Leer te leren met de beste bijles in Amsterdam!

Op zoek naar bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding in Amsterdam? Bij de beste bijles- en huiswerkschool leer je te leren met persoonlijke bijles op maat van jonge en ervaren docenten!

Leer te leren met de beste bijles in Amsterdam!

Op zoek naar bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding in Amsterdam? Bij de beste bijles- en huiswerkschool leer je te leren met persoonlijke bijles op maat van jonge en ervaren docenten!

Waarom bijles bij Brainboost Amsterdam?

Jonge docenten Brainboost

Jonge docenten

BrainBoost is door jonge mensen en voor jonge mensen. Wij weten precies wat scholieren leuk en interessant vinden en passen de bijles daarop aan.
Personal Braining Brainboost

Personal Braining

Wat leerlingen dan ook willen leren, wij geven het persoonlijk. We kijken goed naar de individuele behoeften en passen de lessen erop aan. Zo gaat het echt op het tempo van de leerlingen en dat maakt ze weer slimmer.
Hoog Kennisniveau Brainboost

Hoog kennisniveau

Al onze docenten hebben een post-master opleiding behaald en zijn getalenteerd in het overdragen van kennis. Leerlingen kunnen alles vragen en we staan altijd voor ze klaar!

Wat ervaren leerlingen?

Leer te leren

“Ik heb bij Brainboost super veel geleerd. Petje af voor de docenten. Ik had moeite met examenopgaven biologie, maar ben heel goed geholpen om mij voor te bereiden op het Centraal Examen. Ik zou Brainboost zeker aanraden, mocht je willen slagen dan! 😉”
– Mezin (18), bijles biologie bij Brainboost –

Dé bijlesschool van Amsterdam

BrainBoost is een een bijlesschool opgericht door echte docenten. Wij geloven dat zelfvertrouwen en zelfinzicht in leren de belangrijkste factoren zijn om goed de schooltijd door te komen.
Wij coachen leerlingen bij schoolwerk, waardoor school makkelijker gaat en ze ook meer tijd overhouden om te ontspannen met leuke dingen. Een bijlesschool die niet ‘saai en stoffig’ is, maar waar je je op je gemak voelt én waar echt geleerd wordt.
BrainBoost Huiswerkbegeleiding

Hoe gaan we te werk?

1

Maak kennis

Leer onze bijlesschool in Amsterdam kennen. We maken een afspraak met leerling en ouder op een van onze inspirerende locaties.

2

Opmaken bijles profiel

Samen bespreken we wat de behoefte is en wat voor bijles in Amsterdam nodig is, hoe vaak en hoe we verder te werk gaan bij Brainboost.

3

Go braining!

Wij noemen onze bijles Personal Braining, omdat het altijd persoonlijk is en we in eigen tempo het niveau verhogen. Laten we aan de slag gaan!

Waarvoor kan je bij BrainBoost allemaal terecht?

Brainboost Beta

BètaBoost

Bijles in Bètavakken

Moeite met één of meerdere bètavakken? Tijdens onze intensieve huiswerkbegeleiding leer je hoe je hiervoor kunt leren.
Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Get Your Homework Done

Leer te leren én te plannen met zelfvertrouwen bij onze huiswerkbegeleiding.
Examentraining BrainBoost

Examentraining

ExamBoost

Dé optimale examentraining voor HAVO en VWO bètavakken. De afgelopen jaren zijn al onze leerlingen geslaagd!
Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Personal Braining

Ontvang 1-op-1 bijles van de beste docenten in vakken zoals aardrijkskunde, biologie tot aan Nederlands en wiskunde en meer.

Waar kun je onze bijles in Amsterdam vinden?

Meer informatie?

Langskomen? Ja leuk, dat kan altijd!
Meer informatie over bijles in Amsterdam? Dat geven we graag!