Bijles Engels

Waarom bijles voor het vak Engels

In Nederland wordt er veel Engels gesproken, kijken we veel films en series in deze taal en wordt er gestudeerd in het Engels. Daarom ligt het niveau van het vak Engels op de middelbare school hoog.
De eindexamens in dit vak zijn pittige teksten en ook de hoeveelheid ‘vocabulary’ en ‘grammer’ die je moet kennen is enorm. Als je moeite hebt met Engels is dit vaak op te lossen door te leren hoe je voor Engels moet leren en door veel te oefenen met teksten. ‘Netflixen’ met Engelse ondertiteling is ook absoluut een handige trick!
Je kunt bij problemen met Engels bij ons terecht op de ‘Get Your Homework Done’ en als je er echt helemaal niks van bakt zijn onze 1-op-1 lessen Engels misschien een betere optie. Lees verder op deze pagina wat deze lessen inhouden.
EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de ‘Get Your Homework Done’ precies?

Onze huiswerkbegeleiding (HWB) a.k.a. ‘Get Your Homework Done’ in Amsterdam is veel meer dan een rustige werkplek om je huiswerk te maken. Bij BrainBoost werken gedreven en getrainde bijlesdocenten die niet alleen zorgen voor een prettige werksfeer, maar die zich vooral bezighouden met jou leren hoe je moet leren voor je toetsen en die helpen bij het maken van een goede planning. Je wordt overhoord als je dat wil en je kunt ze alles vragen!

BB_icoon_brain

Als je moeite hebt met aardrijkskunde kunnen ze je niet altijd inhoudelijk helpen. Ze zorgen ervoor dat jij weet hoe je voor aardrijkskunde moet leren en ze helpen je met het maken van een goede planning voor je aankomende aardrijkskunde toets. Eigenlijk een soort coach dus! Een ideale les, vooral als je meerdere vakken hebt die soms stroef verlopen. Kijk voor meer info voor onze huiswerkbegeleiding in Amsterdam op deze pagina.

ExamBoost

Moet jij dit jaar eindexamen doen? Schrijf je nu alvast in voor onze Examboost.

Wat houdt de 1-op-1 bijles Engels in?

Als je niks van het vak Engels snapt en echt een grote achterstand hebt op je klasgenoten is 1-op-1 bijles dé oplossing. Elke week heb je een uur les van dezelfde docent. Deze bijlesdocent zorgt ervoor dat jij les krijgt op de manier die bij jou past. Je komt erachter waar je sterke, maar ook je minder sterke punten liggen op het gebied van Engels, zodat jij zelf ook snapt wat er moet gebeuren om voldoendes te gaan halen. Engels leren is veel Engels horen en lezen. Tips zoals Engelse/Amerikaanse series kijken met Engelse ondertiteling komen ook zeker aan bod.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Personal Braining

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week € 49,50
  • 2x per week € 99,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding