Bijles Engels

Waarom bijles voor het vak Engels

In Nederland wordt er veel Engels gesproken, kijken we veel films en series in deze taal en wordt er vaak gestudeerd in het Engels. Daarom ligt het niveau van het vak Engels op de middelbare school hoog.
De eindexamens in dit vak zijn pittig en ook de hoeveelheid ‘vocabulary’ en ‘grammar’ die je moet kennen is enorm. Als je moeite hebt met Engels is dit vaak op te lossen door te leren hoe je voor Engels moet leren en door veel te oefenen met teksten tijdens een bijles Engels. ‘Netflixen’ met Engelse ondertiteling is ook absoluut een handige trick!
Je kunt bij problemen met Engels bij ons terecht op de ‘Get Your Homework Done’ en als je er echt helemaal niks van bakt zijn onze één op één lessen Engels misschien een betere optie. Met deze ‘extra lessons’ van een leraar Engels kun jij betere punten halen. Lees verder op deze pagina wat deze lessen inhouden.
EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de ‘Get Your Homework Done’ precies?

Onze huiswerkbegeleiding (HWB) a.k.a. ‘Get Your Homework Done’ in Amsterdam is veel meer dan een rustige werkplek om je huiswerk te maken. Onze gedreven en getrainde bijlesdocenten houden zich bezig met jou leren hoe je moet leren voor je toetsen en die helpen bij het maken van een goede planning tijdens de bijlessen. In tegenstelling tot bij een online bijles, krijg je persoonlijke aandacht. Zo word je overhoord als je dat wil en je kunt onze docenten alles vragen. Ze kunnen je wel niet altijd met alle inhoudelijke vragen helpen, hiervoor de één op één bijlessen Engels.
BB_icoon_brain

Tijdens de HWB zorgen onze docenten ervoor dat jij weet hoe je voor Engels moet leren en ze helpen je met het maken van een goede planning voor je aankomende toets of examen. Een ideale les, vooral als je meerdere vakken hebt die soms stroef verlopen, want wat je leert kun je ook bij andere vakken inzetten. Kijk voor meer info voor onze huiswerkbegeleiding in Amsterdam op deze pagina.

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Engels bijles bij BrainBoost

Als je niks van het vak Engels snapt en echt een grote achterstand hebt op je klasgenoten is 1-op-1 bijles Engels dé oplossing. Elke week heb je een uur les van dezelfde docent. Deze bijlesdocent zorgt ervoor dat jij les krijgt op de manier die bij jou past. Tijdens de bijles Engels leer je waar je sterke, maar ook je minder sterke punten liggen op het gebied van Engels, zodat jij zelf ook snapt wat er moet gebeuren om voldoendes te gaan halen. Engels leren is bovendien veel Engels horen en lezen. Tips zoals Engelse/Amerikaanse series kijken met Engelse ondertiteling komen ook zeker aan bod tijdens de Engelse bijlessen van BrainBoost.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Persoonlijk onderwijs, denken vanuit de leerling en géén stoffige school zijn = BrainBoost. Wij zorgen ervoor dat je meer tijd overhoudt voor de dingen die jij wel echt leuk vindt! Onze docenten zijn door BrainBoost opgeleid om vanuit de leerling te denken en hebben als doel de leerling zelfinzicht en zelfvertrouwen te laten ontwikkelen.

Meer bijlessen bij BrainBoost

Is Engels niet het enige taalvak waarmee je problemen hebt? Bij BrainBoost kun je ook naast bijles Engels ook Nederlandse, Franse en Duitse bijles volgen. Je kunt ook bijles volgen voor de bètavakken, zoals bijles wiskunde en bijles chemie. Of je kunt ze allemaal combineren en je inschrijven voor de BètaBoost.

Je kunt onder meer kiezen voor:

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week €59,50
  • 2x per week €112,50

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding