Bijles Engels in Amsterdam

Moeite met de Engelse grammatica? Of meer begeleiding in de Engelse woordenschat nodig? En daarmee op zoek naar een persoonlijke 1-op-1 Engels bijles? Bij BrainBoost staan jonge Engels docenten klaar om leerlingen te helpen.
Engels hoor je overal, maar dat is toch net even anders dan wanneer je op school een luisteropgave voor je kiezen krijgt. Met Engels lezen zie je dit vaak ook. Snappen wat er zo ongeveer staat is één, maar echt begrijpend lezen is andere koek. Let’s get started!

Waarom BrainBoost?

Brainboost Beta

BètaBoost

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Examentraining BrainBoost

Examentraining

Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Nieuwe gebruiker BrainBoost

Aanmelden

Wat houdt onze bijles in?

1-op-1 bijles

Personal Braining is 1-op-1 bijles op maat voor de middelbare school. Hierin krijgt de leerling elke week een uur persoonlijk bijles van dezelfde docent. Samen wordt er in deze lessen naar de kern gewerkt van waar een leerling tegenaan loopt en welke oplossingen hiervoor mogelijk zijn.

Leren en plannen

Zo kijken we naar hoe toetsweken goed gepland kunnen worden en hoe het beste geleerd kan worden voor het moeilijkste vak. In een uur leren wij de leerling leren en plannen, ook voor thuis. Daarnaast helpen we ook om te gaan met stress zodat school meer gerelativeerd kan worden.

Resultaatgericht

Het resultaat? Het begrip, plezier en zelfvertrouwen groeien en natuurlijk de cijfers ook! Daardoor is er ook meer tijd voor de leuke dingen in het leven.

“Het is fijn om 1-op-1 hulp te krijgen bij de stof én met het plannen!”

Ontdek de reviews van leerlingen over onze bijles Engels in Amsterdam:

ExamBoost

De ExamBoost is anders dan normale lessen, maar veel beter, wat je gaat echt in op de examenvragen en dat is een hele belangrijke stap om je voor te bereiden op je eindexamen. Ik heb geleerd dat je voor alles punten kunt krijgen, en dat je dus altijd de kleine dingen moet benoemen.
Ryan, 17 jaar volgt de Examboost bij Brainboost
5/5

Examboost

De ExamBoost helpt mij b.v. begrijpen hoe examenvragen in elkaar zitten en wat belangrijk is. Ook vind ik het best wel handig dat je daarna meteen zelf aan de slag kunt gaan en verder kunt gaan met je eigen stof. Zo leer je in die tijd heel veel.
Sophie, 17 jaar volgt de Examboost bij Brainboost
5/5

Huiswerkbegeleiding

Ik vind het fijn werken bij Brainboost. Ze zijn aardig en helpen je goed. Niet alleen met huiswerk maken maar ook met slimme manieren om dingen te leren of te oefenen. Ik zit nu het derde jaar bij Brainboost en ik wil volgend jaar als ik examen doe er ook nog komen.
Dean, 14 jaar, volgt de Huiswerkbegeleiding bij Brainboost
5/5

Meer (bèta)bijlessen bij BrainBoost

Naast Engels hulp nodig bij meer vakken? Bij onze huiswerkbegeleiding Get Your Homework Done helpen we leerlingen bij het zelfstandig leren en werken we aan meer vakken tegelijk. Toch op zoek naar individuele begeleiding bij een ander vak? Kijk dan hieronder naar onze andere 1-op-1 bijlessen!
Middelbare School Brainboost
Ben je naast Engels ook op zoek naar intensieve begeleiding bij exacte vakken zoals wiskunde, natuurkunde, biologie en scheikunde? Met BètaBoost krijgen leerlingen die moeite hebben met bètavakken bijles van jonge en ervaren docenten!
Op zoek naar bijles voor basisschoolleerlingen?

BrainBoost, voor de beste bijles bètavakken in Amsterdam

We zijn niet ‘saai en stoffig’ en er wordt echt geleerd, want onze bijlesschool is opgezet door jonge docenten voor havo en vwo middelbare scholieren.
Wij geven naast 1-op-1 bijles op maat ook reguliere huiswerkbegeleiding en examentraining. Daarnaast bieden we met BètaBoost en ExamBoost extra begeleiding voor de bètavakken.
Ten slotte vinden we het belangrijk dat dit in een prettige sfeer gebeurt en bieden we de handvatten om ook thuis verder te kunnen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Tarieven 1-op-1 bijles Engels

Leer te leren voor de meest lastige vakken bij onze 1-op-1 bijlessen! Zo weet je ook weet wat je thuis moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week

  • 1x per week €62,50
  • 2x per week €120,-

Altijd op de hoogte van de voortgang

Na iedere les ontvangen de ouders een verslag
middelbare school brainboost
Bij Brainboost staat snel en goed contact met ouders centraal. Zo kunnen we niet alleen leerlingen goed helpen, maar ben je als ouder ook altijd op de hoogte van de voortgang van je kind.
Na elke bijles sturen we een verslag van hoe het ging. Als ouder kun je hier direct op reageren en is het ook mogelijk om een telefoongesprek aan te vragen. Wij houden graag een kort lijntje zodat we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Veelgestelde vragen

Voor alle havo- en vwo-leerlingen die op zoek zijn naar extra ondersteuning voor een specifiek vak.
Wekelijks op maandag t/m donderdagavond van 17:00u tot 19:00u en op onze locatie in Amsterdam zuid ook op zaterdag van 10:00u tot 12:00u.
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles op maat ook terecht voor reguliere huiswerkbegeleiding, examentraining of bijles in de bètavakken.
Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!