Ervaringen

ExamBoost

Ik vind de ExamBoost relax, aangezien ik hier leer om vragen beter te beantwoorden, te leren en te analyseren wat ik precies moet antwoorden. Ik heb geleerd hoe ik mijn BINAS moet gebruiken, ‘infographics’ leren maken en onthouden > begrijpen > toepassen.
Guillaume, 19
5/5

ExamBoost

De ExamBoost helpt mij b.v. begrijpen hoe examenvragen in elkaar zitten en wat belangrijk is. Ook vind ik het best wel handig dat je daarna meteen zelf aan de slag kunt gaan en verder kunt gaan met je eigen stof. Zo leer je in die tijd heel veel.
Sophie, 17 jaar
5/5

"Ik heb alles gehaald!"

BrainBoost heeft me erg geholpen met vakken zoals wiskunde en biologie. De docenten vragen aan je of je het snapt. En als ik iets niet begrijp, meld ik dat en dan word ik altijd goed geholpen. De docenten besteden goed de tijd aan je.
Wadia, 15jaar
5/5

BetaBoost

BrainBoost heeft me de afgelopen jaren meer structuur gebracht. In het maken van huiswerk, maar ook in het maken van individuele sommen. Een andere, meer effectieve manier van leren. Ik ben zelf echt een lui persoon en kijk altijd op tegen bijles, maar als ik er eenmaal ben dan vliegt de tijd zo voorbij. En eerlijk gezegd zou ik het zonde BrainBoost niet halen.
Sarafina, 18 jaar HAVO volgt de Bètaboost bij Brainboost
5/5

Examboost

De ExamBoost is echt een aanrader. Er wordt uitleg gegeven, maar er is zeker ook tijd genoeg om zelf te werken en vragen te stellen. De uitleg aan het begin van de les is super leerzaam! Door de ExamBoost weet ik hoe je naar bepaalde vragen moet kijken en snap ik de stappen die je moet zetten om tot een antwoord te komen.
Emma Vreeken, 16 jaar volgt de Examboost bij Brainboost
5/5

BetaBoost

BrainBoost heeft me erg geholpen met vakken zoals wiskunde en biologie. De docenten vragen aan je of je het snapt. En als ik iets niet begrijp, meld ik dat en dan word ik altijd goed geholpen. De docenten besteden tijd aan je, zodat je het goed begrijpt.
Wadia, 15jaar, HAVO volgt de Bètaboost bij Brainboost
5/5

Huiswerkbegeleiding

“Ik vind het hier lekker rustig en kan chill werken. Ik vind het fijn dat ik drinken krijg en af en toe wat snacks. Ik krijg goed de hulp die ik nodig heb.”
Pieter, 2 vwo
5/5

Huiswerkbegeleiding

“Ik heb zelf heel erg dat ik meer een plek nodig om me te kunnen concentreren. Hier heb ik dat gevonden en daar ben ik dus heel blij mee.’’
Rayssa, 4 havo
5/5

Huiswerkbegeleiding

“Ik vind de huiswerkbegeleiding goed, want ik krijg antwoord op al mijn vragen.”
Floris 1, havo/vwo
5/5

Huiswerkbegeleiding & Bijles

‘’Ik vind de huiswerkbegeleiding erg goed ook aan de 1-op-1 lessen heb ik veel gehad, ik had een goede docent. Soms heb ik wel een beetje last van het geluid als iemand wordt overhoord.’’
Faye, 3 vwo
5/5

Veelgestelde vragen

BrainBoost is een bijles -en huiswerkschool voor scholieren van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.
Van bijles en citotraining op de basisschool tot aan 1-op-1 bijles, bijles voor bètavakken en examentraining op de middelbare school. We denken graag mee!
Je vindt ons in Amsterdam Zuid op De Lairessestraat 156 sous, in de Plantagebuurt op de Plantage Muidergracht 53H of in de Westerparkbuurt op Groen van Prinstererstraat 58-60.
We zijn meestal open van 12:00u tot 20:00u op weekdagen en in het weekend tot 17:00u. Echter kunnen deze afwijken per locatie en zijn afhankelijk van de beschikbare bijlessen en examentrainingen. Je vindt de specifieke lestijden op de website pagina van de bijlessen, begeleidingen en trainingen.

De tarieven verschillen per type ondersteuning en zijn terug te vinden op de desbetreffende website pagina’s. Lees meer over ons aanbod en tarieven.