De ExamBoost: de examentraining voor biologie

BrainBoost heeft de formule ontwikkeld om jou optimaal te helpen bij je voorbereidingen op je eindexamen! Vanaf januari ben je al welkom om mee te doen met onze ExamBoost voor al jouw exacte vakken. Deze lessen zijn trouwens ook geen slecht idee als jij je wilt voorbereiden op je schoolexamens. Dus ook als je in 4 havo of 5 vwo zit, ben je meer dan welkom.

Logo_Digistudies_Groen

Voorbereiding eindxamen biologie

Bij de examentraining voor biologie word je voorbereid op je eindexamen biologie. Biologie kent veel inzichtvragen. Je moet een opgaves maken waar woorden, organismen en ziekten instaan, waar jij nog nooit van hebt gehoord. Ook moet je moeilijke afbeeldingen snappen, ingewikkelde grafieken aflezen en moet je met je BINAS overweg kunnen.
Hoe formuleer je een goed antwoord? Wat zijn de trucs om eindexamenvragen bio te maken? Hoe plan je voor je eindexamens? Al deze vaardigheden komen aan bod bij onze ExamBoost! Lees verder op deze pagina om meer over de tijden, prijzen en inhoud te weten te komen.

BrainBoost Examentraining

Een ontzettend interessant feitje: In 2018 en 2019 zijn alle leerlingen die bij ons examentraining hebben gevolgd geslaagd… Ja echt allemaal!🎉

Op zoek naar een examentraining in Amsterdam? Kies BrainBoost!

Voor wie is de ExamBoost geschikt?

Havo en vwo-leerlingen die eindexamen doen in één of meer van de bètavakken. Op zoek naar:
 • Examentraining Wiskunde
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
 • Examentraining Biologie
 • Examentraining Economie
De leerstof voor je eindexamen oefenen en persoonlijke begeleiding krijgen? Dan is de ExamBoost wat je nodig hebt! Wil je examentraining volgen? Schrijf je dan nu in!

Waarom kiezen voor een eindexamentraining bij ons?

Heb jij nu al stress voor die toetsen waar alles van afhangt, of denk je juist dat het appeltje eitje is? Hoe je je ook voelt, het is goed om een beetje hulp te krijgen. Je verdrinkt immers al snel in de samenvattingen en oefentoetsen … Op middelbare scholen wordt er veel belang gehecht aan het eindexamen, wat voor stress kan zorgen. Wij helpen je relativeren en zorgen ervoor dat jij in topvorm bent om die twee of drie lastigste weken ‘van in onze ogen je leven (ja echt!)’ te overleven en dik te slagen voor je eindexamen.
We sommen even voor je op waarom je bij ons moet komen voor je training en niet bij een ander instituut:
 • Strategisch te werk gaan: Je leert op onze examentraining hoe je tactisch en slim de vragen op eindexamens van exacte vakken moet maken.
 • Hoe te leren voor de eindexamens: Je leert hoe je het beste kunt leren voor je bètavakken. Daarnaast ontvang je van ons het boekje: Zeker Slagen
 • Filmpjes om beter te leren: Je wordt zowel op BrainBoost als thuis voorzien van een digitale leeromgeving van Digistudies, waardoor je niet alleen van papier leert maar juist ook door middel van kundige filmpjes die de leerstof leefbaar en visueel maken. Zo kun je makkelijk thuis voor je eindexamen oefenen.
 • Goede bètadocenten: Je krijgt elke week twee of vier uur hulp van getrainde bètadocenten die jou zowel inhoudelijk als strategisch coachen in de voorbereidingen.
 • Je leert plannen voor het eindexamen.
 • En… Al onze leerlingen uit 2018 en 2019 zijn geslaagd!

Hoe ziet deze examentraining biologie havo/vwo eruit?

Moment van inschrijven

Je kunt vanaf januari beginnen met de ExamBoost. Hoe eerder je begint, hoe beter je voorbereid bent op je eindexamen. Instromen in februari, maart of april kan ook.
BrainBoost calendar

Lesmomenten

1 of 2 keer per week kun je deelnemen aan onze training. Als je in januari of februari begint, raden wij je aan om 1 keer in de week deel te nemen. Stroom je later in, dan is twee keer in de week handig. Op dinsdag en donderdag van 17u tot 19u vinden onze examenlessen plaats.

Als je deelneemt ontvang je naast onze lessen:

Zeker Slagen
Een handig boekje vol tips om te leren van BrainBoost en de onderwijsuitgever Thieme Meulenhoff.

Digitale leeromgeving
Een digitale leeromgeving (Digistudies) waarmee je thuis kunt oefenen voor ALLE eindexamenvakken. Je kunt makkelijk en ongelimiteerd gebruik maken van jouw online-account.

Klassikaal les

Je krijgt klassikaal les tijdens de trainingen van onze examentrainers in hoe je moet leren voor je eindexamens. Hierna ga je aan de slag met oefeningen. Je oefent dus wat je op je daadwerkelijke examens zal moeten kunnen.

Examentraining Amsterdam

Ben je op zoek naar examentraining havo of examentraining vwo in Amsterdam? Dan ben je aan het juiste adres bij BrainBoost. Tijdens onze examentrainingen krijg je persoonlijke aandacht van onze bevoegde docenten. Heel wat beter dan online bijles! Met onze examentraining ben jij helemaal klaar voor jouw eindexamen!

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Examentraining

De examentraining voor al je bètavakken. Onze getrainde docenten leren jou om strategisch je eindexamen te maken en te halen! NO stress dus ☺

Tijden

 • Dinsdag van 17.00u t/m 19.00u
 • Donderdag van 17.00u t/m 19.00u

Prijs per week:

 • 1x per week € 85,-
 • 2x per week € 150,-

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding