Hoge Kwaliteit Bijles in Amsterdam.

Bijles maar dan beter.

Wij zijn jonge, hoogopgeleide docenten die weten wat scholieren willen. Onze locaties zijn hip. Het kennisniveau is hoog. Zo maakt BrainBoost leren leuk.

Locatie 1:
Amsterdam Zuid:
De Lairessestraat 156 sous 1075 HL Amsterdam

Locatie 2:
Amsterdam Centrum/Oost:
Plantage Muidergracht 51-53 H
1018 TL Amsterdam

Pssst, in 2018, 2019 en 2020 zijn al onze leerlingen geslaagd! 🎉

Bijles volgen in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar bijles of examentraining in de buurt? Dan ben je aan het juiste adres bij BrainBoost. Onze bijlesschool heeft twee leuke locaties, die helemaal niet de look van een oude, saaie school hebben. Je vindt ons in de De Lairessestraat 156 sous in Amsterdam-Zuid en in de Plantage Muidergracht 51-53 H in Amsterdam Centrum/Oost.

Of je nu individuele bijles zoekt voor een bepaald vak of extra training nodig hebt in de bètavakken, wij helpen je graag. Bijles of examentraining bij BrainBoost is helemaal anders dan bijvoorbeeld online bijles. Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht, zodat je op korte termijn al heel veel groeit. Van oefenen met begrijpend lezen voor Frans tot biologie op de beste manier leren, we’ve got you.
Dé bijlesschool in de regio Amsterdam is BrainBoost!

Masterclass_Presenteren

Hoi, wij zijn Eva en Jasper. Kom je kennismaken?

Jasper Roelofsen en Eva Gadet hebben beiden de master lerarenopleiding aan de UvA afgerond. Bij BrainBoost wordt gekeken naar ieder individu. De leerling moet zich thuisvoelen en met plezier naar bijles komen!

Wat maakt bijles bij Brainboost zo goed?

Jonge docenten

Heb je wel eens les gehad van een saaie docent? Jep, dat is niet leuk. BrainBoost is door jonge mensen en voor jonge mensen. Wij weten precies wat scholieren leuk vinden en passen de bijles daarop aan!

Personal Braining

Bijles 1-op-1

Wat jij ook wil leren bij BrainBoost, wij geven het persoonlijk. We kijken goed naar jouw behoeften en passen de lessen erop aan. Alles gaat op jouw tempo. En dat maakt jou slimmer.

Hoog kennisniveau

Al onze docenten hebben een post-master opleiding behaald en zijn getalenteerd in het overdragen van kennis. Je kunt ze alles vragen en staan altijd voor je klaar!

Zo gaan wij te werk

1

Kennismaking

Kom gezellig langs op de bijlesschool in Amsterdam (op afspraak). We leren elkaar kennen en jij kunt zien waar de bijles zal plaatsvinden. Je ouders mogen natuurlijk ook mee!

2

Bijles profiel

In ons gesprek bespreken we wat voor bijles jij wilt hebben of nodig hebt. Ook adviseren we hoe vaak je het beste kunt langskomen en hoe het verder allemaal werkt.

3

GO Braining!

De volgende keer dat we je zien, gaan we aan de slag. Onze bijles noemen we ook wel Personal Braining omdat het altijd persoonlijk is en bijles jou slimmer maakt.

De bijlesvormen

Get your Homework done!

Bij deze huiswerkbegeleiding leer je plannen en leer je hoe je moet leren!

Beta Boost homework

De BètaBoost werd gecreëerd voor middelbare scholieren die moeite hebben met één of meerdere bètavakken. Tijdens onze extra intensieve huiswerkbegeleiding leer je hoe je voor bètavakken kunt leren.

Personal Braining

Tijdens de Personal Braining krijg je 1-op-1 bijles van de docent. We bieden alle vakken aan, van bijles wiskunde tot bijles Frans.

Cito Boost

Zit je in de basisschool en moet je de Cito maken? Kies dan voor de CitoBoost!

Ik heb bij Brainboost super veel geleerd. Petje af voor de docenten. Ik had moeite met examenopgaven biologie, maar ben heel goed geholpen om mij voor te bereiden op het CE. Ik zou Brainboost zeker aanraden, mocht je willen slagen dan 😉

Mezin, 18 jaar. Heeft biologie bijles bij Brainboost.

Aanmelden of meer informatie?

Langskomen? Ja leuk, dat kan altijd! Meer informatie? Geven we graag! Klik op de knop voor meer Brainboost!

Locatie 1:
Amsterdam Zuid:
De Lairessestraat 156 sous 1075 HL Amsterdam

Locatie 2:
Amsterdam Centrum/Oost:
Plantage Muidergracht 51-53 H
1018 TL Amsterdam

Voortgang
Je bent er bijna! 75%

Interesse of meer info?

Wij nemen contact met jou op!