Bijles Biologie in Amsterdam

De ene les gaat prima. De ander ben je al na de introductie het spoor bijster. Biologie is een ambivalent vak. Als we dat typische bio-woord zo mogen gebruiken tenminste. Gelukkig hebben wij gekwalificeerde docenten die leerlingen tijdens de bijles biologie een held in dit betavak gaan maken. Kan dat? Ja, dat kan.

Gaan naast biologie ook vakken als wiskunde en natuurkunde stroef? Kies dan voor onze hooggewaardeerde training BètaBoost! Liever inhoudelijke 1-op-1 begeleiding voor biologie? Kies dan onze 1-op-1 biologie bijles!

Waarom BrainBoost?

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

1-op-1 biologie bijles

Individuele begeleiding

De BrainBoost 1-op-1 biologie bijles is een wekelijkse les met een vaste docent waarin er veel geoefend wordt met biologie. Maar theorie stampen is één… diezelfde stof in eigen woorden uit kunnen leggen een gouden tweede!

Leren door te vertellen

Bij onze 1-op-1 biologie bijles ligt de focus daarom op het zelf kunnen uitleggen. Eerst duiken we samen de boeken in en daarna vragen we het in de eigen woorden uit te leggen. Dit is aan het begin even ongemakkelijk, maar eerlijk is eerlijk, de ezelsbruggetjes van de leraar zijn erger.

Verbazingwekkend effectief

Onze leerlingen geven aan veel steun uit deze 1-op-1 lessen te halen. De leraren vinden ze aardig en geduldig, de lessen effectief en we horen vaker hoe verbaast ze zijn wat je in zo’n uurtje kan doen. Én ze geven aan dat ze na die les ook zelfstandig verder kunnen. Die maakt ons misschien wel het meest trots.

“Fijn om de stof te begrijpen en aan meerdere vakken tegelijk te werken”

Ontdek de reviews van leerlingen over onze bijles in bètavakken in Amsterdam:

BetaBoost

BrainBoost heeft me de afgelopen jaren meer structuur gebracht. In het maken van huiswerk, maar ook in het maken van individuele sommen. Een andere, meer effectieve manier van leren. Ik ben zelf echt een lui persoon en kijk altijd op tegen bijles, maar als ik er eenmaal ben dan vliegt de tijd zo voorbij. En eerlijk gezegd zou ik het zonde BrainBoost niet halen.
Sarafina, 18 jaar HAVO volgt de Bètaboost bij Brainboost
5/5

Examboost

De ExamBoost is echt een aanrader. Er wordt uitleg gegeven, maar er is zeker ook tijd genoeg om zelf te werken en vragen te stellen. De uitleg aan het begin van de les is super leerzaam! Door de ExamBoost weet ik hoe je naar bepaalde vragen moet kijken en snap ik de stappen die je moet zetten om tot een antwoord te komen.
Emma Vreeken, 16 jaar volgt de Examboost bij Brainboost
5/5

BetaBoost

BrainBoost heeft me erg geholpen met vakken zoals wiskunde en biologie. De docenten vragen aan je of je het snapt. En als ik iets niet begrijp, meld ik dat en dan word ik altijd goed geholpen. De docenten besteden tijd aan je, zodat je het goed begrijpt.
Wadia, 15jaar, HAVO volgt de Bètaboost bij Brainboost
5/5

Meer (bèta)bijlessen bij BrainBoost

Hulp nodig bij meer vakken? Bij onze huiswerkbegeleiding ‘Get Your Homework Done’ helpen we bij het zelfstandig leren en werken we aan meer vakken tegelijk. Toch individuele begeleiding bij een ander vak nodig? Kijk dan hieronder naar onze andere 1-op-1 bijlessen!
Middelbare School Brainboost
Ben je naast biologie ook op zoek naar intensieve begeleiding bij andere exacte vakken zoals wiskunde, natuurkunde en economie en scheikunde? Met BètaBoost krijgen leerlingen die moeite hebben met bètavakken bijles van jonge en ervaren docenten!

BrainBoost, voor de beste bijles bètavakken in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor havo en vwo middelbare scholieren.
Wij geven naast 1-op-1 bijles op maat ook reguliere huiswerkbegeleiding en examentraining. Daarnaast bieden we met BètaBoost en ExamBoost extra begeleiding voor de bètavakken.
Ten slotte vinden we het belangrijk dat dit in een prettige sfeer gebeurt en bieden we de handvatten om ook thuis verder te kunnen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven 1-op-1 bijles biologie

Leer te leren voor de meest lastige vakken bij onze 1-op-1 bijlessen! Zo weet je ook weet wat je thuis moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week

  • 1x per week €62,50
  • 2x per week €120,-

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
middelbare school brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke bijles sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. Wij houden graag een kort lijntje zodat we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Veelgestelde vragen

Voor alle havo- en vwo-leerlingen die op zoek zijn naar extra ondersteuning voor een specifiek vak.
Wekelijks op maandag t/m donderdagavond van 17:00u tot 19:00u en op onze locatie in Amsterdam zuid ook op zaterdag van 10:00u tot 12:00u.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles op maat ook terecht voor reguliere huiswerkbegeleiding, examentraining of bijles in de bètavakken.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!