Bijles Duits

Waarom bijles voor het vak Duits

Als je niet dagelijks een taal hoeft te spreken, is het moeilijk om die taal te leren. Ons schoolsysteem is er dus zeker niet voor gemaakt om een andere taal dan Nederlands echt goed te beheersen.
Nu is het zo dat we veel Engelse muziek luisteren, films en series kijken en we zelfs Engelse woorden gebruiken in ons dagelijkse taalgebruik. Dus deze taal is vaak nog wel behapbaar. Dat is niet zo met Duits. We lezen, spreken en horen zeer weinig van deze taal en dat maakt het dan ook extra lastig. Als je moeite hebt met deze taal raden wij je aan om mee te doen met onze ‘Get Your Homework Done’ (huiswerkbegeleiding).
Als je echt geen woord Duits kunt en in deze taal lezen, schrijven en luisteren uiterst moeilijk is, is één op één bijles Duits misschien toch een betere optie. Lees verder op deze pagina voor extra uitleg over deze twee lessen.
EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de ‘Get Your Homework Done’ precies?

Onze huiswerkbegeleiding (HWB) a.k.a. ‘Get Your Homework Done’ in Amsterdam is veel meer dan een rustige werkplek om je huiswerk te maken. Bij BrainBoost werken gedreven en getrainde bijlesdocenten. Dit zorgt niet alleen voor een prettige werksfeer, maar jij leert ook hoe je moet leren voor je toetsen. Bovendien leer je hoe je een goede planning kunt maken. Je kan de bijles docent alles vragen en de docent kan je overhoren.
BB_icoon_brain

Als je moeite hebt met Duits kunnen ze je niet altijd inhoudelijk helpen. Ze zorgen ervoor dat jij weet hoe je voor Duits moet leren en ze helpen je met het maken van een goede planning voor je aankomende toets. Een ideale les, vooral als je meerdere vakken hebt die soms stroef verlopen. Kijk voor meer info voor onze huiswerkbegeleiding in Amsterdam op deze pagina. Behoefte aan inhoudelijke bijles Duits? Kies dan voor onze 1-op-1 bijles.

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles aardrijkskunde in?

Als je echt de basiskennis van Duits mist is 1-op-1 bijles Duits de oplossing voor jou. Onze bijlesdocenten zijn erop getraind om leerlingen zelfinzicht en zelfvertrouwen te geven. Wat kun je al goed? En waarin moet je jezelf verbeteren? Tips om Duitse woordjes te leren of om de grammatica erin te krijgen komen aan bod, maar er zal je zeker ook worden aangeraden om Duitse series op Netflix te gaan kijken. Als je in je eindexamenjaar zit zullen jullie vooral gefocust zijn op leestoetsen oefenen. Eigenlijk hoef je daarvoor niet eens heel goed Duits te kunnen. Het zijn de makkelijke en effectieve trucjes en het vele oefenen wat jou gaat helpen. Zo ga je beter Duits schrijven, lezen en begrijpen.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week €59,50
  • 2x per week €112,50

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding