Bijles Wiskunde

Waarom bijles voor het vak wiskunde

Of je nou wiskunde A,B,C of D doet. Knap lastig kan het zijn! Wiskunde is eigenlijk een taal, maar dan met cijfers en letters in plaats van alléén letters. Wiskunde is een mooi vak, maar als je onvoldoendes haalt kan je die schoonheid niet meer zien en is het simpel weg een kut-vak!
Om wiskunde goed te kunnen doen, moet je heel veel oefenen. Maar oefenen lukt niet als je het niet begrijpt. Je loopt vast, stelt het uit en komt in de knoop. Daarom is het bij wiskunde van belang dat je ’bij’ blijft. Je moet gewoon altijd je huiswerk maken. Ook moet je goed weten hoe je moet leren. Als je niet oefent voor de toets, val je daar door de mand.
Als je wiskunde bijles wilt bij BrainBoost kun je twee dingen doen. 1: Je kunt meedoen met de BètaBoost, deze les raden we eigenlijk iedereen aan. 2: Je kunt 1-op-1 lessen krijgen voor wiskunde. Lees meer over deze lessen op deze pagina.
EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de BètaBoost precies?

Onze BètaBoost is volgens onze leerlingen dé beste les die BrainBoost te beiden heeft. In deze les werk je twee uur achter elkaar aan één of meerdere exacte vakken, kun je alles vragen wat je wilt en word je geholpen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. In het geval dat je graag economie hulp wilt is deze les perfect, omdat je veel gedaan krijgt in twee uur en omdat je al je vragen over economie kunt stellen. Daarnaast gaan de bijlesdocenten samen met jou kijken hoe je nu leert en wat je nog kunt doen om je leertechniek te verbeteren.

BB_icoon_brain

Vaak moeten leerlingen kleine aanpassingen maken om zo optimaal mogelijk te leren waardoor die onvoldoendes verleden tijd zijn. Bij economie is het vaak zo dat leerlingen geen oefentoets maken en dan valt het op de echte toets niet mee! Want op de toets heb je vooral veel inzichtvragen die je niet kunt maken als je daar niet voor getraind bent. Wil je meer weten over de tijden en prijzen van de BètaBoost, klik hier!

ExamBoost

Moet jij dit jaar eindexamen doen? Schrijf je nu alvast in voor onze Examboost.

Wat houdt de 1-op-1 bijles wiskunde in?

Als jij echt de basiskennis mist van wiskunde en er dus echt geen bal van snapt dan passen de 1-op-1 lessen het beste bij jou. Onze bijlesdocenten zorgen voor bijles op maat. Zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen vormt de basis van deze lessen. We leren jou hoe je moet leren voor het vak en wat je moet doen om uit die negatieve spiraal te komen. Je zit elke week een uurtje met dezelfde docent aan wiskunde te werken. Gewoon net zo lang tot je het weer alleen kunt. Ons doel is natuurlijk om jou zo snel mogelijk zelfstandig te maken. Dat scheelt je weer tijd en energie.

Wat zijn de ervaringen van onze bijles wiskunde?

Onze leerlingen geven aan veel steun te halen uit de bijlessen wiskunde. Onze docenten worden als aardig en geduldig omschreven en de lessen als effectief. We horen vaker dat leerlingen zich verbazen hoe veel ze gedaan krijgen in een uurtje bijles en dat ze na die les ook weer zelfstandig door kunnen.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Personal Braining

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week € 49,50
  • 2x per week € 99,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding