Bijles economie in Amsterdam

Economie is een pittig vak. Het heeft raakvlakken met wiskunde, een lading theorie en een koppeling met de praktijk. Economie begrijpen vraagt om discipline, maar meer om begrip en een fijne leerwijze. Tijdens BrainBoosts bijles economie geven jonge, ervaren docenten 1-op-1 begeleiding in economie, maar óók in het zelfstandig plannen van je huiswerk.

Klaar om economie en de wereld om ons heen beter te leren begrijpen? Bekijk onze 1-op-1 bijles of ontdek onze huiswerkbegeleiding voor het juiste steuntje in de rug.

Waarom BrainBoost?

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

1-op-1 economie bijles

Individuele begeleiding

Bij deze 1-op-1 economie bijles kijken een vaste vakdocent en de leerling samen waar het nu stroef gaat. Is het de theorie? Of bijvoorbeeld het plannen van huiswerk? Samen kijken we wat er voor nodig is om die volgende toets met minstens één vinger in de neus te halen.

Zelfinzicht en zelfvertrouwen

Al onze docenten zijn getraind in coaching. Dat betekent dat zij naast alles over economie, ook als geen ander uit kunnen leggen hoe je het beste kan plannen en leren voor een toets. Zo trainen leerlingen naast economie ook skills die ze bij alle vakken kunnen inzetten. Dubbel win dus!

Veel opzoeken en uitleggen

Onze leerlingen vinden de 1-op-1 economie bijles effectief. Ze moeten veel zelf opzoeken en dan zelf uitleggen. Dat is aan het begin vaak wat ongemakkelijk, maar de stof blijft zo wel véél beter hangen.

“Het is fijn om 1-op-1 hulp te krijgen bij de stof én met het plannen!”

Ontdek de reviews van leerlingen over onze bijles economie in Amsterdam:

ExamBoost

De ExamBoost is anders dan normale lessen, maar veel beter, wat je gaat echt in op de examenvragen en dat is een hele belangrijke stap om je voor te bereiden op je eindexamen. Ik heb geleerd dat je voor alles punten kunt krijgen, en dat je dus altijd de kleine dingen moet benoemen.
Ryan, 17 jaar volgt de Examboost bij Brainboost
5/5

Examboost

De ExamBoost helpt mij b.v. begrijpen hoe examenvragen in elkaar zitten en wat belangrijk is. Ook vind ik het best wel handig dat je daarna meteen zelf aan de slag kunt gaan en verder kunt gaan met je eigen stof. Zo leer je in die tijd heel veel.
Sophie, 17 jaar volgt de Examboost bij Brainboost
5/5

Huiswerkbegeleiding

Ik vind het fijn werken bij Brainboost. Ze zijn aardig en helpen je goed. Niet alleen met huiswerk maken maar ook met slimme manieren om dingen te leren of te oefenen. Ik zit nu het derde jaar bij Brainboost en ik wil volgend jaar als ik examen doe er ook nog komen.
Dean, 14 jaar, volgt de Huiswerkbegeleiding bij Brainboost
5/5

Meer (bèta)bijlessen bij BrainBoost

Bij meer vakken hulp nodig? Bij onze huiswerkbegeleiding ‘Get Your Homework Done’ helpen we bij het zelfstandig leren en werken we aan meer vakken tegelijk. Toch op zoek naar individuele begeleiding bij een ander vak? Kijk dan hieronder naar onze andere 1-op-1 bijlessen!
Middelbare School Brainboost
Ben je naast economie ook op zoek naar intensieve begeleiding bij exacte vakken zoals wiskunde, natuurkunde, biologie en scheikunde? Met BètaBoost krijgen leerlingen die moeite hebben met bètavakken bijles van jonge en ervaren docenten!
Op zoek naar bijles voor basisschoolleerlingen?

BrainBoost, voor de beste bijles bètavakken in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor havo en vwo middelbare scholieren.
Wij geven naast 1-op-1 bijles op maat ook reguliere huiswerkbegeleiding en examentraining. Daarnaast bieden we met BètaBoost en ExamBoost extra begeleiding voor de bètavakken.
Ten slotte vinden we het belangrijk dat dit in een prettige sfeer gebeurt en bieden we de handvatten om ook thuis verder te kunnen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven 1-op-1 bijles economie

Leer te leren voor de meest lastige vakken bij onze 1-op-1 bijlessen! Zo weet je ook weet wat je thuis moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week

  • 1x per week €62,50
  • 2x per week €120,-

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
middelbare school brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke bijles sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. Wij houden graag een kort lijntje zodat we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Veelgestelde vragen

Voor alle havo- en vwo-leerlingen die op zoek zijn naar extra ondersteuning voor een specifiek vak.
Wekelijks op maandag t/m donderdagavond van 17:00u tot 19:00u en op onze locatie in Amsterdam zuid ook op zaterdag van 10:00u tot 12:00u.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles op maat ook terecht voor reguliere huiswerkbegeleiding, examentraining of bijles in de bètavakken.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!