Bijles Engels Amsterdam

Heeft jouw kind moeite met de Engelse taal, worstelt hij of zij met de juiste grammatica, spelling of misschien wel uitspraak? Geen zorgen want bij Brainboost kan je jouw kind aanmelden voor de Bijles Engels in Amsterdam.

Leer te leren met de beste bijles in Amsterdam!

Op zoek naar bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding in Amsterdam? Bij de beste bijles- en huiswerkschool leer je te leren met persoonlijke bijles op maat van jonge en ervaren docenten!

De meest effectieve bijles Engels Amsterdam

Engels is niet alleen een wereldtaal, maar speelt ook een belangrijke rol in zowel academische als professionele contexten. Het is dan ook belangrijk dat jouw kind, de Engelse taal uiteindelijk goed beheerst. Wij begrijpen ook dat wanneer Engels niet het sterkste vak van jouw zoon of dochter is, dat hij of zij moeite kan hebben met gemotiveerd blijven. En ook daar besteden wij tijdens onze bijlessen aandacht aan. Wij geven onze Bijles Engels in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en elke leerling na de bijles het vak beter begrijpt.

Naast een goede begeleiding vanuit onze docenten, focussen wij ook op talentontwikkeling en zelfstandig leren, zodat de leerlingen ook nadat de bijlessen voorbij zijn, zelfstandig kunnen studeren. Het is van belang dat jouw kind niet altijd hulp en ondersteuning nodig zal hebben.

 

Til je prestaties naar een hoger niveau met Brainboost!

Jonge docenten Brainboost

Jonge docenten

Brainboost is opgericht door jonge docenten die weten wat scholieren leuk en interessant vinden. Onze bijlessen zijn daarom ook aangepast op de interesses van de leerlingen.

Personal Braining Brainboost

Een individuele aanpak

Bij Brainboost geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze bijlessen zijn individueel afgestemd op de behoeften en leermethoden van elke leerling. Zo zorgen we er onder andere voor dat het tempo niet te snel of te traag is.

Hoog Kennisniveau Brainboost

Hoog kennisniveau

Als on bijlesdocenten zijn experts in hun vakgebied en zijn getraind tot eerstegraads docenten. Ze zijn getalenteerd in het overdragen van kennis en leerlingen kunnen bij ons terecht met al hun vragen.

Leren plannen tijdens de bijles Engels Amsterdam

Plannen is bij veel scholieren een struikelblok. Dit is vaak het punt waar het verkeerd gaat, de leerling kan niet goed plannen en loopt achter op bepaalde vakken. Daarom is het plannen een essentiële vaardigheid voor scholieren, dit helpt hen namelijk om effectief om te gaan met hun studietijd, opdrachten en toetsen. Tijdens de bijles Engels van Brainboost leren de leerlingen ook hoe ze een goede planning moeten maken. Niet alleen zodat ze hun schoolopdrachten af hebben en betere cijfers kunnen halen voor de toetsen, maar ook zodat ze leren prioriteiten te stellen en naast school, ook nog tijd over hebben voor andere zaken. Want ontspanning is natuurlijk ook belangrijk!

Bijles Engels Amsterdam 2

Hoe gaan we te werk?

1

Maak kennis

Leer onze bijlesschool in Amsterdam kennen. We maken een afspraak met leerling en ouder op een van onze inspirerende locaties.

2

Opmaken huiswerk profiel

Samen bespreken we wat de behoefte is en wat voor examentraining in Amsterdam nodig is, hoe vaak en hoe we verder te werk gaan bij Brainboost.

3

Go braining!

Wij noemen onze bijles Personal Braining, omdat het altijd persoonlijk is en we in eigen tempo het niveau verhogen. Laten we aan de slag gaan!

Waarom kiezen voor onze Engels bijles?

Bijles Engels kan tal van voordelen bieden aan studenten op verschillende niveaus. Enkele redenen waarom wij onze Engels bijles aanraden zijn:

  1. Op maat gemaakt studeren:
    Bij ons kan de Engels bijles worden aangepast op de specifieke behoeften van elke student. Tijdens de bijles krijgt elke student de kans om aandacht te besteden aan zijn of haar verbeterpunt.

  2. Verbetering van de leerprestaties:
    Dankzij onze ondersteuning kunnen scholieren hun leerprestaties aanzienlijk verbeteren. Dit kan zich vertalen in betere cijfers op school en een dieper begrip van de Engelse taal.

  3. Zelfvertrouwen opbouwen:
    Het kan soms demotiverend werken op het zelfvertrouwen van een leerling als hij/zij slecht is in de Engelse taal. Maar naarmate ze beter worden in het vak, kan dit ook een boost voor hun zelfvertrouwen zijn.

  4. Individuele aandacht:
    Onze Engelse Bijles biedt de mogelijkheid op één-op-één aandacht. Dit stelt de docent in staat om dieper in te gaan op de behoeften en uitdagingen van de student.

  5. Hulp bij huiswerk en opdrachten:
    Niet iedere leerling vindt het leuk om huiswerk te maken en kiest er soms voor om het huiswerk te laten liggen. Tijdens de bijlessen Engels helpen wij de studenten met hun huiswerk en andere schoolopdrachten.

Alle diensten van Brainboost

Brainboost Beta

BètaBoost

Bijles in Bètavakken

Moeite met één of meerdere bètavakken? Tijdens onze intensieve huiswerkbegeleiding leer je hoe je hiervoor kunt leren.

Huiswerk BrainBoost

Huiswerkbegeleiding

Get Your Homework Done

Leer te leren én te plannen met zelfvertrouwen bij onze huiswerkbegeleiding.
Examentraining BrainBoost

Examentraining

ExamBoost

Dé optimale examentraining voor HAVO en VWO bètavakken. De afgelopen jaren zijn al onze leerlingen geslaagd!
Bijles BrainBoost

Bijles 1 op 1

Personal Braining

Ontvang 1-op-1 bijles van de beste docenten in vakken zoals aardrijkskunde, economie,  biologie tot aan Nederlands en wiskunde en meer.

Engels bijles op het voortgezet onderwijs

Onze deskundige docenten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bijlessen in bijna alle vakken op het voortgezet onderwijs. De overgang van de basisschool naar de middelbare school markeert een significante verandering voor veel leerlingen. Het is een leuke, maar ook spannende stap, met veel nieuwe aspecten om te ontdekken. Waar de meeste leerlingen op de basisschool, wat basis Engels hebben geleerd, wordt er aan dit vak een stuk meer aandacht besteed op de middelbare school. Voor velen kan het begrijpen van al deze nieuwe informatie een uitdaging zijn en bijles Engels biedt een uitstekende mogelijkheid om niet achter te raken en in de toekomst met vertrouwen deel te nemen aan de Engels lessen.

Wil jij jouw kind aanmelden voor de bijles Engels Amsterdam? Vul dan ons aanmeldformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Meer informatie?

Langskomen? Ja leuk, dat kan altijd!
Meer informatie over bijles in Amsterdam? Dat geven we graag!