Bijles Biologie

Waarom 1-op-1 bijles voor het vak biologie

Biologie is best een lastig vak op de middelbare school. Vooral omdat er bij biologie veel inzichtvragen worden gesteld op toetsen en examens. Ook al leer je goed, je kunt toch een dikke onvoldoende halen, omdat de vragen zo lastig zijn. Ze vragen naar organismen of ziektes waar je nog nooit van hebt gehoord en je krijgt grafieken en tabellen die je op het eerste oog helemaal niks zeggen en die je je niet herinnert uit de biologieles. Vervelend en niet goed voor je zelfvertrouwen als je maar niet of zelden hoger scoort dan een 5 voor toetsen. Kies daarom voor één op één bijles biologie bij BrainBoost. Tijdens deze individuele bijles word je gecoacht door een gekwalificeerde docent. Zo word jij een held in dit bètavak en kun je hogere cijfers halen.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost kun je verwachten dat onderwijs persoonlijk is. Wij willen je zelfinzicht geven waardoor je zelfvertrouwen groeit en je dus minder moeite hebt met school. We willen dat je meer tijd overhoudt voor de dingen die jij wel echt leuk vindt!
Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is 1-op-1 bijles biologie precies:

Als je (nog) niet goed bent in biologie is het belangrijk dat je leert om inzichtvragen te beantwoorden. Hierbij leer je vooral hoe je volledig en tactisch kunt antwoorden op de vragen van de toets. We bereiden je voor op wat je precies kunt verwachten op schriftelijke overhoringen, toetsen, tentamens en school- en eindexamens

BB_icoon_brain
Ook maken we bij de bijlessen biologie veel gebruik van het maken van infographics (een soort mindmap) en laten we leerlingen leren door middel van filmpjes om beter zicht te krijgen op de theorie. Je krijgt dus extra uitleg over hoe je het best leert en er wordt een plan van aanpak gemaakt tijdens onze bijles voor biologie.

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Meer behoefte aan begeleiding in meerdere exacte vakken?

We zien wel vaker dat als leerlingen moeite hebben met biologie er ook andere exacte vakken zijn waar leerlingen aan willen werken. Als je moeite hebt met meerdere bètavakken, maar ook als je bij bio vooral getraind moet worden op hoe te leren en hoe je voor te bereiden op school-examens is de BètaBoost de beste optie!

Kijk voor meer info op de BètaBoost pagina. Uiteraard kun je ook kiezen voor een van onze bèta bijles vakken. Zo kun je onder andere 1-op-1 bijles wiskunde en scheikunde volgen bij BrainBoost.

Wat zijn de ervaringen van onze bijles biologie?

Onze leerlingen geven aan dat ze de persoonlijke aanpak bij BrainBoost heel erg fijn vinden. Het is dan ook een bijles op maat van elke leerling. Tijdens de biologie bijlessen zijn de leerlingen vooral zelf aan het vertellen hoe de vork in de steel zit. Eerst samen uitzoeken hoe het zit en dan zelf uitleggen aan de docent. Dit is in het begin even wennen, maar na de eerste lessen merken onze leerlingen dat deze manier van les krijgen werkt. Je snapt namelijk pas echt hoe het zit als je het aan een ander kan uitleggen.

Ook in de trainingen een antwoord geven op toets-vragen werken effectief volgens de leerlingen. Ze begrijpen dan eindelijk waarom er op toetsen bepaalde vragen worden gesteld. Dit persoonlijke contact maakt het grote verschil. Wil je betere cijfers halen? Dan is de bijles biologie van BrainBoost er voor jou.

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week € 55,-
  • 2x per week € 105,-

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding