Bijles bètavakken: De BètaBoost

Op zoek naar intensieve begeleiding bij exacte vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde? Met de BètaBoost krijgen leerlingen die moeite hebben met bètavakken bijles van jonge en ervaren docenten!
Bij deze extra huiswerkbegeleiding krijgen leerlingen twee uur lang hulp bij plannen en kunnen ze alle vragen stellen. Zo zorgen we ervoor dat jouw kind goed voorbereid en meer zelfverzekerd is voor de volgende toets!

Effectieve steun met BrainBoost

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

Wat houdt onze BètaBoost in?

Werken aan meerdere vakken

Tijdens de intensieve twee uur durende bijles hebben leerlingen de mogelijkheid om te werken aan meerdere lastige vakken. Zoals eerst de wiskunde stof beter begrijpen door een handige uitleg, dan scheikunde zelf maken tot aan even een vraag te stellen over natuurkunde, scheikunde, economie of biologie.

Meer grip op de stof

Exacte vakken worden vaak lastig gevonden, maar bij BètaBoost geven we de tools om meer grip op de stof te krijgen. Getrainde docenten zijn beschikbaar voor alle vragen en kunnen vertellen over de moeilijkste onderwerpen.

Effectief in 2 uur

Tijdens deze huiswerkbegeleiding speciaal voor de bètavakken werken leerlingen twee uur lang intensief samen met getrainde docenten aan de stof, waardoor ze na daarna zelfverzekerd en ontspannen naar huis kunnen.

“Fijn om de stof te begrijpen en aan meerdere vakken tegelijk te werken"

Ontdek de reviews van leerlingen over onze bijles in bètavakken in Amsterdam:

BetaBoost

BrainBoost heeft me de afgelopen jaren meer structuur gebracht. In het maken van huiswerk, maar ook in het maken van individuele sommen. Een andere, meer effectieve manier van leren. Ik ben zelf echt een lui persoon en kijk altijd op tegen bijles, maar als ik er eenmaal ben dan vliegt de tijd zo voorbij. En eerlijk gezegd zou ik het zonde BrainBoost niet halen.
Sarafina, 18 jaar HAVO volgt de Bètaboost bij Brainboost
5/5

Examboost

De ExamBoost is echt een aanrader. Er wordt uitleg gegeven, maar er is zeker ook tijd genoeg om zelf te werken en vragen te stellen. De uitleg aan het begin van de les is super leerzaam! Door de ExamBoost weet ik hoe je naar bepaalde vragen moet kijken en snap ik de stappen die je moet zetten om tot een antwoord te komen.
Emma Vreeken, 16 jaar volgt de Examboost bij Brainboost
5/5

BetaBoost

BrainBoost heeft me erg geholpen met vakken zoals wiskunde en biologie. De docenten vragen aan je of je het snapt. En als ik iets niet begrijp, meld ik dat en dan word ik altijd goed geholpen. De docenten besteden tijd aan je, zodat je het goed begrijpt.
Wadia, 15jaar, HAVO volgt de Bètaboost bij Brainboost
5/5

Meer bijlessen bij BrainBoost

Liever niet meerdere vakken tegelijk en focussen op een een specifiek vak? We geven ook bijles voor losse vakken. Daarnaast hebben we ook gewoon huiswerkbegeleiding voor als je gemotiveerd en onder begeleiding aan vakken wilt werken na school. Ontdek onze bijlessen in Amsterdam!
Middelbare School Brainboost
Op zoek naar bijles voor basisschoolleerlingen?

Ga naar onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

BrainBoost, voor de beste bijles bètavakken in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor havo en vwo middelbare scholieren.
Wij geven naast de BètaBoost voor exacte vakken ook persoon 1-op-1 bijles en huiswerkbegeleiding zodat er altijd persoonlijke aandacht is om leerlingen die tegen moeilijke vakken oplopen te ondersteunen.
Daarnaast vinden we belangrijk dat dit in een prettige sfeer gebeurt met genoeg handvatten om ook thuis verder te kunnen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven BètaBoost

Krijg op de middelbare school het juiste steuntje in de rug met bijles in alle bètavakken.

Tijden

  • Elke maandag t/m donderdag van 16:00u tot 18:00u en 18:00u tot 20:00u
  • Vrijdag van 16:00u tot 18:00u (alleen op onze locatie in Amsterdam Zuid)
  • Zaterdag van 10:00u tot 12:00u (alleen op onze locatie in Amsterdam Zuid)

Prijs per week

  • 2 uur per week €82,50
  • 4 uur per week €148,75
  • 6 uur per week €210,-

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
middelbare school brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke les sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. We vinden het namelijk belangrijk dat we snel kunnen schakelen als het nodig is!

Veelgestelde vragen

Voor alle havo en vwo-leerlingen die op zoek zijn naar extra ondersteuning in bètavakken, ook wel exacte vakken genoemd.
Wekelijks op maandag t/m donderdagavond van 17:00u tot 19:00u en op onze locatie in Amsterdam zuid ook op zaterdag van 10:00u tot 12:00u.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Bij BrainBoost kun je naast bijles in bètavakken ook terecht voor 1-op-1 bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Uiteraard kun je naast de exacte vakken bij ons ook bijles volgen voor alphavakken, zoals Engels en Nederlands.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!