BrainBoost coaching

Soms heb je niet persé bijles nodig in een vak, maar mis je de motivatie of drive om aan je schoolwerk te zitten. Ook kun je problemen hebben die niks met vakken of leren hebben te maken, maar die toch je schoolprestaties beïnvloeden. Je ouders en je vrienden zijn in sommige gevallen niet de beste raadgevers. In dat geval kunnen gesprekken met een coach van BrainBoost je waarschijnlijk wel helpen. Onze coaches zijn jong en weten precies welke spanningen ervoor kunnen zorgen dat school minder goed gaat dan gewenst. Meestal herkent de coach jouw problemen, waardoor je echt begrepen wordt. Wij raden deze sessies aan alle leerlingen aan!

Voor wie zijn deze sessies geschikt?

De coaching sessies zijn geschikt voor alle scholieren die het gevoel hebben dat bepaalde gedachtes of gewoontes hun plezier en succes in school in de weg staan. Bijna elke volwassene heeft wel een met een psycholoog of coach gepraat. Gewoon omdat het fijn is om eens een keer met een professional over je problematiek te kletsen. Je omgeving heeft altijd wel een mening als het gaat om jou, terwijl een coach je gedachtes en issues van een hele andere/objectieve kant kan bekijken. Het is dus helemaal niet gek, en jij bent ook helemaal niet gek als je behoefte hebt om te praten met een professional.

Veel voorkomende problemen bij leerlingen die deze sessies volgen zijn:

  • Faalangst;
  • Motivatieproblemen;
  • Concentratieproblemen;
  • Stress door school/burn-out;
  • Leerproblemen zoals AD(H)D, dyslexie enzovoort;
  • Problemen door privéomstandigheden zoals: ouders die scheiden of een sterfgeval binnen de familie of vriendenkring.
EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Je bent altijd welkom!

Ook als jij jezelf niet herkent in bovenstaande problematiek ben je zeker welkom om een coaching sessie aan te vragen. De duur van de reeks is helemaal aan jou en je kan ook een keertje kijken of het iets voor jou is. De sessies zijn 1 op 1 dus je hoeft je gedachtes niet de delen met andere leerlingen.

Ademhalingsoefening

Al onze lessen beginnen met de BrainBoost ademhalingsoefening. Deze oefening is ontwikkeld zodat jouw hersenen meer ruimte maken om na te kunnen denken. Hierdoor kun je beter leren en kun je ook beter reflecteren op jouw gedachtegang. 

ExamBoost

Heb jij ook heel veel stress voor je examens?

Als je op tijd en onder de juiste begeleiding begint, dan hoef je je niet zo druk te maken

Hoe zien de sessies eruit?

In onze sessies leer jij jezelf beter kennen. Je gaat langzaam inzien waardoor je bepaalde gedachtes hebt ontwikkeld of waardoor jij jezelf bepaalde gewoontes hebt aangeleerd waar je dagelijks last van hebt. Samen met je coach bespreek je wat de opties zijn om er iets aan te doen, of komen jullie tot de conclusie dat deze gedragingen/gedachtes juist omarmd en geaccepteerd moeten worden.
BB_icoon_brain

Je eigen coach

Zelfinzicht en je problemen delen met een ander zijn de manieren om tot een goede oplossing te komen. Wij stellen voor dat je voor een bepaalde periode, wekelijks een half uur of drie kwartier met een coach gaat zitten. De regelmaat zorgt ervoor dat jullie echt tot de kern van het probleem kunnen komen en ook samen een goede oplossing in de praktijk kunnen brengen.

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

BrainBoost Coaching

Hulp bij vervelende gedachtes of gewoontes. Bij de BrainBoost coaching praat jij eens met iemand anders dan je vader/moeder of docent.

Tijden

  • In overleg met de coach

Prijs per week:

  • 60,- euro per 45 tot 60 minuten

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding