Huiswerkbegeleiding: ‘Get Your Homework Done’

Waarom ‘Get Your Homework Done`?

Heb je vaak je huiswerk niet af? Kom je een dag voor de toets erachter dat je een toets hebt? Heb je geen idee wanneer je moet beginnen met leren voor de toetsweek? Heb je thuis geen concentratie om aan het werk te gaan? Heb je geen idee hoe je een plan van aanpak maakt? Met al deze problemen kunnen wij je helpen in onze huiswerkbegeleiding.
Tijdens deze huiswerkbegeleiding krijg je naast een rustige werkplek ook hulp bij plannen, leren en overhoren. Onze begeleiders snappen jouw ‘struggles’ en zorgen ervoor dat je ook thuis beter begrijpt wat en hoe je moet leren. Je kan bij Get your homework done gewoon binnen lopen van 15.00 tot 19.00 en weggaan wanneer je alles af hebt. Kun je daarna weer leuke dingen doen in je vrije tijd ;).

Wat houdt huiswerkbegeleiding bij BrainBoost in?

Je werkt in een rustgevende ruimte zonder afleiding, met begeleiding en persoonlijke aandacht van docenten. Wij helpen tijdens de huiswerkbegeleiding met plannen, geven je tips over hoe je efficiënter kan leren en zorgen voor minder stress. Onze ‘Get Your Homework Done’ is open op maandag t/m donderdag van 14.30u t/m 18.30 en op zondag van 12.00u tot 16.00u.
Wij raden je aan om twee keer per week deel te nemen aan deze les. Hierdoor houd jij je planning en je huiswerk op orde en hou je meer tijd over voor de dingen waar je wel echt lol uit haalt. 😊
Onze ‘Get Your Homework Done’ is open op maandag t/m donderdag van 14.30u t/m 18.30 en op zondag van 12.00u tot 16.00u.
EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.

AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018, 2019 EN 2020 ZIJN GESLAAGD!🎉

Hoelang duurt de huiswerkbegeleiding?

Als je school uit is, ben je welkom en ga jij samen met de begeleider aan de slag met je planning en met hoe kunt gaan leren voor de toetsen. Gemiddeld blijven onze leerlingen twee uur per dag op de huiswerkbegeleiding.

Wat zijn de ervaringen van onze leerlingen met BètaBoost?

Onze leerlingen omschrijven de ‘Get Your Homework Done’ als rustgevend en als een les waarbij je veel gedaan krijgt, zodat je ook thuis minder stress hebt en snapt wat je de volgende dagen moet doen. Hieronder een paar reviews van onze leerlingen over onze huiswerkbegeleiding Amsterdam:

Pieter 2 vwo

“Ik vind het hier lekker rustig en kan chill werken. Ik vind het fijn dat ik drinken krijg en af en toe wat snacks. Ik krijg goed de hulp die ik nodig heb.”

Floris 1 havo/vwo

“Ik vind de HWB goed, want ik krijg antwoord op al mijn vragen.”

Rayssa 4 havo:

“Ik heb zelf heel erg dat ik meer een plek nodig om me te kunnen concentreren. Hier heb ik dat gevonden en daar ben ik dus heel blij mee.’’

Faye 3 vwo:

‘’Ik vind de huiswerkbegeleiding erg goed ook aan de 1-op-1 lessen heb ik veel gehad, ik had een goede docent. Soms heb ik wel een beetje last van het geluid als iemand wordt overhoord.’’

Huiswerkbegeleiding Amsterdam bij Brainboost

Wil je leren leren, plannen en organiseren? Lijkt het je leuk om betere cijfers te halen en nooit meer huiswerk of toetsen te vergeten? Schrijf je dan in bij ons huiswerkinstituut Amsterdam. De beste huiswerkbegeleiding van Amsterdam vind je bij Brainboost. Wij hebben een locatie in Amsterdam Zuid en in de Plantage buurt.

Meer leren bij Brainboost

Behalve huiswerkbegeleiding, kun je bij Brainboost ook bijles (1-op-1 bijles) en bijles speciaal voor de exacte vakken: BètaBoost volgen. De BètaBoost is een van onze meest effectieve lessen, waarbij leerlingen al hun problemen voor de exacte vakken kunnen oplossen.

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Huiswerkbegeleiding

Bij onze huiswerkbegeleiding krijg je naast een rustige werkplek ook hulp bij plannen en leren. Onze begeleiders snappen jouw ‘struggles’ en zorgen ervoor dat je ook thuis beter begrijpt wat en hoe je moet leren.

Tijden (inloop na schooltijd):

  • Maandag t/m donderdag tussen 14.30u en 18.30u
  • Zondag tussen 12.00u en 16.00u (Alleen op de locatie in Zuid)

Prijs per week:

  • 2 dagdelen per week €75,-
  • 3 dagdelen per week €105,-

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding