Bijles Geschiedenis

Waarom bijles voor het vak geschiedenis

Waarom is geschiedenis nou zo lastig? Zijn het niet gewoon feitjes in je hoofd stampen? Het antwoord is helaas nee. Juist bij dit vak is het belangrijk dat je inzichtelijk kijkt naar de vragen en dat je ook logisch moet nadenken.
Soms is het zo dat leerlingen te lastig over de vraag nadenken en ze daarom het antwoord niet weten en soms wordt er juist niet genoeg doorgedacht. Leren hoe je examenvragen moet beantwoorden is eigenlijk het belangrijkste als je moeite hebt met geschiedenis. Ook als je niet in je eindexamenjaar zit.
Daarnaast moet je op tijd leren beginnen met plannen en leren. Dat is namelijk ook niet zo makkelijk als dat het klinkt. Als je moeite hebt met geschiedenis is een beetje coaching vaak voldoende. In dat geval raden wij jou aan om mee te doen aan onze ‘Get Your Homework Done’. Als het probleem dieper geworteld is, dan is 1-op-1 les misschien een betere optie. Lees verder over deze twee lessen.
EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de ‘Get Your Homework Done’ precies?

Onze huiswerkbegeleiding (HWB) a.k.a. ‘Get Your Homework Done’ in Amsterdam is veel meer dan een rustige werkplek om je huiswerk te maken. Bij BrainBoost werken gedreven en getrainde bijlesdocenten die niet alleen zorgen voor een prettige werksfeer, maar die zich vooral bezighouden met jou leren hoe je moet leren voor je toetsen en die helpen bij het maken van een goede planning. Je wordt overhoord als je dat wil en je kunt ze alles vragen!

BB_icoon_brain

Als je moeite hebt met aardrijkskunde kunnen ze je niet altijd inhoudelijk helpen. Ze zorgen ervoor dat jij weet hoe je voor aardrijkskunde moet leren en ze helpen je met het maken van een goede planning voor je aankomende aardrijkskunde toets. Eigenlijk een soort coach dus! Een ideale les, vooral als je meerdere vakken hebt die soms stroef verlopen. Kijk voor meer info voor onze huiswerkbegeleiding in Amsterdam op deze pagina.

ExamBoost

Moet jij dit jaar eindexamen doen? Schrijf je nu alvast in voor onze Examboost.

Wat houdt de 1-op-1 bijles geschiedenis in?

Als het echt heel slecht is gesteld met je kennis over geschiedenis, dan is 1-op-1 les bij een getrainde bijlesdocent een goede keus. Bij BrainBoost geloven we erin dat een persoonlijke aanpak gericht op zelfvertrouwen krijgen, de beste manier is van lesgeven. Als je kennis hebt over waar jij goed in bent, maar juist ook, waar jij jezelf in kan verbeteren, dan heb je het halve werk al gedaan. Zelfinzicht in hoe je leert is dus superbelangrijk. In onze 1-op-1 lessen Geschiedenis zal je veel oefenen met het beantwoorden van vragen. Je gaat snappen wat de achterliggende gedachte is van de vragen die worden gesteld op de toets en dat is nou net waardoor jij er beter in gaat worden!

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Bij BrainBoost Amsterdam werken echte bijlesdocenten die getraind zijn om kundig en didactisch te onderwijzen. Leerlingen moeten zelfstandig worden doordat ze zelfinzicht en zelfvertrouwen opbouwen. Een persoonlijke aanpak is daarbij belangrijk. Wie is de leerling en waar heeft hij/zij behoefte aan? Daarnaast leren we onze leerlingen hoe te leren en hoe te plannen, zodat ze meer tijd overhouden voor de leuke dingen! BrainBoost heeft zijn best gedaan om niet op een stoffige school te lijken. We willen dat leerlingen zich op hun gemak voelen, net als thuis… maar dan toch niet zoals thuis, want hier wordt hard gewerkt! 😉

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Personal Braining

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week € 49,50
  • 2x per week € 99,00

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding