Bijles Natuurkunde

Waarom bijles voor het vak natuurkunde

Natuurkunde is best een moeilijk vak. Al die formules, berekeningen en de theorie die je ook maar net moet snappen. Bij natuurkunde is het de kunst van veel sommen maken en heel veel oefenen. Veel leerlingen die problemen hebben bij dit vak zijn gebaat bij veel ‘vlieguren’ maken. Daar bedoelen we mee dat je vooral tijd moet vrijmaken om te kunnen oefenen. En dat kan natuurlijk bij ons!

We kunnen je voor dit vak op twee verschillende manieren helpen. Met 1-op-1 bijles, als je echt heel erg achter loopt op de stof en je letterlijk met je handen in het haar zit. Maar in de meeste gevallen raden wij de BètaBoost aan. Waarom? Omdat je bij deze les veel gedaan krijgt en alle hulp krijgt die jou op de rails houdt. Lees verder om meer te weten te komen over de 1-op-1 lessen en de BètaBoost.

Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de BètaBoost precies?

Onze BètaBoost is volgens onze leerlingen dé beste les die BrainBoost te beiden heeft. In deze les werk je twee uur achter elkaar aan één of meerdere exacte vakken, kun je alles vragen wat je wilt en word je geholpen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. In het geval dat je graag economie hulp wilt is deze les perfect, omdat je veel gedaan krijgt in twee uur en omdat je al je vragen over economie kunt stellen. Daarnaast gaan de bijlesdocenten samen met jou kijken hoe je nu leert en wat je nog kunt doen om je leertechniek te verbeteren.

BB_icoon_brain

Vaak moeten leerlingen kleine aanpassingen maken om zo optimaal mogelijk te leren waardoor die onvoldoendes verleden tijd zijn. Bij economie is het vaak zo dat leerlingen geen oefentoets maken en dan valt het op de echte toets niet mee! Want op de toets heb je vooral veel inzichtvragen die je niet kunt maken als je daar niet voor getraind bent. Wil je meer weten over de tijden en prijzen van de BètaBoost, klik hier!

ExamBoost

Moet jij dit jaar eindexamen doen? Schrijf je nu alvast in voor onze Examboost.

Wat houdt de 1-op-1 bijles Natuurkunde in?

Ouderwets bijles krijgen 1-op-1 raden wij alleen aan in het geval een leerling heel erg achter loopt en eigenlijk de basis van natuurkunde mist. Als dit het geval is zijn onze 1-op-1 bijlessen perfect, omdat wij werken aan jouw zelfinzicht en zelfvertrouwen. In onze ‘Personal Braining’ lessen, leer jij zelfstandig worden als het gaat om het vak natuurkunde. De bijlesdocent hanteert een persoonlijke aanpak en zorgt voor bijles op maat die echt bij jou past.

Wat zijn de ervaringen van onze bijles natuurkunde?

Onze leerlingen geven aan dat ze de persoonlijke aanpak bij BrainBoost heel erg fijn vinden. Tijdens de 1-op-1 lessen natuurkunde, moet je hard werken. Dat vinden sommige leerlingen vervelend. Ze zijn soms gewend achterover te zitten tijdens bijles, omdat hun docent alles aan het vertellen is en ze na een uur geratel/niks doen, toch thuis kan zeggen dat ze naar bijles zijn gegaan. Hier bij BrainBoost werkt het anders. Je werkt in ons bijlessen juist heel hard, zodat je thuis meer tijd overhoudt voor de leuke dingen. Veel vragen oefenen en bespreken en snappen wat goed en fout ging is wat leerlingen uiteindelijk helpt.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Personal Braining

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week € 49,50
  • 2x per week € 99,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding