Bijles Wiskunde

Waarom bijles voor het vak wiskunde

Of je nou wiskunde A,B,C of D doet. Wiskunde in de middelbare school kan knap lastig zijn! Wiskunde is eigenlijk een taal, maar dan met cijfers en letters in plaats van alléén letters. Wiskunde is een mooi vak, maar als je onvoldoendes haalt kan je die schoonheid niet meer zien en is het simpelweg een rotvak!
Om wiskunde goed te kunnen doen, moet je heel veel oefenen. Maar oefenen lukt niet als je het niet begrijpt. Je loopt vast, stelt het uit en komt in de knoop. Daarom is het bij wiskunde van belang dat je ’bij’ blijft. Je moet gewoon altijd je huiswerk maken. Ook moet je goed weten hoe je moet leren. Als je niet oefent voor de toets, val je daar door de mand. Om wiskunde beter te snappen, is bijles volgen een goed idee.

Als je wiskunde bijles wilt bij BrainBoost kun je twee dingen doen.

 1. Je kunt meedoen met de BètaBoost, deze les raden we eigenlijk iedereen aan.
 2. Je kunt 1-op-1 lessen krijgen voor wiskunde. Lees meer over deze lessen op deze pagina.
EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de BètaBoost precies?

Onze BètaBoost is volgens onze leerlingen beste les die BrainBoost te bieden heeft. BètaBoost is méér dan enkel bijles wiskunde, tijdens deze les werk je een volle twee uur achter elkaar aan één of meerdere exacte vakken. Je kunt dus werken aan onder meer wiskunde, scheikunde en natuurkunde! Je kunt alles vragen aan de docent en je wordt geholpen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. In het geval dat je graag wiskunde hulp wilt, is deze les perfect, omdat je veel gedaan krijgt in twee uur en omdat je al je vragen over wiskunde kunt stellen.
BB_icoon_brain
Daarnaast gaan de bijlesdocenten samen met jou kijken hoe je nu leert en wat je nog kunt doen om je leertechniek te verbeteren. Vaak moeten er kleine aanpassingen worden gemaakt om zo optimaal mogelijk te leren. Bij wiskunde gebeurt het vaker dat leerlingen geen gemengde opgaven oefenen en dan valt het op de toets niet mee! Want dat zijn alleen maar gemengde opgaven. Wil je meer weten over de tijden en prijzen van de BètaBoost, klik hier!

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles wiskunde in?

Als jij echt de basiskennis mist van wiskunde en er dus echt geen bal van snapt dan passen de 1-op-1 lessen het beste bij jou. Tijdens een individuele bijles wiskunde word je gecoacht door de bijles docent(e). Onze bijlesdocenten zorgen voor bijles op maat. Zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen vormt de basis van deze lessen. Onze docent leert jou hoe je moet leren voor het vak en wat je moet doen om uit die negatieve spiraal te komen. Bijles wiskunde bij BrainBoost is dus méér dan enkel sommen oefenen. Je zit elke week een uurtje met dezelfde docent aan wiskunde te werken. Gewoon net zo lang tot je het weer alleen kunt. Ons doel is natuurlijk om jou zo snel mogelijk zelfstandig te maken. Dat scheelt je weer tijd en energie.

Wat zijn de ervaringen van onze bijles wiskunde?

Onze leerlingen geven aan veel steun te halen uit de bijlessen wiskunde. Onze docenten worden als aardig en geduldig omschreven en de lessen als effectief. We horen vaker dat leerlingen zich verbazen hoe veel ze gedaan krijgen in een uurtje bijles en dat ze na die les ook weer zelfstandig door kunnen. Op zoek naar bijles wiskunde in Amsterdam? Dan is BrainBoost dé partner die je zoekt!

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Meer bijlessen bij BrainBoost

Bij BrainBoost zit je niet alleen goed voor bijles wiskunde. Heeft de leerling moeite met begrijpend lezen bij Nederlandse toetsen? Kies dan voor bijles Nederlands. We geven ook bijles voor andere talen, zoals Frans, Engels en Duits. Bij BrainBoost zijn we ook gespecialiseerd in andere bètavakken, dus ook voor bijles biologie en scheikunde ben je bij ons aan het juiste adres. De béste bijles krijg je bij BrainBoost!

Je kunt onder meer kiezen voor:
Eerder op zoek naar bijles voor de basisschool, om zo beter te scoren voor bijvoorbeeld aardrijkskunde? Bekijk dan onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

 • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

 • 1x per week €59,50
 • 2x per week €112,50

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding

De ExamBoost: de examentraining voor wiskunde

BrainBoost heeft de formule ontwikkeld om jou optimaal te helpen bij je voorbereidingen op je eindexamen! Vanaf januari ben je al welkom om mee te doen met onze ExamBoost voor al jouw exacte vakken. Deze lessen zijn trouwens ook geen slecht idee als jij je wilt voorbereiden op je schoolexamens. Dus ook als je in 4 havo of 5 vwo zit, ben je meer dan welkom. 

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding

Voorbereiding eindxamen wiskunde

Bij de examentraining voor wiskunde word je voorbereid op je eindexamen wiskunde. Het eindexamen in dit vak wordt als zeer pittig ervaren, omdat alle kennis over wiskunde bij elkaar komt in één toets. We zijn gewend om per hoofdstuk sommen te maken. Als alles samenkomt, moet je nieuwe skills toepassen en die krijgt niet iedereen mee in de les. Wiskunde eindexamen trainen is dus vooral oefenen met proefexamens. Thuis oefenen is zeker een optie, maar dan is geen motivatie hebben een killer, bovendien kun je vastlopen en is er niemand om jou te helpen.
Wij kunnen je motiveren én inhoudelijk helpen. Wat zijn de trucs om eindexamenvragen van dit vak te maken? Hoe plan je voor je eindexamens? Al deze vaardigheden komen aan bod bij onze ExamBoost! Lees verder op deze pagina om meer over de tijden, prijzen en inhoud te weten te komen.

BrainBoost Examentraining

Een ontzettend interessant feitje: In 2018, 2019 en 2020 zijn alle leerlingen die bij ons examentraining hebben gevolgd geslaagd… Ja echt allemaal!🎉

Op zoek naar een examentraining in Amsterdam? Kies BrainBoost!

Voor wie is de ExamBoost geschikt?

Havo en vwo-leerlingen die eindexamen doen in één of meer van de bètavakken. Op zoek naar:
 • Examentraining Wiskunde
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
 • Examentraining Biologie
 • Examentraining Economie
De leerstof voor je eindexamen oefenen en persoonlijke begeleiding krijgen? Dan is de ExamBoost wat je nodig hebt! Wil je examentraining volgen? Schrijf je dan nu in!

Waarom kiezen voor een eindexamentraining bij ons?

Heb jij nu al stress voor die toetsen waar alles van afhangt, of denk je juist dat het appeltje eitje is? Hoe je je ook voelt, het is goed om een beetje hulp te krijgen. Je verdrinkt immers al snel in de samenvattingen en oefentoetsen … Op middelbare scholen wordt er veel belang gehecht aan het eindexamen, wat voor stress kan zorgen. Wij helpen je relativeren en zorgen ervoor dat jij in topvorm bent om die twee of drie lastigste weken ‘van in onze ogen je leven (ja echt!)’ te overleven en dik te slagen voor je eindexamen.
We sommen hier even voor je op waarom je bij ons moet komen voor je examentraining en niet bij een ander instituut:
 • Strategisch te werk gaan: Je leert op onze examentraining hoe je tactisch en slim de vragen op eindexamens van wiskunde moet maken. Als je andere exacte vakken hebt word je daar ook meteen voor klaargestoomd!
 • Hoe te leren voor de eindexamens: Je leert hoe je het beste kunt leren voor wiskunde en andere bètavakken. Daarnaast ontvang je van ons het boekje: Zeker Slagen! . Als auteur van dit boekje geloven wij dat jij met behulp van sommige tips gaat slagen.
 • Filmpjes om beter te leren: Je wordt zowel op BrainBoost als thuis voorzien van een digitale leeromgeving van Digistudies, waardoor je niet alleen van papier leert maar juist ook door middel van kundige filmpjes die de leerstof leefbaar en visueel maken. Zo kun je makkelijk thuis voor je eindexamen oefenen. Je krijgt niet alleen toegang tot de filmpjes van het vak wiskunde, maar van álle vakken, óók de alfa en gamma vakken.
 • Goede bètadocenten: Je krijgt elke week twee of vier uur hulp van getrainde bètadocenten die jou zowel inhoudelijk als strategisch coachen in de voorbereidingen.
 • Je leert plannen voor het eindexamen.
 • En … Al onze leerlingen uit 2018, 2019 en 2020 zijn geslaagd!

Hoe ziet deze examentraining eruit?

Moment van inschrijven

Vanaf januari kun je beginnen met onze ExamBoost. Hoe eerder je begint, hoe beter je voorbereid bent op je eindexamen. Je kan natuurlijk ook in februari, maart of april instromen.
BrainBoost calendar

Lesmomenten

Je kunt 1 of 2 keer per week deelnemen aan onze training. Als je in januari of februari begint, raden wij je aan om 1 keer in de week deel te nemen. Op maandag en woensdag van 17u tot 19u vinden onze examenlessen plaats op BrainBoost Amsterdam. Onze examentrainingen duren dus twee uur per sessie.

Als je deelneemt ontvang je naast onze lessen:

Zeker Slagen
Een boekje van BrainBoost en de onderwijsuitgever Thieme Meulenhoff over hoe je moet leren voor je school- en eindexamen(s). 

Digitale leeromgeving
Een digitale leeromgeving van Digistudies voor ALLE eindexamenvakken, waardoor het leren visueel en makkelijk wordt gemaakt. Je kunt ook thuis ongelimiteerd gebruik maken van jouw online-account.

Klassikaal les

Tijdens de trainingen krijg je klassikaal les van onze examentrainers in hoe je moet leren voor je eindexamens, waarna je daadwerkelijk zelf gaat oefenen. Door te doen wat je moet doen op je daadwerkelijke examens bereid jij je het beste voor.

Examentraining Amsterdam

Ben je op zoek naar examentraining havo of examentraining vwo in Amsterdam? Dan ben je aan het juiste adres bij BrainBoost. Tijdens onze examentrainingen krijg je persoonlijke aandacht van onze bevoegde docenten. Heel wat beter dan online bijles! Met onze examentraining ben jij helemaal klaar voor jouw eindexamen!

Locaties examentrainingen:

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Examentraining

De examentraining voor al je bètavakken. Onze getrainde docenten leren jou om strategisch je eindexamen te maken en te halen! NO stress dus ☺

Tijden

 • Maandag van 18.30u t/m 20.30u
 • Woensdag van 18.30u t/m 20.30u

Prijs per week:

 • 1x per week € 89,50
 • 2x per week € 155,-

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding