Examentraining, geslaagd met bètavakken

Optimaal voorbereiden op het HAVO of VWO eindexamen? Verdrink niet in samenvattingen en oefentoetsen, maar ontdek de beste formule voor examentraining: de ExamBoost voor bètavakken!
De jonge en ervaren docenten van Brainboost zijn gespecialiseerd in bètavakken. Zo helpen ze jouw kind goed voorbereidt en zelfverzekerd naar het eindexamen of schoolexamen. Leuk weetje: al onze leerlingen zijn de afgelopen jaren geslaagd!

Zelfverzekerd voorbereid met Brainboost

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

Hoe werkt onze examentraining?

Inschrijven

Vanaf januari is de ExamBoost geopend. Eerder beginnen, betekent natuurlijk beter voorbereid, maar instromen in februari, maart of april is ook mogelijk.

Deelnemen

Deelnemen aan de twee uur durende examentraining kan 1 of 2 keer per week. Bij een start in januari of februari, raden wij aan om eenmaal per week deel te nemen.

Klassikaal les volgen

De examentrainingen in hoe te leren voor het eindexamen zijn klassikaal. Daarna wordt er zelfstandig geoefend voor daadwerkelijke examens.

Beter leren met aanvullende materialen

Het boekje Zeker Slagen leert hoe te leren voor het school- en eindexamen. Daarnaast kan er ongelimiteerd visueel geoefend worden met de videos uit de digitale leeromgeving Digistudies.

“Zonder stress en vol vertrouwen het eindexamen tegemoet”

Ontdek de reviews van leerlingen over onze examentrainingen in Amsterdam:

ExamBoost

Ik vind de ExamBoost relax, aangezien ik hier leer om vragen beter te beantwoorden, te leren en te analyseren wat ik precies moet antwoorden. Ik heb geleerd hoe ik mijn BINAS moet gebruiken, ‘infographics’ leren maken en onthouden > begrijpen > toepassen.
Guillaume, 19
5/5

ExamBoost

De ExamBoost helpt mij b.v. begrijpen hoe examenvragen in elkaar zitten en wat belangrijk is. Ook vind ik het best wel handig dat je daarna meteen zelf aan de slag kunt gaan en verder kunt gaan met je eigen stof. Zo leer je in die tijd heel veel.
Sophie, 17 jaar
5/5

"Ik heb alles gehaald!"

BrainBoost heeft me erg geholpen met vakken zoals wiskunde en biologie. De docenten vragen aan je of je het snapt. En als ik iets niet begrijp, meld ik dat en dan word ik altijd goed geholpen. De docenten besteden goed de tijd aan je.
Wadia, 15jaar
5/5

Tarieven Examentraining

Tijden

  • Woensdag & donderdag van 18.30u tot 20.30u
  • Zondag van 12.00u tot 14.00u

Prijs per week

  • 1 dagdeel per week (1x 2uur) €99,50

Hoe ziet een les eruit?

We beginnen elke les met een half uur tot drie kwartier tips om jou optimaal voor te bereiden op het examen. Tijdens dit klassikale gedeelte oefenen we met examenvragen en geven we alle ins en outs. Hierdoor krijg je steeds meer grip op wat je kan verwachten van het centraal examen.
Na het klassikale gedeelte is er veel tijd om te oefenen met examens en al jouw vragen te stellen. De beste docenten lopen langs om jou te helpen met al jouw vakinhoudelijke vragen.
Middelbare School Brainboost

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
resultaten brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke les sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. We vinden het namelijk belangrijk dat we snel kunnen schakelen als het nodig is!

Brainboost, voor de beste examentraining in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor HAVO en VWO school- en eindexamenleerlingen.
Wij geven examentraining op een persoonlijke manier en helpen leerlingen te relativeren zodat ze in topvorm zijn voor de laatste twee lastige weken ‘van hun leven’. Het resultaat? Zelfverzekerd en goed voorbereid het examen tegemoet, met een hoge slagingskans!
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Veelgestelde vragen

HAVO en VWO-leerlingen die eindexamen doen in één of meer van de bètavakken, zoals Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie of Economie.
Vanaf januari vinden de examenlessen op maandag en woensdag van 18.30 t/m 20.30 plaats op onze bijlesschool in Amsterdam.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Bij BrainBoost kun je naast examentraining ook terecht voor extra 1 op 1 bijles in bijvoorbeeld wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie of economie. Uiteraard kun je bij ons ook bijles volgen voor alphavakken, zoals Engels, Frans en Duits.
Wij hebben zelf een handig boekje gemaakt over hoe je moet leren voor je school- en eindexamen(s). Het boekje is uitgegeven door Thieme Meulenhoff.
Digistudies is een digitale leeromgeving voor alle eindexamenvakken, waarin het leren visueel en makkelijk wordt gemaakt door middel van video’s. Toegang tot het Digistudies account is ongelimiteerd zodat er thuis ook gebruik van gemaakt kan worden.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!