Basisschoolbegeleiding in Amsterdam bij Brainboost

Hulp nodig bij het leren? Bij Brainboost kun je terecht voor ondersteuning als je op de basisschool zit.

BrainBoost: Back to the Basics

Er wordt al op jonge leeftijd veel gevraagd van leerlingen. Ook op de basisschool kunnen leerlingen behoefte hebben aan wat extra begeleiding. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals:
  • Moeite met of zenuwen voor Cito-toetsen en/of de Entree toets, faalangst;
  • Niet met achterstand willen beginnen aan de middelbare school;
  • Te weinig aandacht en begeleiding op school (door te grote klassen, introvert karakter of verstoorde relatie met de leerkracht);
  • Leerstoornissen zoals dyslexie en dyscalculie. Of leerproblemen;
  • Andere stoornissen zoals bijvoorbeeld AD(H)D of autisme.

CitoBoost

Zelfvertrouwen ontwikkelen? Skills en trucs ontwikkelen om cito toetsen beter te maken? Bij BrainBoost krijgen basisschool leerlingen hulp bij rekenen, begrijpend lezen en studievaardigheden. Wat is nou een echte cito vraag en hoe maak je die het beste? In kleine groepjes leren leerlingen van elkaar en ontwikkelen ze een goede dosis zelfvertrouwen waardoor de cito minder spanning oplevert en je als leerling het gevoel hebt dat je er klaar voor bent!

Cursus leren leren

Bovendien hebben wij een speciale cursus Leren Leren ontwikkeld voor het basisonderwijs. Deze bieden wij in groepsverband aan, maar in sommige gevallen is het beter om te kiezen voor een privétraining, waarbij de ouders eventueel ook aanwezig kunnen zijn.

Onze lessen

In al onze lessen werken we op een persoonlijke en positieve manier met leerlingen, vermijden we de negatieve denkspiraal en werken we vanuit de sterke punten van de leerling om op deze manier zelfvertrouwen te ontwikkelen en te behouden.
We bieden de volgende diensten aan:
–       CitoBoost (€35,00 per uur)
–       1 op 1 bijles op maat (€49,50 per uur)
–       Cursus Leren Leren

Waarom kiezen voor BrainBoost?

Wij werken uitsluitend met de beste docenten en specialisten samen en bieden een rustige, vertrouwde werkomgeving. Geen student aan de keukentafel! Onze aanpak richt zich op een stressvrije schoolperiode voor leerlingen, waarbij langetermijn-vaardigheden voorrang krijgen op een eenmalig goed cijfer bij een toets. Wij geloven dat elke leerling de potentie heeft het beste uit zichzelf te halen, met de juiste instrumenten en aandacht. Vraag nu een gratis intakegesprek aan en maak kennis!

Interesse of meer info?

Wij nemen contact met jou op!

Of bel ons direct op:

020-2148938

Wil je direct inschrijven of meer informatie?

Vul dan bovenaan deze pagina jouw telefoonnummer in en wij bellen jou zo snel mogelijk op!