De ExamBoost: de examentraining voor wiskunde

Dit jaar slagen voor je eindexamen wiskunde? Dat kan als je bij ons je examentraining volgt. Voor havo en vwo-leerlingen die bij al hun exacte vakken geholpen willen worden, hebben wij de ExamBoost ontwikkeld. Alle 4 en 5 havo en 5 en 6 vwo-leerlingen zijn vanaf januari welkom bij BrainBoost Amsterdam. Je kunt ook vanaf februari, maart of april instromen.
Logo_Digistudies_Groen

Voorbereiding eindxamen wiskunde

Bij de examentraining voor wiskunde word je voorbereid op je eindexamen wiskunde. Het eindexamen in dit vak wordt als zeer pittig ervaren, omdat alle kennis over wiskunde bij elkaar komt in één examen wiskunde. Grote vraagstukken, algebra en tellen … Je moet op een korte tijd goed scoren en dit kan erg moeilijk zijn. We zijn immers gewend om per hoofdstuk sommen te maken. Als alles samenkomt, moet je nieuwe skills toepassen en die krijgt niet iedereen mee in de les. Voor het wiskunde eindexamen trainen is dus vooral heel veel oefenen met proefexamens.
Natuurlijk zou je ook thuis veel examens kunnen oefenen, maar doe je dat wel? Die stapels samenvattingen en oefenboeken zijn vaak niet erg motiverend. Als je geen motivatie hebt, dan is dat een enorme killer en van uitstel komt afstel. Daarnaast heeft een examentraining volgen bij BrainBoost nog veel meer voordelen zoals coaching, leren hoe te leren, plannen voor examens maken en zelfvertrouwen ontwikkelen. Heb jij hulp bij het leren nodig, zodat je hogere cijfers kunt halen voor je eindexamen wiskunde? Dan is onze ExamBoost ideaal voor jou.

BrainBoost Examentraining

Een ontzettend interessant feitje: In 2018 en 2019 zijn alle leerlingen die bij ons examentraining hebben gevolgd geslaagd… Ja echt allemaal!🎉

Op zoek naar een examentraining in Amsterdam? Kies BrainBoost!

Voor wie is de ExamBoost geschikt?

Havo en vwo-leerlingen die eindexamen doen in één of meer van de bètavakken. Wij bieden voor verschillende vakken examentraining:
 • Examentraining Wiskunde
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
 • Examentraining Biologie
 • Examentraining Economie
De leerstof voor je eindexamen oefenen en persoonlijke begeleiding krijgen? Dan is de ExamBoost wat je nodig hebt! Wil je examentraining volgen? Schrijf je dan nu in!

Waarom kiezen voor een eindexamentraining bij ons?

Op veel middelbare scholen wordt er veel belang gehecht aan het eindexamen, want dit heeft natuurlijk invloed op jouw toekomst. Mocht je hier veel stress door ervaren, helpen wij je graag. BrainBoost kan je helpen alles te relativeren én we leren je allerlei tips om goed te slagen voor je eindexamen. We zorgen ervoor dat jij in topvorm bent om die zware weken te overleven.

Er zijn veel voordelen aan kiezen voor BrainBoost, we lijsten ze hier even voor je op:

 • Je leert leren: Gestructureerd leren is moeilijk. Bij BrainBoost leren wij je de trucjes om het beste te leren voor wiskunde en andere bètavakken. Daarnaast ontvang je van ons het boekje: Zeker Slagen!, dat boordevol tips staat om goed te kunnen leren.
 • Je leert strategisch vragen beantwoorden: Op een examen moet je tactisch vragen kunnen beantwoorden. Wij leren je slim vragen beantwoorden, een skill die je ook kunt gebruiken bij het beantwoorden van vragen op de toetsen van andere exacte vakken.
 • Thuis leren met Digistudies: Naast onze examentrainingen, kun je ook thuis leren en oefenen aan de hand van kundige filmpjes van de digitale leeromgeving Digistudies. Je krijgt niet alleen toegang tot de filmpjes van het vak wiskunde, maar van álle vakken, óók de alfa en gamma vakken. Handig, toch?
 • Goede bètadocenten: Elke week krijg je twee of vier uur hulp van getrainde bètadocenten, die jou zowel inhoudelijk als strategisch coachen in de voorbereidingen.
 • We leren je plannen voor het eindexamen.
 • Alle leerlingen die in 2018 en 2019 ExamBoost volgden, zijn geslaagd!

Hoe ziet deze examentraining eruit?

Moment van inschrijven

Vanaf januari kun je kiezen voor onze ExamBoost. Wij raden aan om vroeg te beginnen, zodat je goed voorbereid bent. Instromen in latere maanden (februari, maart of april) is ook mogelijk.

BrainBoost calendar

Lesmomenten

We bieden twee examentrainingen per week aan. Als je al in januari start, dan is één maal per week voldoende. Stroom je later in? Dan is het een goed idee om twee maal in de week deel te nemen. Onze ExamBoost vindt plaats op dinsdag en donderdag, van 17u tot 19u.

Als je deelneemt ontvang je naast onze lessen:

Zeker Slagen
Ook krijg je van ons het boekje Zeker Slagen!, over hoe je moet leren voor je school- en eindexamen(s).

Digitale leeromgeving
e kunt ook thuis blijven leren met de digitale leeromgeving van Digistudies. Je kunt thuis ongelimiteerd de interessante filmpjes voor alle eindexamenvakken bekijken.

Klassikaal les

Tijdens de trainingen krijg je klassikaal les van onze examentrainers in hoe je moet leren voor je eindexamens. Eens je de basis kent, ga je oefenen. Door te doen wat je moet doen op je daadwerkelijke examens bereid jij je het beste voor.

Examentraining Amsterdam

Amsterdam biedt vele eindexamentrainingen. De ExamBoost voor de exacte vakken is perfect als jij op een relaxed tempo voorbereid wil worden op de SE’s of je eindexamen. Bij ons kom je elke week langs en heb je in mei geen stress! Voor het volgen van een examentraining, kun je bij BrainBoost terecht. Wij hebben twee locaties in Nederland, beide in Amsterdam.

Locaties examentrainingen:

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Examentraining

De examentraining voor al je bètavakken. Onze getrainde docenten leren jou om strategisch je eindexamen te maken en te halen! NO stress dus ☺

Tijden

 • Dinsdag van 17.00u t/m 19.00u
 • Donderdag van 17.00u t/m 19.00u

Prijs per week:

 • 1x per week € 75,00
 • 2x per week € 135,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding