1-op-1 Bijles op maat met Personal Braining

Behoefte aan persoonlijke bijles voor schoolwerk? Middelbare scholieren kunnen vaak extra ondersteuning gebruiken. Zo kunnen ze moeite hebben met een specifiek vak of lukt het niet om een plan van aanpak te maken.
Voor veel vakken bieden wij daarom 1-op-1 bijles aan zodat er genoeg gelegenheid is om in eigen tempo het niveau omhoog te krikken, samen met onze getrainde docenten. Groei zo in resultaat, efficiëntie en interesse en verander die onvoldoende naar een voldoende!

Samen leren met Brainboost

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

Wat houdt onze bijles in?

1-op-1 bijles

Personal Braining is 1-op-1 bijles op maat voor de middelbare school. Hierin krijgt de leerling elke week een uur persoonlijk bijles van dezelfde docent. Samen wordt er in deze lessen naar de kern gewerkt van waar een leerling tegenaan loopt en welke oplossingen hiervoor mogelijk zijn.

Leren en plannen

Zo kijken we naar hoe toetsweken goed gepland kunnen worden en hoe het beste geleerd kan worden voor het moeilijkste vak. In een uur leren wij de leerling leren en plannen, ook voor thuis. Daarnaast helpen we ook om te gaan met stress zodat school meer gerelativeerd kan worden.

Resultaatgericht

Het resultaat? Het begrip, plezier en zelfvertrouwen groeien en natuurlijk de cijfers ook! Daardoor is er ook meer tijd voor de leuke dingen in het leven.

“Alle aandacht ligt bij jou, dat is fijn werken”

Ontdek de reviews van leerlingen over onze bijles in Amsterdam:

"Super veel geleerd!"

“1-op-1 bijles vind ik heel fijn, want ik snap na de les alles heel goed en heb altijd het idee dat ik heel veel heb gedaan. Fiona legt alles heel goed en snel uit en weet van elk vak heel veel af.”
Zoë, 3 VWO
5/5

"Rustig leerproces"

“Ik vind het hier lekker rustig en kan chill werken. Ik vind het fijn dat ik drinken krijg en af en toe wat snacks. Ik krijg goed de hulp die ik nodig heb.”
Sam, 4 HAVO
5/5

"Ik heb alles gehaald!"

“Het is fijn om hulp te krijgen bij het plannen! Bij 1-op-1 bijles ligt alle aandacht bij jou, wat fijn is.’’
Floris 1, HAVO/VWO
5/5

Meer bijlessen bij BrainBoost

Moeite met een specifiek vak zoals Nederlands of wiskunde? We geven ook bijles voor losse vakken. Bij BrainBoost zijn we ook gespecialiseerd in de bètavakken, dus ook voor bijles wiskunde, biologie en scheikunde ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek onze bijlessen in Amsterdam!
Middelbare School Brainboost
Op zoek naar bijles voor basisschoolleerlingen?

Ga naar onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

Brainboost, voor de beste examentraining in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor HAVO en VWO school- en eindexamenleerlingen.
Wij geven persoon 1-op-1 bijles zodat er persoonlijke aandacht is om leerlingen die tegen moeilijke vakken oplopen te ondersteunen. Daarnaast vinden we belangrijk dat dit in een prettige sfeer gebeurd met genoeg handvatten om ook thuis verder te kunnen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven ExamBoost

Haal het meeste uit je middelbare school vakken met 1-op-1 bijlessen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent.

Prijs per week

  • 1x per week €62,5
  • 2x per week €120,-
  • 3x per week €170,-

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
middelbare school brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke les sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. We vinden het namelijk belangrijk dat we snel kunnen schakelen als het nodig is!

Veelgestelde vragen

Voor alle HAVO en VWO-leerlingen die op zoek zijn naar extra ondersteuning.
Wekelijks op een dag en tijdstip die overeengekomen zijn met de leerling en docent.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in Amsterdam Centrum/Oost in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53 of Amsterdam West op de Groen van Prinstererstraat 58-60.

Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles ook terecht voor huiswerkbegeleiding of examentraining. We zijn daarnaast gespecialiseerd in bijles voor exacte vakken zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie of economie. Uiteraard kun je bij ons ook bijles volgen voor alphavakken, zoals Engels en Nederlands

Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!