Over BrainBoost

Wij zijn een bijlesschool die is opgericht door echte docenten (Jasper Roelofsen, Eva Gadet) & Tim Hofman. Jasper en Eva kennen elkaar van de lerarenopleiding (UvA) en besloten een bijlesschool op te zetten die niet ‘saai en stoffig’ is en waar wél echt geleerd wordt.
BB_icoon_brain

Wat is BrainBoost?

BrainBoost gaat er van uit dat zelfvertrouwen en zelfinzicht in leren de belangrijkste factoren zijn om makkelijk door je schooltijd te komen. En dat laatste wil natuurlijk iedereen! Als je snapt waar en waarom het misgaat, weet je ook wat je moet doen om dat te veranderen. Je schoolresultaten worden beter en geloof het of niet, school wordt daardoor minder ‘klote’.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Onze docenten begrijpen de plus- en minpunten van school en van jong zijn. Als stress je resultaten negatief beïnvloedt, helpen wij je bij het relativeren van je angst en zorgen we door middel van onze ademhalingsoefening dat jouw les goed begint. BrainBoost is een plek, die niet als school en niet als thuis is, maar waar jij je wel thuis voelt!

Realistisch plannen

Leren hoe je moet leren en hoe je moet plannen lukt niemand in één dag. Nieuwe leertechnieken en ook plannen worden jou eigen. Door een realistische planning te maken waarin je duidelijk weergeeft wat je wanneer gaat doen, ben je niet meer aan het stressen in de week voor je toetsweek.

Kortom: Wij coachen je bij je schoolwerk, waardoor school makkelijker gaat en je dus meer tijd overhoudt voor de leuke dingen.

Als je lid bent bij ons:

  • Leer je leren
  • Leer je plannen
  • Krijg je meer zelfvertrouwen
  • Krijg je zelfinzicht in je eigen leren
  • Leer je omgaan met stress
  • Voelt BrainBoost als thuiskomen

Ontdek de BètaBoost

Onze BètaBoost lessen vallen goed in de smaak! Twee uur per week knallen voor de exacte vakken die jij lastig vindt en waar je toch onvoldoendes voor blijft halen. Met hulp van goede, opgeleide docenten die jou wél snappen. Wil jij ook een BètaBoost?

Jasper Roelofsen

Jasper Roelofsen is 31 jaar, woont in Amsterdam, heeft twee jaar als bètadocent voor de klas gestaan en besloot daarna BrainBoost op te richten. Tijdens zijn studie Theoretische Biologie (afgestudeerd aan de UvA), heeft hij veel ervaring opgedaan door examencursussen en bijlessen te geven in alle bètavakken.

‘’Zelf had ik veel bijles en huiswerkbegeleiding nodig om mijn middelbare school te halen. Ik deed weinig op school en dacht vaak dat de toetsen makkelijker zouden zijn dan uiteindelijk bleek. De bijles deed me goed, maar ik miste de persoonlijke aandacht en een gevoel van thuiskomen. Dat wilde ik anders doen bij BrainBoost: hier voelen leerlingen zich op hun gemak en komen ze zonder (te veel) tegenzin naar ons!”
Eva_BrainBoost

Eva Gadet

Eva Gadet is 29 jaar, woont ook in Amsterdam, heeft op twee middelbare scholen als biologiedocent en mentor lesgegeven en besloot daarna BrainBoost op te richten. Ze heeft Neurobiologie gestudeerd aan de UvA en heeft zich sinds de oprichting ook ontwikkeld in het bijles geven aan basisschoolleerlingen die zich willen voorbereiden op de Centrale-Eindtoets (de citotoets).
‘’Het leukste aan ons werk is dat je het zelfvertrouwen van je leerling ziet groeien. Als je leerlingen doorkrijgen wat ze goed en minder goed doen en snappen hoe dat komt, dan merk je dat het op school beter gaat en ze jou dat met een dikke ‘smile’ komen vertellen.’’

Tim Hofman

Tim Hofman, ja we kennen hem van TV! Tim had zelf gewild dat BrainBoost bestond toen hij op de middelbare school zat! Samen met Jasper en Eva besloot hij daarom deze bijlesschool op te richten. Misschien wel grappig om te weten dat Tim ook bijles Nederlands heeft gegeven. Daar was hij best goed in 😉 Nu geeft hij zelf geen lessen, maar is wel betrokken bij- en geeft een frisse blik op de ontwikkelingen binnen de bijlesschool.

‘’Je ontwikkelt je ook buiten school als mens. Dankzij ons initiatief krijgen leerlingen meer tijd om te besteden aan de dingen die ze echt leuk vinden. Daarom hebben wij naast onze bijlessen ook de Academy.’’

TimHofmanBrainBoost

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding