Cursus over leren voor scholieren vanuit heel Nederland!!

  • In 1 dag leren hoe je moet leren
  • Aandacht voor hoe jouw brein werkt en skills ontwikkelen
  • Eerstvolgende data: ntb (neem contact op voor een aanvraag)
  • Voor slechts vier tientjes heb je een leuke middag
Dat je het ene vak beter trekt dan het andere, dat is logisch. De cijfers op je rapport hebben te maken met je interesse, inzet, talent of zelfs met de docent die het vak geeft.
Maar wat als wij je vertellen dat je ook kunt leren hoe je moet leren, ongeacht welk vak? Ja, daar heb je nog eens wat aan. Je hele leven langs zelfs.

 

Slimmer in 1 dag

Boost je Brein is een cursus van één dag, waarbij je veel inzicht krijgt in hoe jouw brein werkt. Een klein beetje achtergrondkennis, maar vooral heel veel praktische en toepasbare methodes worden op je afgevuurd. Door veel aandacht te besteden aan jouw persoonlijke sterktes en zwaktes, weet je aan het einde van de dag precies hoe jij het beste je huiswerk en toetsen kunt aanpakken. Je leert dus leren. De cursus is niet specifiek voor één vak, maar kan worden toegepast voor alle gebieden. Eigenlijk zou iedereen deze dag een keer moeten meemaken, zelfs als je al goede cijfers haalt, want als je deze tips toepast, leer je ook sneller. Dat wil je, want dan houd je meer tijd over voor leuke dingen.

 

Wat ga je precies leren?

Dit herken je misschien wel: de hele dag teksten gelezen, maar de dag erna bij de toets ben je toch van alles vergeten. Of je hebt tijdens de les netjes alles genoteerd, maar eenmaal thuis begrijp je eigenlijk toch niet echt meer wat je nu hebt opgeschreven. Dit soort onhandige situaties komen heel veel voor, zijn niet gek, en gaan we bestrijden bij deze cursus. Je gaat over je eigen brein leren: hoe werkt het? Welke manier van informatieverwerking past bij jou? Kortom: je gaat leren leren.
Deze inzichten gaan we direct toepassen. De volgende vaardigheden heb je nodig om goed te kunnen leren en komen tijdens de cursus aan bod: 
  • Onthouden
  • Opletten
  • Hoofd en bijzaken onderscheiden
  • Infographic maken
  • Concentreren
  • Presenteren

 

Waar en wanneer?

De cursus wordt gegeven op onze bijlesschool op de Lairessestraat in Amsterdam. De eerstvolgende cursusdag kun je vinden bovenaan de pagina. We starten rond het middaguur en zijn voor het diner klaar. Ideaal als je met BrainBoost wilt kennismaken, of als je niet in de buurt woont maar wel van ons unieke programma gebruik wilt maken! 

Wat kost dat?

Deze cursus kost normaal gesproken EUR 60. Omdat we het iedereen gunnen deze potentieel levensveranderende dag mee te maken (ook degenen die altijd al naar BrainBoost wilden komen, maar voor wie Amsterdam te ver weg is voor bijles!), bieden we de BrainBoost Super Speed tijdelijk aan voor slechts EUR 40,-. Voor dat bedrag heb je een leuke middag, inclusief snacks en vaardigheden, waar je voor altijd iets aan hebt! 

Meer informatie en aanmelden?

Neem direct contact met ons op via het formulier op de site, mail, WhatsApp of bel!

Interesse of meer info?

Wij nemen contact met jou op!

Of bel ons direct op:

020-2148938

Wil je direct inschrijven of meer informatie?

Vul dan bovenaan deze pagina jouw telefoonnummer in en wij bellen jou zo snel mogelijk op!