Basisschool bijles en Citotraining met de Citoboost

Leren doen we al vanaf dat we geboren worden, maar de basisschool is een periode waarin leerlingen vaak flink ontwikkelen. Citotoetsen zijn er al vanaf de onderbouw of middenbouw en naarmate je in de bovenbouw komt, wordt er steeds meer waarde gehecht aan de uitkomsten van die toetsen. Basisschool bijles en Citotraining helpen leerlingen om meer zelfvertrouwen te krijgen zodat ze betere resultaten behalen!
Wij noemen dit de Citoboost, waarbij iedere leerling 1 uur per week werkt aan kennis, skills en zelfvertrouwen voor de toetsen. Met de persoonlijke aandacht van onze ervaren Citotrainers ontvangen ze dat nodige steuntje in de rug waardoor ze het beste uit henzelf halen. Zo gaan ze goed voorbereid en vol zelfvertrouwen de Cito of Centrale Eindtoets tegemoet.

Samen basiskennis en zelfvertrouwen leren

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

Voor wie is de CitoBoost?

De CitoBoost is geschikt voor basisschoolleerlingen uit groep 5 t/m 8 die willen werken aan zelfvertrouwen en die zich klaar willen stomen voor de Cito toetsen en de Centrale Eindtoets. Het is de ideale basisschool bijles en Citotraining, in het bijzonder voor leerlingen die:

Goede coaching door een Citotrainer kan zorgen voor meer zelfvertrouwen, minder faalangst bij toetsen en meer drive en plezier op de basisschool.
BrainBoost Jonge docenten

Hoe werkt de basisschool bijles?

Bij de CitoBoost leer je: wat is nou een echte Cito vraag en hoe maak je die het beste? Je leert handige tips en je krijgt inzicht in hoe de Cito (Centrale Eindtoets) werkt en hoe je die optimaal kunt maken.
Tijdens de basisschool bijles worden leerlingen ingedeeld in kleine groepjes van maximaal 4 leerlingen die rustig en veilig met elkaar en zelfstandig te werk gaan. Hierdoor leren ze van zichzelf en ook van elkaar. De Citotrainer coacht deze groepjes.

Bij de CitoBoost krijgen basisschoolleerlingen elke week 1 uur hulp bij:

Deze goede voorbereiding zorgt ervoor dat de Cito minder spanning oplevert en de leerling het gevoel heeft dat hij of zij er klaar voor is!
Middelbare School Brainboost

“Oefenen voor de Citotoets was nog nooit zo makkelijk!”

Ontdek de reviews van leerlingen over onze CitoBoost:

CitoBoost

Ik vind de lessen heel leerzaam, omdat ik van mijn fouten leer. Ik moet niet te snel gaan bij makkelijke sommen en als ik iets niet snap moet ik eraan werken. Bij rekenen heb ik geleerd om niet alles uit mijn hoofd te doen, maar in stapjes.
Danyal, 10 jaar (over een maand 11)
5/5

Examboost

De ExamBoost helpt mij b.v. begrijpen hoe examenvragen in elkaar zitten en wat belangrijk is. Ook vind ik het best wel handig dat je daarna meteen zelf aan de slag kunt gaan en verder kunt gaan met je eigen stof. Zo leer je in die tijd heel veel.
Sophie, 17 jaar
5/5

"Ik heb alles gehaald!"

BrainBoost heeft me erg geholpen met vakken zoals wiskunde en biologie. De docenten vragen aan je of je het snapt. En als ik iets niet begrijp, meld ik dat en dan word ik altijd goed geholpen. De docenten besteden goed de tijd aan je.
Wadia, 15jaar
5/5

Brainboost, voor de beste examentraining in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor HAVO en VWO school- en eindexamenleerlingen.
Wij geven persoon 1-op-1 bijles zodat er persoonlijke aandacht is om leerlingen die tegen moeilijke vakken oplopen te ondersteunen. Daarnaast vinden we belangrijk dat dit in een prettige sfeer gebeurd met genoeg handvatten om ook thuis verder te kunnen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven CitoBoost

Bereid je voor op Citotoetsen met bijles op de basisschool.

Tijden

  • Maandag/Dinsdag/Donderdag van 15.30u tot 18.30u
  • Woensdag van 13.00u tot 19.00u

Prijs per week

  • 1x per week €50,-
  • 2x per week €95,-

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
BrainBoost Personal Braining
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke les sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. We vinden het namelijk belangrijk dat we snel kunnen schakelen als het nodig is!

Veelgestelde vragen

Deze bijles is voor alle basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 8.
Wekelijks op een dag en tijdstip die overeengekomen zijn met de leerling en docent.

Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous of in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H.

Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles ook terecht voor huiswerkbegeleiding of examentraining. We zijn daarnaast gespecialiseerd in bijles voor exacte vakken zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie of economie. Uiteraard kun je bij ons ook bijles volgen voor alphavakken, zoals Engels en Nederlands
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!