De ExamBoost: de examentraining voor natuurkunde

Slagen? Euh ja! Dat wil iedereen. Als je op tijd begint met de juiste hulp, is het niet zo moeilijk. Zit jij in 4 of 5 havo of in 5 of 6 vwo? Dan kan je bij BrainBoost terecht voor de beste examentraining voor al je bètavakken. Ook als jij goed voorbereid wil zijn op je SE’s is deze training een goede. Vanaf januari ben je als havo en vwo-leerling welkom om eindexamentraining te volgen voor alle exacte vakken. Je kan ook instromen vanaf februari, maart of april.

Logo_Digistudies_Groen

Voorbereiding eindxamen natuurkunde

Bij de examentraining voor natuurkunde word je voorbereid op je eindexamen van dit lastige, exacte vak. Natuurkunde kent veel formules en berekeningen, maar ook logisch en inzichtelijk nadenken. Hoe formuleer je een goed antwoord? Hoe kan je slim gebruik maken van de BINAS en formules goed opschrijven?

Bij BrainBoost examentraining in Amsterdam leer jij door veel examenvragen te maken waar jij goed in bent en waar jij nog aan moet werken. Ook leer je handige tips om zo veel mogelijk punten binnen te sprokkelen op het eindexamen zelf. Als je goed voorbereid bent … is het zo lastig niet.

BrainBoost Examentraining

Een ontzettend interessant feitje: In 2018 en 2019 zijn alle leerlingen die bij ons examentraining hebben gevolgd geslaagd… Ja echt allemaal!🎉

Op zoek naar een examentraining in Amsterdam? Kies BrainBoost!

Voor wie is de ExamBoost geschikt?

Havo en vwo-leerlingen die eindexamen doen in één of meer van de bètavakken. Op zoek naar:
 • Examentraining Wiskunde
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
 • Examentraining Biologie
 • Examentraining Economie
De leerstof voor je eindexamen oefenen en persoonlijke begeleiding krijgen? Dan is de ExamBoost wat je nodig hebt! Wil je examentraining volgen? Schrijf je dan nu in!

Waarom kiezen voor een eindexamentraining natuurkunde bij ons?

Stress, geen zelfvertrouwen hebben of heel angstig zijn voor die twee weken waarin je alles moet laten zien? Als je goed voorbereid bent en als je de zaak een beetje kunt relativeren, dan komt het echt wel goed. Bij de examentraining van BrainBoost kijken we naar de behoefte van elke leerling. Wat kan jij al goed en waar moet jij nog aan werken? Onze examentrainingen zijn persoonlijk en stomen elke leerling klaar voor het examen natuurkunde.
Dit zijn enkele van de voordelen van BrainBoost:
 • Strategisch te werk gaan: Tijdens de examentraining leren we je aan hoe je tactisch de vragen op eindexamens moet invullen. Dit leren we je ook voor andere exacte vakken!
 • Leren leren: Leren voor bètavakken kan moeilijk zijn. Wij leren je hoe je het succesvolst leert voor natuurkunde en de andere bètavakken. We hebben ook het boekje ‘Zeker Slagen!’ geschreven, dat je van ons ontvangt.
 • Handige filmpjes: Ook thuis kun je oefenen voor je examen natuurkunde, aan de hand van uniek, eigen lesmateriaal: onze digitale leeromgeving Digistudies
 • Goede bètadocenten: Afhankelijk van het aantal trainingen die je volgt, krijg je elke week twee of vier uur hulp van getrainde bètadocenten. Onze docenten coachen je strategisch en inhoudelijk.
 • Je leert duidelijk plannen voor het eindexamen.
 • Wist je al dat al onze leerlingen uit 2018 en 2019 zijn geslaagd?

Hoe ziet deze examentraining eruit?

Moment van inschrijven

Vanaf januari kun je starten met de ExamBoost. Wij raden aan om vroeg te starten, want hoe eerder je begint, hoe beter je voorbereid bent op je eindexamen. Natuurlijk is instromen in februari, maart of april ook een optie.
BrainBoost calendar

Neem 1 of 2 keer per week deel

Begin je in januari of februari? Dan raden we aan om één keer in de week deel te nemen. Stroom je later in? Dan is tweemaal per week aan te raden. Onze examentrainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 17u tot 19u.

Als je deelneemt ontvang je naast onze lessen:

Zeker Slagen
Als je kiest voor BrainBoost, krijg je van ons ook nog het boekje Zeker Slagen! over hoe je moet leren voor je school- en eindexamen(s).

Digitale leeromgeving
Je krijgt ook toegang tot de digitale leeromgeving van Digistudies waarmee je kunt oefenen voor alle eindexamenvakken. Je mag hier ongelimiteerd gebruik van maken.

Handige tips

Onze examentrainers leren je hoe je moet leren aan de hand van handige tips. Hierna ga je oefenen. Zo ben je goed voorbereid op je examens.

Examentraining Amsterdam

Examentraining natuurkunde volgen in Amsterdam? Kies BrainBoost! Kom wekelijks naar de BrainBoost ExamBoost, zodat jij je rustig en in stapjes kunt voorbereiden op je eindexamen in plaats van alles in een weekend er te moeten stampen. Voorbereid en zonder stress je eindexamen ingaan doe je bij ons!

Locaties examentraining:

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Examentraining

De examentraining voor al je bètavakken. Onze getrainde docenten leren jou om strategisch je eindexamen te maken en te halen! NO stress dus ☺

Tijden

 • Dinsdag van 17.00u t/m 19.00u
 • Donderdag van 17.00u t/m 19.00u

Prijs per week:

 • 1x per week € 75,00
 • 2x per week € 135,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding