Wil jij komen werken bij BrainBoost?

Waarom bij BrainBoost werken?

BrainBoost is een bijlesschool die leren leuk wil maken. Naja, leuk…? Minder stom! 😉 Als docent word je uitgedaagd om leerlingen te coachen in zelfinzicht en daarmee het zelfvertrouwen te vergroten. Dat is dus meer dan alleen uitleggen hoe wiskunde werkt of samen Franse woordjes stampen. BrainBoost wil ook dat jij je als docent ontwikkeld. Om de twee/drie maanden hebben wij (verplichte) docentengatherings, waarbij we meer leren over didactiek, onszelf de leerlingen en elkaar. Natuurlijk aansluitend een docentenborrel! ;

Waar is BrainBoost naar opzoek?

BrainBoost geeft zowel les aan middelbare scholieren als basisschoolleerlingen en is daarom op zoek naar studenten van de pabo, universiteit en echte docenten. Als je bij ons wil komen werken moet je wel ervaring hebben met lesgeven en je moet ons overtuigen dat je in het BrainBoost team past: Je kunnen inleven in leerlingen, meer uit de lessen willen halen door leerlingen te coachen, jezelf willen ontwikkelen en jong van geest zijn.

Wat kun jij verwachten?

BrainBoost is een bijlesschool die denkt vanuit de leerling. Over het algemeen solliciteren jonge docenten of studenten met veel affiniteit voor lesgeven bij ons. Als jij bij ons wilt komen werken dan krijg je van ons een docententraining. Deze duurt één avond en de trainingen zijn op vaste tijden. We willen dat jij meegroeit met het bedrijf en dat je lesgeef skills groeien doordat je er wekelijks mee bezig bent en doordat je van ons de benodigde handvaten toegereikt krijgt om een betere docent te worden. Interactie met alle leerlingen (ook degene die je geen lesgeeft) en andere docenten is een vereiste. We willen dat zowel docenten als leerlingen zich thuis voelen op BrainBoost.

Heb je ervaring met bijles geven en lijkt het je leuk om je skills verder te ontwikkelen stuur ons een mailtje: info@brainBoost.nl

Voor onze docenten

De volgende documenten zijn bedoeld voor (aankomende) docenten en mogen geprint worden.

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding