BètaBoost

Waarom de BètaBoost:

Heb jij moeite met één of meerdere bètavakken van de middelbare school en loop je vast bij het maken van je huiswerk of bij het leren voor je toetsen? Leer je goed, maar haal je toch onvoldoendes op de toets? Dan is BètaBoost de plek voor jou! Bij deze extra intensieve huiswerkbegeleiding speciaal voor de bètavakken ga je twee uur knallen. Onze begeleiders helpen je bij plannen, kunnen al je vragen beantwoorden en zorgen dat jij goed leert voor je toetsen.

Wat zijn bètavakken?

Bètavakken zijn exacte vakken, waarbij het woord ‘exact’ duidt op het feit dat deze vakken werken met exacte, meetbare experimenten en berekeningen. Wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie en biologie zijn bètavakken. Voor elk van deze vakken kun je bij BrainBoost specifieke bijles volgen, maar je kunt ook kiezen voor Bètaboost, een bijles waarbij je aan al je exacte vakken kunt werken.

Bijles bètavakken met BètaBoost:

Exacte vakken blijven lastig. Bij de BètaBoost geven we je de tools om het te fixen. Je werkt samen met getrainde docenten die je alles kunnen vertellen over de moeilijkste onderwerpen, zodat jij door de stof heen komt. Je kan dus gewoon aan je wiskunde zitten, daarna je scheikunde maken en op het einde nog even een vraagje stellen over natuurkunde.

Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Ademhalingsoefening

We beginnen elke les met onze ademhalingsoefening. Gewoon om even tot rust te komen en zodat jouw hoofd leeg wordt gemaakt, want dan kun je die weer volstoppen met ingewikkelde formules en berekeningen. Naast goede inhoudelijke hulp zorgen onze bèta docenten dat je ook leert plannen voor toetsen en SE’s. Zo heb je er echt wat aan!

Wanneer is de BètaBoost?

De BètaBoost is elke maandag t/m donderdag avond van 17.00u tot 19.00u en zaterdag van 10.00u tot 12.00u.

ExamBoost

Moet jij dit jaar eindexamen doen? Schrijf je nu alvast in voor onze Examboost.

AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Voor wie is de BètaBoost geschikt?

Alle middelbare schoolleerlingen die moeite hebben met een of meerdere van deze vakken, zijn meer dan op hun plek bij deze les:
  • Wiskunde
  • Natuurkunde
  • Scheikunde
  • Biologie
  • Economie

Wat zijn de ervaringen van onze leerlingen met BètaBoost?

Onze leerlingen geven aan dat ze de BètaBoost zo fijn vinden omdat ze in twee uur heel veel gedaan krijgen en dan lekker relaxed naar huis kunnen! Hieronder een paar reviews van onze leerlingen:

Wies 6 vwo

‘’Door deze les snap ik de stof veel beter en begin ik op tijd met leren voor toetsen. Het is fijn dat je aan meerdere vakken tegelijk kan werken en je overal vragen over kunt stellen.’’

Ezra 4 havo:

“Ik vind het top, want ten eerste: je zit 2 uur lang te werken met goede begeleiding en ten tweede: er is een fijne werksfeer.’’

Pip 3 havo:

“Ik vind dat je hier goed kan leren en dat je ook meteen wordt geholpen als je een vraag hebt.’’

Isabelle 3 vwo:

“Ik zit nu al ruim 1 jaar bij BrainBoost en ik vind de BètaBoost heel fijn, omdat ik slecht/minder goed ben in de exacte vakken en daar kunnen ze mij heel erg bij helpen.”

Meer behoefte aan huiswerkbegeleiding in alle vakken?

Bij BrainBoost kun je ook terecht bij onze huiswerkbegeleiding. Dit is handig als je moet werken aan alle vakken op school en niet specifiek moeite hebt met de exacte vakken. In onze HWB coachen wij je bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. We overhoren je en je hebt iemand die je motiveert om aan de slag te gaan.

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

BètaBoost

Bij onze huiswerkbegeleiding speciaal voor de bètavakken werk je samen met getrainde docenten twee uur lang aan je bètavakken, waardoor je snapt hoe je voor deze vakken moet leren en na twee uur relaxed naar huis kunt.

Tijden

  • Maandag t/m donderdag van 17.00u tot 19.00u
  • Zaterdag van 10.00u tot 12.00u (Alleen op de locatie in Zuid)

Prijs per week:

  • 2 uur per week €75,-
  • 4 uur per week €135,-

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding