Bijles Natuurkunde

Waarom bijles voor het vak natuurkunde

Natuurkunde is best een moeilijk vak. Al die formules, berekeningen en de theorie die je ook maar net moet snappen. Bij natuurkunde is het de kunst van veel sommen maken en heel veel oefenen, ook buiten de natuurkunde les. Veel leerlingen van de middelbare school die problemen hebben bij dit vak, zijn gebaat bij veel ‘vlieguren’ maken. Daar bedoelen we mee dat je vooral tijd moet vrijmaken om te kunnen oefenen. En dat kan natuurlijk bij onze natuurkunde bijles!
We kunnen je voor dit vak op twee verschillende manieren helpen. Met 1-op-1 bijles natuurkunde, als je echt heel erg achter loopt op de stof en je letterlijk met je handen in het haar zit. Maar in de meeste gevallen raden wij de BètaBoost aan. Waarom? Omdat je bij deze les veel gedaan krijgt en alle hulp krijgt die jou op de rails houdt. Op zoek naar bijles in Amsterdam voor natuurkunde? Lees verder om meer te weten te komen over de 1-op-1 lessen en de BètaBoost.
Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de BètaBoost precies?

De BètaBoost is volgens de leerlingen van BrainBoost dé beste les die wij te bieden hebben. In deze les werk je twee uur achter elkaar aan één of meerdere exacte vakken, kun je alles vragen wat je wilt en word je geholpen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. Je combineert dus verschillende bijles vakken. In het geval dat je graag natuurkunde hulp wilt is deze les perfect, omdat je veel gedaan krijgt in twee uur en omdat je al je vragen en twijfels over het vak natuurkunde kunt stellen.
BB_icoon_brain
We coachen je in hoe ver je van tevoren moet gaan leren voor natuurkunde en we leren je hoe jij je voor moet bereiden op de toets over krachten of energie. Vaak moeten leerlingen kleine aanpassingen maken om zo optimaal mogelijk te leren waardoor die onvoldoendes verleden tijd zijn. En soms moet er een plan van aanpak worden opgesteld om beter te leren. Wij helpen je graag! Wil je meer weten over de tijden en prijzen van de BètaBoost, klik hier!

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles natuurkunde in?

Ouderwets bijles krijgen één op één raden wij aan in het geval een leerling heel erg achter loopt en eigenlijk de basis van natuurkunde mist. Als dit het geval is zijn onze 1-op-1 bijlessen perfect, omdat wij werken aan jouw zelfinzicht en zelfvertrouwen. In onze ‘Personal Braining’ lessen, leer jij zelfstandig worden als het gaat om het vak natuurkunde. De bijlesdocent hanteert een persoonlijke aanpak en zorgt voor bijles op maat die echt bij jou past. Op zoek naar bijles natuurkunde in Amsterdam waarbij je écht goed en persoonlijk geholpen wordt? Kies dan voor onze bijles natuurkunde – een online bijles is er niets aan!

Wat zijn de ervaringen van onze bijles natuurkunde?

Onze leerlingen geven aan dat ze de persoonlijke aanpak bij BrainBoost heel erg fijn vinden. Tijdens de 1-op-1 lessen natuurkunde, moet je hard werken. Dat vinden sommige leerlingen vervelend. Ze zijn soms gewend achterover te zitten tijdens bijles, omdat hun docent alles aan het vertellen is en ze na een uur geratel/niks doen, toch thuis kunnen zeggen dat ze naar bijles zijn gegaan. Hier bij BrainBoost werkt het anders. Je werkt in ons bijlessen juist heel hard, zodat je thuis meer tijd overhoudt voor de leuke dingen. Veel vragen oplossen, oefenen en bespreken en snappen wat goed en fout ging is wat leerlingen uiteindelijk helpt.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

BrainBoost is niet je school en niet je huis en toch ga jij je hopelijk thuis voelen bij ons. Bij ons wordt er gewerkt! Zodat je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen. ☺ Wij zitten in oud zuid-Amsterdam en zijn makkelijk te bereiken via de Noord-Zuidlijn, trams en bussen. BrainBoost houdt zowel leerlingen als ouders van leerlingen op de hoogte van wat er gebeurt in de lessen en waar leerlingen eventueel thuis nog aan zouden kunnen werken. Onze docenten denken vanuit de leerling, waardoor ons onderwijs persoonlijk en op maat is.

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

 • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

 • 1x per week € 55,-
 • 2x per week € 105,-

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding

De ExamBoost: de examentraining voor natuurkunde

Slagen? Euh ja! Dat wil iedereen. Als je op tijd begint met de juiste hulp, is het niet zo moeilijk. Zit jij in 4 of 5 havo of in 5 of 6 vwo? Dan kan je bij BrainBoost terecht voor de beste examentraining voor al je bètavakken. Ook als jij goed voorbereid wil zijn op je SE’s is deze training een goede. Vanaf januari ben je als havo en vwo-leerling welkom om eindexamentraining te volgen voor alle exacte vakken. Je kan ook instromen vanaf februari, maart of april.

Logo_Digistudies_Groen

Voorbereiding eindxamen natuurkunde

Bij de examentraining voor natuurkunde word je voorbereid op je eindexamen van dit lastige, exacte vak. Natuurkunde kent veel formules en berekeningen, maar ook logisch en inzichtelijk nadenken. Hoe formuleer je een goed antwoord? Hoe kan je slim gebruik maken van de BINAS en formules goed opschrijven?

Bij BrainBoost examentraining in Amsterdam leer jij door veel examenvragen te maken waar jij goed in bent en waar jij nog aan moet werken. Ook leer je handige tips om zo veel mogelijk punten binnen te sprokkelen op het eindexamen zelf. Als je goed voorbereid bent … is het zo lastig niet.

BrainBoost Examentraining

Een ontzettend interessant feitje: In 2018 en 2019 zijn alle leerlingen die bij ons examentraining hebben gevolgd geslaagd… Ja echt allemaal!🎉

Op zoek naar een examentraining in Amsterdam? Kies BrainBoost!

Voor wie is de ExamBoost geschikt?

Havo en vwo-leerlingen die eindexamen doen in één of meer van de bètavakken. Op zoek naar:
 • Examentraining Wiskunde
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
 • Examentraining Biologie
 • Examentraining Economie
De leerstof voor je eindexamen oefenen en persoonlijke begeleiding krijgen? Dan is de ExamBoost wat je nodig hebt! Wil je examentraining volgen? Schrijf je dan nu in!

Waarom kiezen voor een eindexamentraining natuurkunde bij ons?

Stress, geen zelfvertrouwen hebben of heel angstig zijn voor die twee weken waarin je alles moet laten zien? Als je goed voorbereid bent en als je de zaak een beetje kunt relativeren, dan komt het echt wel goed. Bij de examentraining van BrainBoost kijken we naar de behoefte van elke leerling. Wat kan jij al goed en waar moet jij nog aan werken? Onze examentrainingen zijn persoonlijk en stomen elke leerling klaar voor het examen natuurkunde.
Dit zijn enkele van de voordelen van BrainBoost:
 • Strategisch te werk gaan: Tijdens de examentraining leren we je aan hoe je tactisch de vragen op eindexamens moet invullen. Dit leren we je ook voor andere exacte vakken!
 • Leren leren: Leren voor bètavakken kan moeilijk zijn. Wij leren je hoe je het succesvolst leert voor natuurkunde en de andere bètavakken. We hebben ook het boekje ‘Zeker Slagen!’ geschreven, dat je van ons ontvangt.
 • Handige filmpjes: Ook thuis kun je oefenen voor je examen natuurkunde, aan de hand van uniek, eigen lesmateriaal: onze digitale leeromgeving Digistudies
 • Goede bètadocenten: Afhankelijk van het aantal trainingen die je volgt, krijg je elke week twee of vier uur hulp van getrainde bètadocenten. Onze docenten coachen je strategisch en inhoudelijk.
 • Je leert duidelijk plannen voor het eindexamen.
 • Wist je al dat al onze leerlingen uit 2018 en 2019 zijn geslaagd?

Hoe ziet deze examentraining eruit?

Moment van inschrijven

Vanaf januari kun je starten met de ExamBoost. Wij raden aan om vroeg te starten, want hoe eerder je begint, hoe beter je voorbereid bent op je eindexamen. Natuurlijk is instromen in februari, maart of april ook een optie.
BrainBoost calendar

Neem 1 of 2 keer per week deel

Begin je in januari of februari? Dan raden we aan om één keer in de week deel te nemen. Stroom je later in? Dan is tweemaal per week aan te raden. Onze examentrainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 17u tot 19u.

Als je deelneemt ontvang je naast onze lessen:

Zeker Slagen
Als je kiest voor BrainBoost, krijg je van ons ook nog het boekje Zeker Slagen! over hoe je moet leren voor je school- en eindexamen(s).

Digitale leeromgeving
Je krijgt ook toegang tot de digitale leeromgeving van Digistudies waarmee je kunt oefenen voor alle eindexamenvakken. Je mag hier ongelimiteerd gebruik van maken.

Handige tips

Onze examentrainers leren je hoe je moet leren aan de hand van handige tips. Hierna ga je oefenen. Zo ben je goed voorbereid op je examens.

Examentraining Amsterdam

Examentraining natuurkunde volgen in Amsterdam? Kies BrainBoost! Kom wekelijks naar de BrainBoost ExamBoost, zodat jij je rustig en in stapjes kunt voorbereiden op je eindexamen in plaats van alles in een weekend er te moeten stampen. Voorbereid en zonder stress je eindexamen ingaan doe je bij ons!

Locaties examentraining:

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Examentraining

De examentraining voor al je bètavakken. Onze getrainde docenten leren jou om strategisch je eindexamen te maken en te halen! NO stress dus ☺

Tijden

 • Dinsdag van 17.00u t/m 19.00u
 • Donderdag van 17.00u t/m 19.00u

Prijs per week:

 • 1x per week € 85,-
 • 2x per week € 150,-

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding