden op je leven na de middelbare school.

Wat zijn de ervaringen van onze bijles scheikunde?

De 1-op-1 bijlessen voor scheikunde worden door onze leerlingen ervaren als ‘hard werken’ en ‘veel leren’. Leerlingen zeggen het fijn te vinden dat ze tijdens onze bijles scheikunde leren hoe ze een scheikundetoets het beste kunnen maken.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Wij streven ernaar dat onze leerlingen zo snel mogelijk zelfstandig worden. Als we ervoor zorgen dat zelfinzicht wordt ontwikkeld, zal zelfvertrouwen volgen. Zelfinzicht creëren we door leerlingen in te laten zien wat goed en wat nog niet goed gaat. Ze moeten ons dingen uitleggen en ze moeten zichzelf nakijken. Een persoonlijke aanpak is daarbij onmisbaar. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost wil niet lijken op je school en niet lijken op je huiskamer. Bij ons heerst een relaxte sfeer, waar hard gewerkt wordt.

Meer bijlessen bij BrainBoost

Zijn er nog enkele andere vakken waar je moeite mee hebt? Dan kun je naast bijles scheikunde, ook andere bijlessen volgen bij BrainBoost. Zo kun je aparte bijles wiskunde volgen, of je inschrijven voor één van onze taalvakken. Moeite met begrijpend lezen voor Nederlands of kan je die grammaire van Frans niet onthouden? Onze bijlessen helpen; zo wordt de middelbare school makkelijker en haal je betere resultaten.

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week €59,50
  • 2x per week €112,50

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding