Bijles Natuurkunde

Waarom bijles voor het vak natuurkunde

Natuurkunde is best een moeilijk vak. Al die formules, berekeningen en de theorie die je ook maar net moet snappen. Bij natuurkunde is het de kunst van veel sommen maken en heel veel oefenen, ook buiten de natuurkunde les. Veel leerlingen van de middelbare school die problemen hebben bij dit vak, zijn gebaat bij veel ‘vlieguren’ maken. Daar bedoelen we mee dat je vooral tijd moet vrijmaken om te kunnen oefenen. En dat kan natuurlijk bij onze natuurkunde bijles!
We kunnen je voor dit vak op twee verschillende manieren helpen. Met 1-op-1 bijles natuurkunde, als je echt heel erg achter loopt op de stof en je letterlijk met je handen in het haar zit. Maar in de meeste gevallen raden wij de BètaBoost aan. Waarom? Omdat je bij deze les veel gedaan krijgt en alle hulp krijgt die jou op de rails houdt. Op zoek naar bijles in Amsterdam voor natuurkunde? Lees verder om meer te weten te komen over de 1-op-1 lessen en de BètaBoost.
Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de BètaBoost precies?

De BètaBoost is volgens de leerlingen van BrainBoost dé beste les die wij te bieden hebben. In deze les werk je twee uur achter elkaar aan één of meerdere exacte vakken, kun je alles vragen wat je wilt en word je geholpen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. Je combineert dus verschillende bijles vakken. In het geval dat je graag natuurkunde hulp wilt is deze les perfect, omdat je veel gedaan krijgt in twee uur en omdat je al je vragen en twijfels over het vak natuurkunde kunt stellen.
BB_icoon_brain
We coachen je in hoe ver je van tevoren moet gaan leren voor natuurkunde en we leren je hoe jij je voor moet bereiden op de toets over krachten of energie. Vaak moeten leerlingen kleine aanpassingen maken om zo optimaal mogelijk te leren waardoor die onvoldoendes verleden tijd zijn. En soms moet er een plan van aanpak worden opgesteld om beter te leren. Wij helpen je graag! Wil je meer weten over de tijden en prijzen van de BètaBoost, klik hier!

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles natuurkunde in?

Ouderwets bijles krijgen één op één raden wij aan in het geval een leerling heel erg achter loopt en eigenlijk de basis van natuurkunde mist. Als dit het geval is zijn onze 1-op-1 bijlessen perfect, omdat wij werken aan jouw zelfinzicht en zelfvertrouwen. In onze ‘Personal Braining’ lessen, leer jij zelfstandig worden als het gaat om het vak natuurkunde. De bijlesdocent hanteert een persoonlijke aanpak en zorgt voor bijles op maat die echt bij jou past. Op zoek naar bijles natuurkunde in Amsterdam waarbij je écht goed en persoonlijk geholpen wordt? Kies dan voor onze bijles natuurkunde – een online bijles is er niets aan!

Wat zijn de ervaringen van onze bijles natuurkunde?

Onze leerlingen geven aan dat ze de persoonlijke aanpak bij BrainBoost heel erg fijn vinden. Tijdens de 1-op-1 lessen natuurkunde, moet je hard werken. Dat vinden sommige leerlingen vervelend. Ze zijn soms gewend achterover te zitten tijdens bijles, omdat hun docent alles aan het vertellen is en ze na een uur geratel/niks doen, toch thuis kunnen zeggen dat ze naar bijles zijn gegaan. Hier bij BrainBoost werkt het anders. Je werkt in ons bijlessen juist heel hard, zodat je thuis meer tijd overhoudt voor de leuke dingen. Veel vragen oplossen, oefenen en bespreken en snappen wat goed en fout ging is wat leerlingen uiteindelijk helpt.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

BrainBoost is niet je school en niet je huis en toch ga jij je hopelijk thuis voelen bij ons. Bij ons wordt er gewerkt! Zodat je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen. ☺ Wij zitten in oud zuid-Amsterdam en zijn makkelijk te bereiken via de Noord-Zuidlijn, trams en bussen. BrainBoost houdt zowel leerlingen als ouders van leerlingen op de hoogte van wat er gebeurt in de lessen en waar leerlingen eventueel thuis nog aan zouden kunnen werken. Onze docenten denken vanuit de leerling, waardoor ons onderwijs persoonlijk en op maat is.

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

 • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

 • 1x per week €59,50
 • 2x per week €112,50

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding

De ExamBoost: de examentraining voor natuurkunde

BrainBoost heeft de formule ontwikkeld om jou optimaal te helpen bij je voorbereidingen op je eindexamen! Vanaf januari ben je al welkom om mee te doen met onze ExamBoost voor al jouw exacte vakken. Deze lessen zijn trouwens ook geen slecht idee als jij je wilt voorbereiden op je schoolexamens. Dus ook als je in 4 havo of 5 vwo zit, ben je meer dan welkom. 

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding

Voorbereiding eindxamen natuurkunde

Bij de examentraining voor natuurkunde word je voorbereid op je eindexamen van dit lastige exacte vak. Natuurkunde kent veel formules en berekeningen, maar ook logisch en inzichtelijk nadenken. Hoe formuleer je een goed antwoord? Hoe kan je slim gebruik maken van de BINAS en formules goed opschrijven?
Wat zijn de trucs om eindexamenvragen natuurkunde te maken? Hoe plan je voor je eindexamens? Al deze vaardigheden komen aan bod bij onze ExamBoost! Lees verder op deze pagina om meer over de tijden, prijzen en inhoud te weten te komen.

BrainBoost Examentraining

Een ontzettend interessant feitje: In 2018, 2019 en 2020 zijn alle leerlingen die bij ons examentraining hebben gevolgd geslaagd… Ja echt allemaal!🎉

Op zoek naar een examentraining in Amsterdam? Kies BrainBoost!

Voor wie is de ExamBoost geschikt?

Havo en vwo-leerlingen die eindexamen doen in één of meer van de bètavakken. Op zoek naar:
 • Examentraining Wiskunde
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
 • Examentraining Biologie
 • Examentraining Economie
De leerstof voor je eindexamen oefenen en persoonlijke begeleiding krijgen? Dan is de ExamBoost wat je nodig hebt! Wil je examentraining volgen? Schrijf je dan nu in!

Waarom kiezen voor een eindexamentraining natuurkunde bij ons?

Heb jij nu al stress voor die toetsen waar alles van afhangt, of denk je juist dat het appeltje eitje is? Hoe je je ook voelt, het is goed om een beetje hulp te krijgen. Je verdrinkt immers al snel in de samenvattingen en oefentoetsen … Op middelbare scholen wordt er veel belang gehecht aan het eindexamen, wat voor stress kan zorgen. Wij helpen je relativeren en zorgen ervoor dat jij in topvorm bent om die twee of drie lastigste weken ‘van in onze ogen je leven (ja echt!)’ te overleven en dik te slagen voor je eindexamen.
We sommen hier even voor je op waarom je bij ons moet komen voor je examentraining en niet bij een ander instituut:
 • Strategisch te werk gaan: Je leert op onze examentraining hoe je tactisch en slim de vragen op eindexamens van natuurkunde moet maken. Als je andere exacte vakken hebt word je daar ook meteen voor klaargestoomd!
 • Hoe te leren voor de eindexamens: Je leert hoe je het beste kunt leren voor natuurkunde en andere bètavakken. Daarnaast ontvang je van ons het boekje: Zeker Slagen! Als auteur van dit boekje geloven wij dat jij met behulp van sommige tips gaat slagen.
 • Filmpjes om beter te leren: OJe wordt zowel op BrainBoost als thuis voorzien van een digitale leeromgeving van Digistudies, waardoor je niet alleen van papier leert maar juist ook door middel van kundige filmpjes die de leerstof leefbaar en visueel maken. Zo kun je makkelijk thuis voor je eindexamen oefenen. Je krijgt niet alleen toegang tot de filmpjes van het vak natuurkunde, maar van álle vakken, óók de alfa en gamma vakken.
 • Goede bètadocenten: Je krijgt elke week twee of vier uur hulp van getrainde bètadocenten die jou zowel inhoudelijk als strategisch coachen in de voorbereidingen.
 • Je leert plannen voor het eindexamen.
 • En … Al onze leerlingen uit 2018, 2019 en 2020 zijn geslaagd!

Hoe ziet deze examentraining eruit?

Moment van inschrijven

Vanaf januari kun je beginnen met onze ExamBoost. Hoe eerder je begint, hoe beter je voorbereid bent op je eindexamen. Je kan natuurlijk ook in februari, maart of april instromen.
BrainBoost calendar

Neem 1 of 2 keer per week deel

Je kunt 1 of 2 keer per week deelnemen aan onze training. Als je in januari of februari begint, raden wij je aan om 1 keer in de week deel te nemen. Op maandag en woensdag van 17u tot 19u vinden onze examenlessen plaats op BrainBoost Amsterdam. Onze examentrainingen duren dus twee uur per sessie.

Als je deelneemt ontvang je naast onze lessen:

Zeker Slagen
Een boekje van BrainBoost en de onderwijsuitgever Thieme Meulenhoff over hoe je moet leren voor je school- en eindexamen(s). 

Digitale leeromgeving
Een digitale leeromgeving van Digistudies voor ALLE eindexamenvakken, waardoor het leren visueel en makkelijk wordt gemaakt. Je kunt ook thuis ongelimiteerd gebruik maken van jouw online-account.

Handige tips

Tijdens de trainingen krijg je klassikaal les van onze examentrainers in hoe je moet leren voor je eindexamens, waarna je daadwerkelijk zelf gaat oefenen. Door te doen wat je moet doen op je daadwerkelijke examens bereid jij je het beste voor.

Examentraining Amsterdam

Ben je op zoek naar examentraining havo of examentraining vwo in Amsterdam? Dan ben je aan het juiste adres bij BrainBoost. Tijdens onze examentrainingen krijg je persoonlijke aandacht van onze bevoegde docenten. Heel wat beter dan online bijles! Met onze examentraining ben jij helemaal klaar voor jouw eindexamen!

Locaties examentraining:

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Examentraining

De examentraining voor al je bètavakken. Onze getrainde docenten leren jou om strategisch je eindexamen te maken en te halen! NO stress dus ☺

Tijden

 • Maandag van 18.30u t/m 20.30u
 • Woensdag van 18.30u t/m 20.30u

Prijs per week:

 • 1x per week € 89,50
 • 2x per week € 155,-

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding