Bijles Natuurkunde

Waarom bijles voor het vak natuurkunde

Natuurkunde is best een moeilijk vak. Al die formules, berekeningen en de theorie die je ook maar net moet snappen. Bij natuurkunde is het de kunst van veel sommen maken en heel veel oefenen, ook buiten de natuurkunde les. Veel leerlingen van de middelbare school die problemen hebben bij dit vak, zijn gebaat bij veel ‘vlieguren’ maken. Daar bedoelen we mee dat je vooral tijd moet vrijmaken om te kunnen oefenen. En dat kan natuurlijk bij onze natuurkunde bijles!
We kunnen je voor dit vak op twee verschillende manieren helpen. Met 1-op-1 bijles natuurkunde, als je echt heel erg achter loopt op de stof en je letterlijk met je handen in het haar zit. Maar in de meeste gevallen raden wij de BètaBoost aan. Waarom? Omdat je bij deze les veel gedaan krijgt en alle hulp krijgt die jou op de rails houdt. Op zoek naar bijles in Amsterdam voor natuurkunde? Lees verder om meer te weten te komen over de 1-op-1 lessen en de BètaBoost.
Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de BètaBoost precies?

De BètaBoost is volgens de leerlingen van BrainBoost dé beste les die wij te bieden hebben. In deze les werk je twee uur achter elkaar aan één of meerdere exacte vakken, kun je alles vragen wat je wilt en word je geholpen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. Je combineert dus verschillende bijles vakken. In het geval dat je graag natuurkunde hulp wilt is deze les perfect, omdat je veel gedaan krijgt in twee uur en omdat je al je vragen en twijfels over het vak natuurkunde kunt stellen.
BB_icoon_brain
We coachen je in hoe ver je van tevoren moet gaan leren voor natuurkunde en we leren je hoe jij je voor moet bereiden op de toets over krachten of energie. Vaak moeten leerlingen kleine aanpassingen maken om zo optimaal mogelijk te leren waardoor die onvoldoendes verleden tijd zijn. En soms moet er een plan van aanpak worden opgesteld om beter te leren. Wij helpen je graag! Wil je meer weten over de tijden en prijzen van de BètaBoost, klik hier!

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles natuurkunde in?

Ouderwets bijles krijgen één op één raden wij aan in het geval een leerling heel erg achter loopt en eigenlijk de basis van natuurkunde mist. Als dit het geval is zijn onze 1-op-1 bijlessen perfect, omdat wij werken aan jouw zelfinzicht en zelfvertrouwen. In onze ‘Personal Braining’ lessen, leer jij zelfstandig worden als het gaat om het vak natuurkunde. De bijlesdocent hanteert een persoonlijke aanpak en zorgt voor bijles op maat die echt bij jou past. Op zoek naar bijles natuurkunde in Amsterdam waarbij je écht goed en persoonlijk geholpen wordt? Kies dan voor onze bijles natuurkunde – een online bijles is er niets aan!

Wat zijn de ervaringen van onze bijles natuurkunde?

Onze leerlingen geven aan dat ze de persoonlijke aanpak bij BrainBoost heel erg fijn vinden. Tijdens de 1-op-1 lessen natuurkunde, moet je hard werken. Dat vinden sommige leerlingen vervelend. Ze zijn soms gewend achterover te zitten tijdens bijles, omdat hun docent alles aan het vertellen is en ze na een uur geratel/niks doen, toch thuis kunnen zeggen dat ze naar bijles zijn gegaan. Hier bij BrainBoost werkt het anders. Je werkt in ons bijlessen juist heel hard, zodat je thuis meer tijd overhoudt voor de leuke dingen. Veel vragen oplossen, oefenen en bespreken en snappen wat goed en fout ging is wat leerlingen uiteindelijk helpt.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

BrainBoost is niet je school en niet je huis en toch ga jij je hopelijk thuis voelen bij ons. Bij ons wordt er gewerkt! Zodat je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen. ☺ Wij zitten in oud zuid-Amsterdam en zijn makkelijk te bereiken via de Noord-Zuidlijn, trams en bussen. BrainBoost houdt zowel leerlingen als ouders van leerlingen op de hoogte van wat er gebeurt in de lessen en waar leerlingen eventueel thuis nog aan zouden kunnen werken. Onze docenten denken vanuit de leerling, waardoor ons onderwijs persoonlijk en op maat is.

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles Natuurkunde

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week € 49,50
  • 2x per week € 99,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding