Middelbare school

BrainBoost helpt jou bij je middelbare school

Stress voor je toetsweken, bang om te zakken, net even iets te veel onvoldoendes gehaald deze periode? Wij begrijpen als geen ander dat het op school niet altijd even makkelijk gaat. Soms kun je enkele uren leren en nog steeds niets onthouden. Dan kan het zijn dat je specifieke bijles nodig hebt of je wijze van leren moet aanpassen. BrainBoost helpt jou bij je middelbare school, zodat je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen! Wil je leren leren op een eenvoudige en doeltreffende manier? Kies dan voor BrainBoost. Wij helpen je effectief leren, zodat je jouw kennis en vaardigheden kunt inzetten om beter te scoren op de middelbare school.

BrainBoost Examentraining

Een ontzettend interessant feitje: In 2018 en 2019 zijn alle leerlingen die bij ons examentraining hebben gevolgd geslaagd… Ja echt allemaal!🎉

Op zoek naar een examentraining in Amsterdam? Kies BrainBoost!

Leren leren bij BrainBoost

Het leven is meer dan alleen school. Wij geloven er heilig in dat het superbelangrijk is om je op gebieden als vrienden, sport en ‘heel veel ervaringen opdoen’, te ontwikkelen. En hiervoor heb jij tijd nodig. Als jij uren aan het ‘struggelen’ bent met je school, houd je geen tijd en ruimte in je hoofd over. Daarom willen wij jou graag helpen om effectiever en efficiënter te werk te gaan op school. Je gaat direct aan de slag met de docent en leert onze ‘leren leren methode’, om zo meer gestructureerd, makkelijker en sneller te leren en studeren. Lees meer over BrainBoost.

Wij kunnen je zowel op de inhoud helpen als leren hoe je moet leren en hoe je moet plannen. BrainBoost is zowel bijles als huiswerkbegeleiding. Onze locatie lijkt niet op een school en niet op je huis, maar we zorgen er wel voor dat jij je thuis voelt. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, want iedereen is net even anders (en gelukkig maar ;)).

Onze lessen

Misschien heb jij moeite met de bètavakken, vind je begrijpend lezen moeilijk of heb je behoefte aan een rustige werkplek? Heb jij hulp nodig met je planning en kan jij wel een stok achter de deur gebruiken? Stress jij hem nu al dood voor de eindexamens? Iedereen heeft net andere begeleiding nodig. Daarom heeft BrainBoost vier verschillende lessen voor de middelbare school en zit er altijd wel iets tussen voor jou. Check onze lessen:

Huiswerkbegeleiding

Bij onze huiswerkbegeleiding krijg je naast een rustige werkplek ook hulp bij plannen en leren. Onze begeleiders snappen jouw ‘struggels’ en zorgen ervoor dat je ook thuis beter begrijpt wat en hoe je moet leren.

Tijden (inloop na schooltijd)

 • Maandag t/m donderdag tussen 14.30 en 18.30
 • Zondag tussen 12.00u en 16.00u (Alleen op de locatie in Zuid)

Prijs per week:

 • 2 dagdelen per week €75,-
 • 3 dagdelen per week €105,-

Bètaboost

Bij onze huiswerkbegeleiding speciaal voor de bètavakken werk je samen met getrainde docenten twee uur lang aan je bètavakken, waardoor je snapt hoe je voor deze vakken moet leren en na twee uur knallen, relaxed naar huis kunt.

Tijden

 • Maandag t/m donderdag van 17.00u tot 19.00u
 • Zaterdag van 10.00u tot 12.00u (Alleen op de locatie in Zuid)

Prijs per week:

 • 2 uur per week €75,-
 • 4 uur per week €135,-

Examentraining

De examentraining voor al je bètavakken. Onze getrainde docenten leren jou om strategisch je eindexamen te maken, waardoor jij geen examenstress hebt! Het feit dat alle leerlingen van 2018 en 2019 geslaagd zijn, bewijst de effectiviteit van onze ExamBoost.

Tijden:

 • Maandag van 18.30u t/m 20.30u
 • Woensdag van 18.30u t/m 20.30u

Prijs per week:

 • 1x per week € 89,50
 • 2x per week € 155,- 

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden:

 • Op afspraak met de docent

Prijs per week

 • 1x per week €59,50
 • 2x per week €112,50

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding