Kom werken als docent bij Brainboost

BrainBoost is een bijlesschool die leerlingen leert te leren in een leuk een motiverende omgeving! We bieden handvatten aan leerlingen om zelfstandig en zelfverzekerd de middelbare schooltijd door te komen. Dat is in ieder geval één zorg minder, voor leerlingen én ouders.
Als docent dagen we je uit om leerlingen te coachen in zelfinzicht zodat ze hun vertrouwen vergroten. We gaan verder dan alleen uitleggen hoe een som werkt of puur woordjes stampen, we halen het meeste uit de leerling en dus les!

Waarom werken bij BrainBoost?

Je werkt in een inspirerend team van jonge docenten op de tofste locaties in Amsterdam waar we een omgeving creëren waar zowel docent als leerling zich thuis voelt.
We vinden het belangrijk dat je je als docent ook ontwikkeld en meegroeit met het bedrijf. Daarom geven we de benodigde handvatten om een betere docent te worden zoals om de twee à drie maanden onze ‘docenten gatherings’ waarbij je nog meer leert over effectieve didactiek, jezelf, de leerlingen én elkaar. We sluiten deze sessies af met een gezellige borrel!
bijles scheikunde BrainBoost
Wil je bij ons starten?
Meld je aan via onderstaande formulier en je krijgt van ons gelijk een docententraining van één avond, deze trainingen zijn op vast tijden.
bijles natuurkunde BrainBoost

Waar zijn wij naar op zoek?

We geven les aan zowel middelbare scholieren als basisschoolleerlingen. Daarom zoeken we naar studenten van de pabo en universiteit én docenten die al reeds werken. Belangrijk vinden we dat je al ervaring hebt met lesgeven en dat je in ons team past!
BrainBoost is een bijlesschool die denkt vanuit de leerling. Je inleven in de leerling, meer uit de leerling halen door te coachen, een leergierigheid om jezelf te blijven ontwikkelen, interactie met alle leerlingen, connectie met je mededocenten en jong van geest, zijn voor ons dan ook erg belangrijk.

Handige documenten

Ben je een (aankomende) docent?
Download deze praktische documenten:
bijles scheikunde BrainBoost

Veelgestelde vragen

BrainBoost is een bijles -en huiswerkschool voor scholieren van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.
Van bijles en citotraining op de basisschool tot aan 1-op-1 bijles, bijles voor bètavakken en examentraining op de middelbare school. We denken graag mee!
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
We zijn meestal open van 12:00u tot 20:00u op weekdagen en in het weekend tot 17:00u. Echter kunnen deze afwijken per locatie en zijn afhankelijk van de beschikbare bijlessen en examentrainingen. Je vindt de specifieke lestijden op de website pagina van de bijlessen, begeleidingen en trainingen.

De tarieven verschillen per type ondersteuning en zijn terug te vinden op de desbetreffende website pagina’s. Lees meer over ons aanbod en tarieven.