Bijles Economie

Waarom bijles voor het vak economie

Het vak economie is best ingewikkeld, omdat je van alle markten thuis moet zijn. Je moet kunnen rekenen, logisch nadenken en je moet de stof echt kennen om een goede score voor je toets te halen. Op proefwerken gaat het bij economie vaak mis, omdat je inzichtvragen moet beantwoorden… en die zijn gewoon lastig! Als je hulp wilt voor deze ‘stuggles’ dan kunnen wij je bij BrainBoost goed helpen.

Als je moeite hebt met economie, kun je kiezen uit twee lessen.

  1. De BètaBoost, deze les raden wij aan iedereen aan die achterloopt, goed leert en toch onvoldoendes haalt op toetsen of sommige onderdelen lastig vindt.

  2. Onze één op één economie bijles, voor als je de basis van economie niet snapt en echt bij nul moet beginnen. Bij deze les krijg je economie les van onze leraren economie. Lees verder op deze pagina voor meer informatie over deze twee lessen.
Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de BètaBoost precies?

Onze BètaBoost is volgens onze leerlingen van de middelbare school dé beste les die BrainBoost te bieden heeft. In deze les werk je twee uur achter elkaar aan één of meerdere exacte vakken, kun je alles vragen wat je wilt en word je geholpen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. In het geval dat je graag economie hulp wilt, is deze les perfect, omdat je veel gedaan krijgt in twee uur en omdat je al je vragen over economie kunt stellen. Daarnaast gaan de bijlesdocenten samen met jou kijken hoe je nu leert en wat je nog kunt doen om je leertechniek te verbeteren.

BB_icoon_brain

Vaak moeten leerlingen kleine aanpassingen maken om zo optimaal mogelijk te leren waardoor die onvoldoendes verleden tijd zijn. Samen met de docent wordt er een plan van aanpak gemaakt om beter te leren. Bij het vak economie is het vaak zo dat leerlingen geen oefentoets maken en dan valt het op de echte toets niet mee! Want op de toets heb je vooral veel inzichtvragen die je niet kunt maken als je daar niet voor getraind bent. Met onze BètaBoost ben je helemaal klaar voor een toets of examen. Wil je meer weten over de tijden en prijzen van de BètaBoost, klik hier!

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles economie in?

Als je echt geen bal snapt van economie kun je beter bij het begin beginnen en daarvoor heb je individuele bijles nodig. In tegenstelling tot online bijles, krijg je bij de bijles economie van Brainboost one-on-one tijd met een docent. De bijlesdocenten zijn goed getraind in individuele hulp bij economie en hebben goede didactische vaardigheden. Ze kijken met je mee waar je al goed in bent en waar jij jezelf nog in kunt verbeteren. Zelfvertrouwen creëren staat voorop en daarvoor is een persoonlijke band en aanpak belangrijk. Elke week zit je met dezelfde docent die er samen met jou voor gaat zorgen dat jij uit die negatieve spiraal komt en wél voldoendes gaat halen.

Wat zijn de ervaringen van onze bijles economie?

Bijles economie wordt door onze leerlingen ervaren als een effectieve les. Je moet veel zelf werken en ook uitleggen aan je docent. Dat vinden leerlingen soms lastig in het begin, maar na een aantal lessen merken ze dat het wel echt werkt.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Meer bijles vakken volgen bij BrainBoost

Behalve bijles economie, kun je bij BrainBoost ook nog andere vakken volgen. Of je nu moeite hebt met begrijpend lezen in het Frans tot moeilijk de formules van chemie kunt onthouden, voor zowel alpha als bètavakken kun je bij ons 1-op-1 bijles volgen.

Je kunt onder meer kiezen voor:

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles Economie

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week € 49,50
  • 2x per week € 99,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding