Bijles wiskunde in Amsterdam

Moeite met wiskunde A, B C of D? Wiskunde is een pittig vak, maar dat hoeft het niet te zijn. Vaak is het een kwestie van oefenen, oefenen en nog eens oefenen. En dan ineens heb je het door. Geen knikkende knieën en nooit meer achterlopen met deze bijles wiskunde.

Bij BrainBoost helpen getrainde docenten leerlingen om dit mooie vak écht door te krijgen. Door 1-op-1 begeleiding, krijgen ze meer grip op de stof en betere cijfers!

Waarom BrainBoost?

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

1-op-1 wiskunde bijles

Individuele begeleiding

Liever alleen ondersteuning in wiskunde? Dat kan tijdens onze 1-op-1 bijles. Dit is een wekelijkse les met een vaste docent waarin er veel geoefend wordt met de stof. Naast oefenen kijken we ook naar de leerling zelf en werken we aan het zelfinzicht en zelfvertrouwen.

Zelfinzicht en zelfvertrouwen

Hoe kom je uit die negatieve ‘ik snap het gewoon niet’-spiraal? En hoe kan je het beste zelfstandig leren? Bijles bij BrainBoost is altijd op maat. Want sommetjes snappen is zilver, diezelfde sommen ook zelfstandig kunnen rocken is goud!

Verbazingwekkend effectief

Onze leerlingen geven aan veel steun uit deze 1-op-1 lessen te halen. De leraren vinden ze aardig en geduldig, de lessen effectief en we horen vaker hoe verbaast ze zijn wat je in zo’n uurtje kan doen. Én dat ze het na die les ook zelfstandig verder op kunnen pakken, wat ons misschien wel het meest trots maakt.

“Het is fijn om 1-op-1 hulp te krijgen bij de stof én met het plannen!”

Ontdek de reviews van leerlingen over onze bijles wiskunde in Amsterdam:

BetaBoost

BrainBoost heeft me de afgelopen jaren meer structuur gebracht. In het maken van huiswerk, maar ook in het maken van individuele sommen. Een andere, meer effectieve manier van leren. Ik ben zelf echt een lui persoon en kijk altijd op tegen bijles, maar als ik er eenmaal ben dan vliegt de tijd zo voorbij. En eerlijk gezegd zou ik het zonde BrainBoost niet halen.
Sarafina, 18 jaar HAVO volgt de Bètaboost bij Brainboost
5/5

Examboost

De ExamBoost is echt een aanrader. Er wordt uitleg gegeven, maar er is zeker ook tijd genoeg om zelf te werken en vragen te stellen. De uitleg aan het begin van de les is super leerzaam! Door de ExamBoost weet ik hoe je naar bepaalde vragen moet kijken en snap ik de stappen die je moet zetten om tot een antwoord te komen.
Emma Vreeken, 16 jaar volgt de Examboost bij Brainboost
5/5

BetaBoost

BrainBoost heeft me erg geholpen met vakken zoals wiskunde en biologie. De docenten vragen aan je of je het snapt. En als ik iets niet begrijp, meld ik dat en dan word ik altijd goed geholpen. De docenten besteden tijd aan je, zodat je het goed begrijpt.
Wadia, 15jaar, HAVO volgt de Bètaboost bij Brainboost
5/5

Meer bijlessen bij BrainBoost

Moeite met bètavakken in het algemeen? Ga dan voor onze BètaBoost bijles! Daarnaast biedt BrainBoost ook de huiswerkbegeleiding Get Your Homework Done waar we leerlingen helpen bij het zelfstandig leren en werken we aan meer vakken tegelijk.
Middelbare School Brainboost
Op zoek naar individuele begeleiding bij een ander vak? Kijk dan hieronder naar onze andere 1-op-1 bijlessen!
Op zoek naar bijles voor basisschoolleerlingen?

Ga naar onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

BrainBoost, voor de beste bijles bètavakken in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor havo en vwo middelbare scholieren.
Wij geven naast 1-op-1 bijles op maat ook reguliere huiswerkbegeleiding en examentraining. Daarnaast bieden we met BètaBoost en ExamBoost extra begeleiding voor de bètavakken.
Ten slotte vinden we het belangrijk dat dit in een prettige sfeer gebeurt en bieden we de handvatten om ook thuis verder te kunnen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven 1-op-1 bijles wiskunde

Leer te leren voor de meest lastige vakken bij onze 1-op-1 bijlessen! Zo weet je ook weet wat je thuis moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week

  • 1x per week €62,50
  • 2x per week €120,-

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
middelbare school brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke bijles sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. Wij houden graag een kort lijntje zodat we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Veelgestelde vragen

Voor alle havo- en vwo-leerlingen die op zoek zijn naar extra ondersteuning voor een specifiek vak.
Wekelijks op maandag t/m donderdagavond van 17:00u tot 19:00u en op onze locatie in Amsterdam zuid ook op zaterdag van 10:00u tot 12:00u.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles op maat ook terecht voor reguliere huiswerkbegeleiding, examentraining of bijles in de bètavakken.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!