Huiswerkbegeleiding, leren met zelfvertrouwen en ‘Get Your Homework Done’

Er ligt nog een stapel huiswerk. Morgen blijkt er opeens een toets te zijn en volgende week is het alweer toetsweek. Herkenbaar voor jouw kind? Huiswerkbegeleiding bij BrainBoost leert ze te leren met zelfvertrouwen!
Onze bijlesschool biedt leerlingen inzicht met een duidelijke plan van aanpak, betrokken docenten en een fijne werkplek in Amsterdam. Zo geven we op het juiste moment een steuntje in de rug.

Zelfverzekerd én ontspannen bij BrainBoost

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

Wat houdt onze huiswerkbegeleiding in?

Get Your Homework done

Onze Huiswerkbegeleiding (HWB) noemen we ‘Get Your Homework Done’. Dat is niet omdat we de hippe vogel uit willen hangen, maar omdat we meer doen dan alleen helpen bij het huiswerk. Wij helpen tijdens de huiswerkbegeleiding met plannen, tips over hoe efficiënter te leren en we zorgen voor minder stress. Want super leuk als het bij ons wel lukt, maar je hebt er pas écht wat aan als het uiteindelijk ook zelfstandig lukt.

Grip op huiswerk

Onze begeleiders zijn dus eigenlijk meer coaches die helpen meer grip op het huiswerk te krijgen. Dit doe je in een rustgevende ruimte zonder afleiding, met begeleiding en persoonlijke aandacht van docenten.

Onze tijden

Het beste nieuws? Onze deuren staan (bijna) altijd open! Leerlingen kunnen onze ‘Get Your Homework Done’ les binnenlopen van maandag t/m donderdag van 14.30u t/m 18.30, vrijdag van 14.30u t/m 18.30u (alleen op onze locatie in Amsterdam Zuid) en op zondag van 12.00u tot 16.00u.

Ontspannen schooltijd

Tip: we raden aan om tweemaal per week deel te nemen aan de lessen zodat huiswerk en planning op orde blijven. Zo kan je kind ontspannen met school blijven omgaan.

“Rustgevend, veel gedaan en minder stress”

Ontdek de reviews van leerlingen over onze huiswerkbegeleiding in Amsterdam:

Huiswerkbegeleiding

“Ik vind het hier lekker rustig en kan chill werken. Ik vind het fijn dat ik drinken krijg en af en toe wat snacks. Ik krijg goed de hulp die ik nodig heb.”
Pieter, 2 vwo
5/5

Huiswerkbegeleiding

“Ik heb zelf heel erg dat ik meer een plek nodig om me te kunnen concentreren. Hier heb ik dat gevonden en daar ben ik dus heel blij mee.’’
Rayssa, 4 havo
5/5

Huiswerkbegeleiding

“Ik vind de huiswerkbegeleiding goed, want ik krijg antwoord op al mijn vragen.”
Floris 1, havo/vwo
5/5

Huiswerkbegeleiding & Bijles

‘’Ik vind de huiswerkbegeleiding erg goed ook aan de 1-op-1 lessen heb ik veel gehad, ik had een goede docent. Soms heb ik wel een beetje last van het geluid als iemand wordt overhoord.’’
Faye, 3 vwo
5/5

BrainBoost, dé bijles- en huiswerkschool van Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge, bevoegde en betrokken docenten. Samen helpen we leerlingen van de basis- en middelbare school aan meer zelfinzicht.
Wij geven daarom les op een persoonlijke manier waardoor leerlingen hun goede en minder goede kanten ontdekken en daarin ontwikkelen. Het resultaat? Een groei in zelfvertrouwen, meer interesse in school en meer tijd voor ontspanning!
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven huiswerkbegeleiding

Persoonlijke huiswerkbegeleiding met jonge bevoegde docenten.

Tijden

  • Maandag t/m donderdag tussen 14.30u en 18.30u
  • Vrijdag tussen 14.30u en 18.30u (alleen op onze locatie in Amsterdam Zuid)
  • Zondag tussen 12.00u en 16.00u

Prijs per week

  • 1x dagdeel per week (per les €41,25)
  • 2x dagdelen per week (per les €41,25)
  • 3x dagdelen per week (per les €40,42)
  • 6x dagdelen per week (per les €25,-)

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
middelbare school brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke les sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. We vinden het namelijk belangrijk dat we snel kunnen schakelen als het nodig is!

Veelgestelde vragen

Na schooltijd staan de deuren open om samen met de begeleider aan de slag te gaan met planning en hoe te leren voor toetsen. Gemiddeld blijven onze leerlingen twee uur per dag op de huiswerkbegeleiding.
Van maandag t/m donderdag tussen 14.30u en 18.30u. Op zondag tussen 12.00u en 16.00u (alleen op de locatie in Zuid).

Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous of in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H.

Behalve huiswerkbegeleiding, kun je bij BrainBoost voor bepaalde vakken ook 1-op-1 bijles volgen of de BètaBoost, speciaal voor de exacte vakken. De BètaBoost is een van onze meest effectieve lessen, waarbij leerlingen al hun problemen voor de exacte vakken kunnen oplossen.

Onze prijzen gaan per week:

  • 2 dagdelen per week €75,-
  • 3 dagdelen per week €105,-
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!