Bijles op de middelbare school

De middelbareschooltijd. Een tijd waarin voor leerlingen alles op z’n kop lijkt te staan. Opeens heb je een lading vakken, boeken, leraren, lokalen, leerlingen én huiswerk erbij. Alles is nieuw en dan verander je zelf ook nog eens in rap tempo. Tóp.

Zelfverzekerd én ontspannen bij BrainBoost

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

Stampen? Wij leren hoe je moet leren

Hoe leer je nu eigenlijk het beste? Hoe verdeel je je aandacht tussen al die vakken? Hoe zorg je dat je niet achter raakt met huiswerk? En hoe voorkom je dat je niet constant afgeleid wordt? Bij BrainBoost gaan we verder dan woordjes stampen. Wij leren leerlingen hoe ze moeten leren!
Middelbare School Brainboost
middelbare school brainboost

Middelbare school bijles bij BrainBoost

Met huiswerkbegeleiding, onze ExamBoost examentraining en BètaBoost, ons speciale programma voor de bètavakken, biedt BrainBoost handvatten aan leerlingen om zelfstandig en zelfverzekerd de middelbare schooltijd door te komen. Dat is in ieder geval één zorg minder, voor leerlingen én ouders.

Waarmee kunnen we helpen?

Huiswerkbegeleiding

Leer te leren. Ontdek onze persoonlijke huiswerkbegeleiding met jonge bevoegde docenten die leerlingen het juiste steuntje in de rug geven!

Examentraining

ExamBoost is dé optimale examentraining voor HAVO en VWO bètavakken. De afgelopen jaren zijn al onze leerlingen geslaagd!

BètaBoost

Speciaal bijles programma voor bètavakken zoals wiskunde, scheikunde, natuurkunde, biologie en economie.

1-op-1 bijles

Achter gelopen of moeilijke vakken? Met persoonlijke bijles en de beste docenten zorgen we ervoor dat leerlingen weer grip op de stof krijgen en beter cijfers halen.

Veelgestelde vragen

Na schooltijd staan de deuren open om samen met de begeleider aan de slag te gaan met planning en hoe te leren voor toetsen. Gemiddeld blijven onze leerlingen twee uur per dag op de huiswerkbegeleiding.

Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous of in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H.

Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Van maandag t/m donderdag tussen 14:30 en 18:30. Op zondag tussen 12:00 en 16:00 (alleen op de locatie in Zuid).
Dat verschilt per programma. Kijk voor de actuele prijzen op de betreffende programma-pagina’s.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!