Online door Corona

Corona maatregelen en online werken

Wegens de Corona-crisis zit jij net zoals veel andere leerlingen thuis te werken. Er wordt daardoor opeens heel erg veel van jou verwacht. Je moet bijna alles zelf doen en hebt niet je klasgenoten en docenten om je heen om je te helpen met inhoudelijke vragen. Ook niet om je te motiveren en om aan de slag te gaan. Kortom… extra hulp is hard nodig!!

Waarom juist in deze tijd kiezen voor BrainBoost?

BrainBoost staat bekend om haar jonge docenten die een persoonlijke aanpak hanteren. Leerlingen voelen zich thuis op onze bijlesschool door onze docenten die de sfeer bepalen. Juist nu ‘hulp op locatie’ lastig is, wordt dat stukje persoonlijk contact extra belangrijk. Onze docenten zijn hierin ‘geskilled’ en kunnen ook online zorgen voor contact wat ervoor zorgt dat je er niet alleen voor staat.

Hoewel wij als school ervan overtuigd zijn dat fysieke lessen altijd beter zijn dan online lessen, hebben we onze online capaciteiten geoptimaliseerd waardoor we onze leerlingen zo goed mogelijk kunnen coachen in deze lastige periode, ook online ☺.

Hoe werkt online bijles?

Wil je in deze periode bijles gaan volgen dan kan dat natuurlijk! Wij doen onze intakes online via beeldbellen of gewoon via de telefoon en onze lessen vinden plaats via Discord of Google Meet. Dit hangt af van de lessoort. Natuurlijk helpen we je op gang met hoe je moet inloggen en hoe alles werkt.

Al lid en ben je vergeten hoe je moet inloggen?

Kijk hier als je wil weten hoe je mee moet doen met een BètaBoost of een Get Your Homework Done. Heb je CitoBoost of Personal Braining neem dan even contact op met je eigen docent. Die zal jou een linkje sturen waardoor je mee kunt doen met de les.

Over_BrainBoost

Maar wat als online bijles echt niet voor mij werkt?

Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Sommige leerlingen waaronder alle eindexamenleerlingen kunnen wel les krijgen op onze locaties. Bel ons of mail ons voor meer informatie.

Voor vragen zijn wij zeker bereikbaar: tel:+31202148938 mail: info@brainboost.nl
Voor afmeldingen of het verschuiven van lessen mail naar rooster@brainboost.nl