Bijles Frans

Waarom bijles voor het vak Frans

Frans leren, terwijl je niet Frans bent of in Frankrijk woont is gewoon moeilijk. Juist omdat je deze taal niet of nauwelijks spreekt op een gewone dag. Ook Franse series kijken we bijna nooit, dus ja, waar hoor je het wel? Op de luistertoets! En dat is dus ook erg lastig.
Laten we maar niet eens beginnen over de leestoetsen of de woordjes en de grammatica. Waar het vaak mis gaat als je moeite hebt met dit vak is dat je niet op tijd begint met leren, jezelf niet overhoord, de woorden niet opschrijft als je leert en niet genoeg tijd besteedt aan het vak. Deze problemen kunnen wij voor je oplossen doordat we je coachen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen.
Dit doen we in onze les: ‘Get Your Homework Done’. Als je echt de basiskennis van deze taal mist, dan is het misschien toch een beter idee om 1-op-1 les te volgen. Lees verderop op deze pagina wat deze twee lessen inhouden.
Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de ‘Get Your Homework Done’ precies?

Onze huiswerkbegeleiding (HWB) a.k.a. ‘Get Your Homework Done’ in Amsterdam is veel meer dan een rustige werkplek om je huiswerk te maken. Bij BrainBoost werken gedreven en getrainde bijlesdocenten die niet alleen zorgen voor een prettige werksfeer, maar die zich vooral bezighouden met jou leren hoe je moet leren voor je toetsen en die helpen bij het maken van een goede planning. Je wordt overhoord als je dat wil en je kunt ze alles vragen!

BB_icoon_brain

Als je moeite hebt met aardrijkskunde kunnen ze je niet altijd inhoudelijk helpen. Ze zorgen ervoor dat jij weet hoe je voor aardrijkskunde moet leren en ze helpen je met het maken van een goede planning voor je aankomende aardrijkskunde toets. Eigenlijk een soort coach dus! Een ideale les, vooral als je meerdere vakken hebt die soms stroef verlopen. Kijk voor meer info voor onze huiswerkbegeleiding in Amsterdam op deze pagina.

ExamBoost

Moet jij dit jaar eindexamen doen? Schrijf je nu alvast in voor onze Examboost.

Wat houdt de 1-op-1 bijles Frans in?

Als je echt de basiskennis van Frans mist is 1-op-1 bijles de oplossing voor jou. Onze bijlesdocenten zijn erop getraind om leerlingen zelfinzicht en zelfvertrouwen te geven. Wat kun je al goed? En waarin moet je jezelf verbeteren? Tips om Franse woordjes te leren of om de grammatica erin te krijgen komen aan bod, maar er zal je zeker ook worden aangeraden om Franse series op Netflix te gaan kijken. Als je in je eindexamenjaar zit zullen jullie vooral gefocust zijn op leestoetsen oefenen. Eigenlijk hoef je daarvoor niet eens heel goed Frans te kunnen. Het zijn de makkelijke en effectieve trucjes en het vele oefenen wat jou gaat helpen.

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Personal Braining

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week € 49,50
  • 2x per week € 99,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding