Bijles natuurkunde in Amsterdam

Bijles in natuurkunde betekent bij BrainBoost méér dan rekenen en eindeloos formules stampen. Bij ons staat natuurkunde begrijpen en – beter nog – zelf uit kunnen leggen centraal. En ja, dat vraagt om veel vlieguren. Dus pas op; deze bijlessen zijn intensief!

Tijdens de bijles werken aan meer bètavakken? Kies dan voor onze effectieve BètaBoost! Heb je liever persoonlijke 1-op-1 bijles voor natuurkunde alleen? Kies dan onze 1-op-1 natuurkunde bijles.

Waarom BrainBoost?

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

1-op-1 natuurkunde bijles

Individuele begeleiding

Tijdens onze wekelijkse 1-op-1 natuurkunde bijles helpt een vaste vakdocent bij alle formules, sommen en theorie. Daarnaast leren we leerlingen meteen hoe ze zelfstandig moeten plannen. Een skill waar je de rest van je schooljaar – en leven trouwens – plezier aan hebt.

Natuurkunde snappen = meters maken

Tijdens de 1-op-1 bijles natuurkunde wordt er hard gewerkt. Niet iedere leerling is daar fan van. Maar door meters te maken ga je de stof wel pas écht begrijpen begrijpen. En dat helpt je weer in te zien welke formule je wanneer moet gebruiken. Een kostbare skill bij dit vak!

“Fijn om de stof te begrijpen en aan meerdere vakken tegelijk te werken"

Ontdek de reviews van leerlingen over onze bijles in bètavakken in Amsterdam:

BetaBoost

BrainBoost heeft me de afgelopen jaren meer structuur gebracht. In het maken van huiswerk, maar ook in het maken van individuele sommen. Een andere, meer effectieve manier van leren. Ik ben zelf echt een lui persoon en kijk altijd op tegen bijles, maar als ik er eenmaal ben dan vliegt de tijd zo voorbij. En eerlijk gezegd zou ik het zonde BrainBoost niet halen.
Sarafina, 18 jaar HAVO volgt de Bètaboost bij Brainboost
5/5

Examboost

De ExamBoost is echt een aanrader. Er wordt uitleg gegeven, maar er is zeker ook tijd genoeg om zelf te werken en vragen te stellen. De uitleg aan het begin van de les is super leerzaam! Door de ExamBoost weet ik hoe je naar bepaalde vragen moet kijken en snap ik de stappen die je moet zetten om tot een antwoord te komen.
Emma Vreeken, 16 jaar volgt de Examboost bij Brainboost
5/5

BetaBoost

BrainBoost heeft me erg geholpen met vakken zoals wiskunde en biologie. De docenten vragen aan je of je het snapt. En als ik iets niet begrijp, meld ik dat en dan word ik altijd goed geholpen. De docenten besteden tijd aan je, zodat je het goed begrijpt.
Wadia, 15jaar, HAVO volgt de Bètaboost bij Brainboost
5/5

Meer (bèta)bijlessen bij BrainBoost

Meer vakken waar hulp bij nodig is? Bij onze huiswerkbegeleiding ‘Get Your Homework Done’ helpen we bij het zelfstandig leren en werken we aan meer vakken tegelijk. Toch op zoek naar individuele begeleiding bij een ander vak? Kijk dan hieronder naar onze andere 1-op-1 bijlessen!
Middelbare School Brainboost
Ben je naast natuurkunde ook op zoek naar intensieve begeleiding bij andere exacte vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde? Met BètaBoost krijgen leerlingen die moeite hebben met bètavakken bijles van jonge en ervaren docenten!
Op zoek naar bijles voor basisschoolleerlingen?

Ga naar onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

BrainBoost, voor de beste bijles bètavakken in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor havo en vwo middelbare scholieren.
Wij geven naast 1-op-1 bijles op maat ook reguliere huiswerkbegeleiding en examentraining. Daarnaast bieden we met BètaBoost en ExamBoost extra begeleiding voor de bètavakken.
Ten slotte vinden we het belangrijk dat dit in een prettige sfeer gebeurt en bieden we de handvatten om ook thuis verder te kunnen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven 1-op-1 bijles natuurkunde

Leer te leren voor de meest lastige vakken bij onze 1-op-1 bijlessen! Zo weet je ook weet wat je thuis moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week

  • 1x per week €62,50
  • 2x per week €120,-

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
middelbare school brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke bijles sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. Wij houden graag een kort lijntje zodat we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Veelgestelde vragen

Voor alle havo- en vwo-leerlingen die op zoek zijn naar extra ondersteuning voor een specifiek vak.
Wekelijks op maandag t/m donderdagavond van 17:00u tot 19:00u en op onze locatie in Amsterdam zuid ook op zaterdag van 10:00u tot 12:00u.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles op maat ook terecht voor reguliere huiswerkbegeleiding, examentraining of bijles in de bètavakken.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!