1-op-1 bijles op maat bij BrainBoost

Waarom Personal Braining?

Moeite met een specifiek vak? Bonje met je docent? Echt behoefte aan persoonlijke aandacht bij jouw eigen zaken? Voor elk vak bieden wij 1-op-1 bijles aan, personal time, zodat jij de gelegenheid hebt om in je eigen tempo je niveau omhoog te krikken.
Samen met een getrainde docent wordt het jullie taak om die onvoldoende naar een dikke voldoende te veranderen! We helpen je bij elk probleem, je kan oneindig veel vragen stellen. Of het nu biologie, Nederlands of economie is: wij geloven erin dat jouw resultaat, efficiëntie en interesse met een kundige aanpak en fijne werksfeer kunnen groeien!
In deze lessen leer je naast leren leren en leren plannen ook hoe je om moet gaan bij stress en wat je kan doen om school een beetje te leren relativeren. Ons doel is jou naar een hoger cijfer te brengen en om jou stress naar zeer lage levels te brengen, waardoor je gewoon lekker in je vel zit.
Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat ga je precies doen tijdens Peronsal Braining?

Personal Braining is 1-op-1 bijles op maat. In deze lessen kom je echt tot de kern van wat er misgaat bij een vak en vooral hoe je dat kunt oplossen. Onze getrainde docenten werken samen met jou aan je moeilijkste vak zodat jij snapt hoe je hiervoor moet leren en je meer tijd overhoudt voor de dingen die je wel leuk vindt!
BB_icoon_brain
Je hebt elke week een uur les van dezelfde docent. Hij/zij weet waar jij wat aan hebt en jullie gebruiken dat uur om te plannen voor je toetsweken en om te leren hoe je moet leren voor je moeilijkste/stomste vak. De bedoeling is dat wij jou in dat uur zo goed helpen dat je ook thuis weet wat je moet doen om die voldoendes binnen te harken.

ExamBoost

Moet jij dit jaar eindexamen doen? Schrijf je nu alvast in voor onze Examboost.

Voor wie is de Personal Braining geschikt?

Onze leerlingen zijn zeer te spreken over de persoonlijke interactie en het feit dat je in deze lessen leert zelfstandig te leren.

Lees hier alle verschillende ervaringen van leerlingen.

Hoe ervaren mensen deze bijles:

Onze leerlingen zijn zeer te spreken over de persoonlijke interactie en het feit dat je in deze lessen leert zelfstandig te leren. Uiteindelijk wil je het natuurlijk zelf kunnen. Hieronder een aantal ervaringen±

Zoë 3 vwo:

“1-op-1 bijles vind ik heel fijn, want ik snap na de les alles heel goed en heb altijd het idee dat ik heel veel heb gedaan. Fiona legt alles heel goed en snel uit en weet van elk vak heel veel af.”

Floris 1 havo/vwo

‘’Het is fijn om hulp te krijgen bij het plannen! Bij 1-op-1 bijles ligt alle aandacht bij jou, wat fijn is.’’

Sam 4 havo:

“Ik vind het hier lekker rustig en kan chill werken. Ik vind het fijn dat ik drinken krijg en af en toe wat snacks. Ik krijg goed de hulp die ik nodig heb.”

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Personal Braining

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week € 49,50
  • 2x per week € 99,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding