BrainBoost en Corona

Beste ouders van bestaande en nieuwe leerlingen,

Sinds maandag 16 maart zijn onze locaties gesloten en sinds dinsdag 17 maart is BrainBoost-online gelanceerd. Gelukkig met succes!!

Vanwege gezondheidsredenen heeft BrainBoost haar locaties gesloten om besmetting en verspreiding met en van het Corona-virus te voorkomen. Niet minder belangrijk in deze situatie is het onderwijs van onze leerlingen. Ook al zijn de scholen dicht, het leren stopt niet! Juist in deze periode en onder deze omstandigheden hebben onze leerlingen behoefte aan goede coaching, bijles, uitleg en steun vanuit BrainBoost en dat is ook nu onze voornaamste missie.

Hoe ziet deze tijdelijke situatie eruit?

Wij blijven al onze individuele en groepslessen geven via ‘Google-Meets’en ‘Discord’. Op deze manier is er nog steeds een ‘plek’ om te werken en is er nog steeds persoonlijke coaching, bijles en aandacht voor onze leerlingen. Zowel voor de basisschool als de middelbare school blijven onze lessen doorgaan en nemen wij ook nieuwe leerlingen aan. Dankzij ons geweldige docententeam is het ons gelukt om deze transitie supersnel te kunnen maken. De betrokkenheid van onze docenten is groot en dat is terug te zien in de kwaliteit van de lessen (zowel offline als online).

Voor vragen zijn wij zeker bereikbaar: tel:+31202148938 mail: info@brainboost.nl
Voor afmeldingen of het verschuiven van lessen mail naar rooster@brainboost.nl

Natuurlijk is deze maatregel van tijdelijke aard. Zodra de kust veilig is gaan we onze lessen weer op BrainBoost geven. Wij geloven in ons product! Wij hopen dat iedereen gezond is en blijft en wij gaan er alles aan doen om onze leerlingen ondanks deze omstandigheden optimaal te helpen. KEEP UP THE SPIRIT!