Ondersteuning voor scholen

BrainBoost is een een bijlesschool opgericht door echte docenten. Wij geloven dat zelfvertrouwen en zelfinzicht in leren de belangrijkste factoren zijn om goed de schooltijd door te komen. Hierin kunnen bijlesinstanties en reguliere scholen elkaar versterken en juist aanvullend zijn.

We willen daarom niet beperken tot een mentorles of bijles, maar leerlingen de handvatten geven om leren te leren over de gehele breedte. Daarom bieden wij scholen cursussen op maat aan voor zowel leerlingen als docenten. We werkten hier eerder al in samen met onder andere Lumion, IJburg College, IVKO, Berlage Lyceum, 4e Gymnasium, Edith Stein College en Fons Vitae Lyceum.

Van huiswerkbegeleiding tot aan examentraining en alles er tussen in: BrainBoost ondersteunt!

Cursussen op maat

Met een jong en enthousiast team aan docenten bieden wij scholen op maat gemaakte ondersteuning die ze nodig hebben. In overleg met de school ontwerpen we een cursus die past bij de vraag. Onze cursussen zijn over het algemeen gebaseerd op de kennis beschreven in Zeker Slagen.
Daarnaast hebben we ook examentraining met jonge en ervaren docenten gespecialiseerd in bètavakken. Deze ExamBoosts voor bètavakken helpen leerlingen om optimaal voor te bereiden op het HAVO of VWO eindexamen.
Bijles bètavakken amsterdam BrainBoost
Leuk weetje: al onze leerlingen zijn de afgelopen jaren geslaagd!
bijles wiskunde BrainBoost

Zelfinzicht als de sleutel

Ons doel is om leerlingen zichzelf te laten leren kennen zodat ze leerstrategieën uiteindelijk kunnen aanpassen. Snappen wat ze goed kunnen én waar ze nog aan kunnen werken. Wij geloven dat deze zelfinzicht de sleutel is naar zelfvertrouwen. Hoe de leerlingen school ervaren en hoe ze daar presteren zal dan op zijn positief beïnvloed worden.

Veelgestelde vragen

BrainBoost is een bijles -en huiswerkschool voor scholieren van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.
Van bijles en citotraining op de basisschool tot aan 1-op-1 bijles, bijles voor bètavakken en examentraining op de middelbare school. We denken graag mee!
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
We zijn meestal open van 12:00u tot 20:00u op weekdagen en in het weekend tot 17:00u. Echter kunnen deze afwijken per locatie en zijn afhankelijk van de beschikbare bijlessen en examentrainingen. Je vindt de specifieke lestijden op de website pagina van de bijlessen, begeleidingen en trainingen.

De tarieven verschillen per type ondersteuning en zijn terug te vinden op de desbetreffende website pagina’s. Lees meer over ons aanbod en tarieven.