Bijles Frans

Waarom bijles voor het vak Frans

Frans leren, terwijl je niet Frans bent of in Frankrijk woont is gewoon moeilijk. Juist omdat je deze taal niet of nauwelijks spreekt op een gewone dag. Misschien denk je wel: “Waarom heb ik Frans nodig?”. Ook Franse series kijken we bijna nooit, dus ja, waar hoor je het wel? Op de luistertoets! En dat is dus ook erg lastig.
Laten we maar niet eens beginnen over de leestoetsen of de woordjes en de grammatica. Waar het vaak mis gaat als je moeite hebt met dit vak is dat je niet op tijd begint met leren, jezelf niet overhoort, de woorden niet opschrijft als je leert en niet genoeg tijd besteedt aan het vak. Wat je nodig hebt is een stevig plan van aanpak en bijles Frans! Deze problemen kunnen wij voor je oplossen doordat we je coachen hoe je moet leren en hoe je moet plannen. Een goede voorbereiding is immers stap één om beter te worden in een vak.

Dit doen we in onze les: ‘Get Your Homework Done’ (huiswerkbegeleiding). Als je echt de basiskennis van deze taal mist en extra uitleg nodig hebt, dan is het misschien toch een beter idee om 1-op-1 bijles Frans te volgen. Lees verderop op deze pagina wat deze twee lessen inhouden.

Jasper_Eva_BrainBoost_Profiel

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de ‘Get Your Homework Done’ precies?

Bij onze huiswerkbegeleiding (HWB) a.k.a. ‘Get Your Homework Done’ in Amsterdam krijgt elke leerling een rustige werkplek om huiswerk te maken. Het is echter méér dan even huiswerk maken, onze gedreven en getrainde bijlesdocenten leren elke leerling hoe er geleerd moet worden voor toetsen en examens. Behalve hulp bij het leren, kun je ook worden overhoord en worden er planningen gemaakt. Kijk voor meer info voor onze huiswerkbegeleiding in Amsterdam op deze pagina.

BB_icoon_brain
Als je moeite hebt met de grammaire en vocabulaire van Frans kunnen we je in deze les niet altijd inhoudelijk helpen. Kies er in dat geval voor om 1-op- 1 bijles Frans te volgen.

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles aardrijkskunde in?

Als je echt de basiskennis van Frans mist, zijn onze individuele bijlessen Frans iets voor jou. Tijdens deze bijlessen Frans krijgen leerlingen zelfinzicht en zelfvertrouwen. Er worden vragen gesteld, zoals: ‘Wat kun je al goed? En waarin moet je jezelf verbeteren?’.
Eén op één wordt er geoefend met waar je het lastig mee hebt, of dit nu woordjes zijn of begrijpend lezen. Tips om Franse woordjes te leren of om de grammatica erin te krijgen komen aan bod in de bijles Frans, maar er zal je zeker ook worden aangeraden om Franse series op Netflix te gaan kijken.
In tegenstelling tot bij een online bijles, is de docent er bij elke stap om je te coachen. Als je in je eindexamenjaar zit, zullen jullie vooral gefocust zijn op leestoetsen oefenen. Eigenlijk hoef je daarvoor niet eens heel goed Frans te kunnen. Het zijn de makkelijke en effectieve trucjes en het vele oefenen tijdens elke bijles Frans die jou gaan helpen. Kies nu voor onze één op één bijlessen Frans van BrainBoost!

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

BrainBoost is een bijlesschool in Amsterdam Oud-Zuid, waarbij we denken vanuit de leerling. Onze lessen zijn persoonlijk en verschillen per persoon. We zijn niet je stoffige school, maar juist een plek waar je ontspannen hard kan werken zodat je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen. We houden contact met onze leerlingen en de ouders van leerlingen, waardoor we constant kunnen bijschaven en er gebeurt wat nodig is.

Meer bijlessen bij BrainBoost

Bij BrainBoost bieden we niet alleen bijles Frans aan, ook voor andere vakken van de middelbare school ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden o.a. deze bijlessen aan:

Je kunt onder meer kiezen voor:
Eerder op zoek naar bijles voor de basisschool, om zo beter te scoren voor bijvoorbeeld aardrijkskunde? Bekijk dan onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week €59,50
  • 2x per week €112,50

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding