Welkom bij BrainBoost Amsterdam!

BrainBoost is een een bijlesschool opgericht door echte docenten. Wij geloven dat zelfvertrouwen en zelfinzicht in leren de belangrijkste factoren zijn om goed de schooltijd door te komen.

Wij coachen leerlingen bij schoolwerk, waardoor school makkelijker gaat en ze ook meer tijd overhouden om te ontspannen met leuke dingen. Een bijlesschool die niet ‘saai en stoffig’ is, maar waar je je op je gemak voelt én waar echt geleerd wordt.

Waarom kiezen voor onze bijlesschool?

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Onze docenten begrijpen de plus- en minpunten van school en van jong zijn. Zo kunnen ze goed helpen de angsten en zorgen van leerlingen te relativeren zodat het een positief effect heeft op de resultaten. Elke les begint bij BrainBoost dan ook met een ademhalingsoefening. BrainBoost is een fijne omgeving, die niet als school en niet als thuis is, maar wat als thuis kan voelen!
bijles biologie BrainBoost
bijles wiskunde BrainBoost

Realistisch plannen

Wij streven ernaar dat leerlingen leren hoe te leren én te plannen. Door een realistische planningen weten leerlingen duidelijk wat ze wanneer gaan doen en ervaren ze daardoor minder stress voor toetsen en schoolexamens. Dit gaat niet in één dag, maar met de juiste structuur en regelmaat onder toegankelijke begeleiding kunnen er snel stappen worden gezet.

Tip: de BètaBoost

Onze BètaBoost lessen zijn populair! Twee uur per week hard werken aan de ‘lastige’ exacte vakken met hulp van goede, opgeleide docenten die kennis van de stof hebben en klaar staan voor alle vragen van leerlingen.

“Had ik zelf maar zo’n bijlesschool gehad”

– Oprichter Jasper Roelofsen

Jasper stuurde in 2016 af in Theoretische Biologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij deed ervaring op voor de klas als bètadocent en met het geven van examencursussen en bijlessen. Na twee jaar besloot Jasper samen met mededocent Eva Gadet bijlesschool BrainBoost op te richten.

De missie? Een bijlesschool die niet alleen bijles en huiswerkbegeleiding biedt, maar ook persoonlijke aandacht en een plek waar leerlingen zich op hun gemak komen en zonder (te veel) tegenzin naartoe komen. De plek die hij vroeger zelf miste tijdens zijn middelbare schoolperiode:
“Op mijn middelbare school was ik ook geen hoogvlieger, juist de bètavakken vond ik erg lastig. Zelf ging ik ook naar huiswerkbegeleiding, dat hielp me vooral het huiswerk bijhouden maar het bleef erg lastig allemaal. Pas op de universiteit leerde ik leren, vakken en onderwerpen die ik eerst totaal niet begreep waren nu opeens niet meer zo moeilijk. Wat een verademing! Dit gevoel willen wij kinderen al veel eerder geven.”
Benieuwd naar hoe het is om te leren bij BrainBoost?

Veelgestelde vragen

BrainBoost is een bijles -en huiswerkschool voor scholieren van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.
Van bijles en citotraining op de basisschool tot aan 1-op-1 bijles, bijles voor bètavakken en examentraining op de middelbare school. We denken graag mee!
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
We zijn meestal open van 12:00u tot 20:00u op weekdagen en in het weekend tot 17:00u. Echter kunnen deze afwijken per locatie en zijn afhankelijk van de beschikbare bijlessen en examentrainingen. Je vindt de specifieke lestijden op de website pagina van de bijlessen, begeleidingen en trainingen.

De tarieven verschillen per type ondersteuning en zijn terug te vinden op de desbetreffende website pagina’s. Lees meer over ons aanbod en tarieven.