Veelgestelde vragen

Voor de studenten & de ouders! Vragen stellen is altijd een goed idee. Deze horen we het vaakst:
Bij ons staat leerontwikkeling voorop. Wij willen vooral dat jij efficiënter kunt leren, doordat je snapt hoe je eigen brein werkt. En jij dus meer tijd hebt voor leuke dingen. We werken niet alleen voor die ene toets, maar geven je skills waar je eigenlijk je hele leven nog iets aan hebt.
We werken met stress-management. Klinkt misschien raar, maar stress is iets wat ook scholieren vaak moeten meemaken. Door resultaten, sociale omstandigheden, onzekerheid of leerproblemen, te veel of te weinig keuzemogelijkheden, of wat dan ook (Social media). Stress zorgt ervoor dat het moeilijker wordt om nieuwe dingen te leren of te onthouden. Daarom werken wij in onze lessen met verschillende oefeningen om ruimte te maken voor rust en wijsheid.
Goede docenten. Maar echt. Geen stoffige, oude types die nog niet met pensioen mogen, maar ook geen onervaren studenten. We werken met gekwalificeerde mensen. Bij het selecteren van onze docenten letten we erop dat zij betrokken zijn bij jongeren, graag helpen, ontzettend goed zijn in hun vak en snappen dat school niet alleen draait om het allerhoogste cijfer, maar ook om het hebben van een goede tijd.
Je bent bij ons altijd welkom, we hebben meerdere fijne panden waar je terecht kan! Tuurlijk kan je alvast even rustig zitten met jouw laptop en een drankje nemen.

Bij BrainBoost kun je naast 1-op-1 bijles ook terecht voor huiswerkbegeleiding of examentraining. We zijn daarnaast gespecialiseerd in bijles voor exacte vakken zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie of economie. Uiteraard kun je bij ons ook bijles volgen voor alphavakken, zoals Engels en Nederlands

Dat kan makkelijk en snel via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen: bel +31 20 214 89 38, mail info@brainboost.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen snel contact op. Langskomen mag natuurlijk ook, de thee staat klaar!

Wij werken graag met pakketten in plaats van losse lessen, want dat motiveert om aandacht te blijven geven aan je school. Dat betekent echter niet dat je er lang aan vastzit of dat er geen flexibiliteit meer is. Abonnementen zijn een vooruitbetaling voor 4 weken, daarna zijn ze altijd vrij opzegbaar. Afhankelijk van het pakket, worden er wekelijks dagen ingepland voor de lessen. Toch eens een keertje ziek of is het onhandig? Geen probleem: als je het 12 uur van tevoren laat weten, verzetten wij de les.