Bijles Geschiedenis

Waarom bijles voor het vak geschiedenis

Waarom is geschiedenis nou zo lastig? Zijn het niet gewoon feitjes in je hoofd stampen? Het antwoord is helaas nee. Juist bij dit vak is het belangrijk dat je inzichtelijk kijkt naar de vragen en dat je ook logisch moet nadenken. Tijdens de geschiedenisles wordt dit niet altijd duidelijk.
Toch worden deze inzichtelijke vragen gesteld op toetsen, tentamens en (mondelinge) examens. Leren hoe je examenvragen moet beantwoorden is eigenlijk het belangrijkste als je moeite hebt met geschiedenis. Ook als je niet in je eindexamenjaar zit. Daarnaast moet je op tijd leren beginnen met plannen en leren. Dat is namelijk ook niet zo makkelijk als dat het klinkt.
Als je moeite hebt met geschiedenis is een beetje coaching vaak voldoende om betere cijfers te halen. In dat geval raden wij jou aan om mee te doen aan onze ‘Get Your Homework Done’ (huiswerkbegeleiding). Als het probleem dieper geworteld is, dan is één op één bijles geschiedenis misschien een betere optie. Tijdens deze bijles geschiedenis, ga je in detail op wat je nóg niet snapt. Lees verder over deze twee lessen.
EvaJasper

Wil jij je inschrijven?

Dat kan!

Wat is de ‘Get Your Homework Done’ precies?

Onze huiswerkbegeleiding (HWB) a.k.a. ‘Get Your Homework Done’ in Amsterdam is een rustige plek, waar je je huiswerk kunt maken. Maar er is meer, bij BrainBoost werken gedreven en getrainde bijlesdocenten die jou tijdens de sessies bezighouden met jou te leren hoe je moet leren voor je toetsen en die helpen bij het maken van een plan van aanpak. In tegenstelling tot bij online bijles, kunnen onze docenten jou persoonlijk helpen.
BB_icoon_brain

Door deze bijles te volgen, word je niet alleen beter in geschiedenis. De tools die je leert, kun je ook gebruiken bij het leren voor andere vakken. Kijk voor meer info voor onze huiswerkbegeleiding in Amsterdam op deze pagina. Heb je toch echt inhoudelijk moeite met geschiedenis? Dan kunnen onze docenten je niet altijd inhoudelijk helpen. Kies dan voor onze één op één geschiedenis bijles.

ExamBoost

MOET JIJ DIT JAAR EINDEXAMEN DOEN? SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR ONZE EXAMBOOST.
AL ONZE LEERLINGEN VAN 2018 EN 2019 ZIJN GESLAAGD!🎉

Wat houdt de 1-op-1 bijles geschiedenis in?

Als het echt heel slecht is gesteld met je kennis over geschiedenis, dan is 1-op-1 bijles geschiedenis bij een één van onze getrainde leraren geschiedenis een goede keus. Bij BrainBoost geloven we erin dat een persoonlijke aanpak gericht op zelfvertrouwen krijgen, de beste manier is van lesgeven. Als je kennis hebt over waar jij goed in bent, maar juist ook, waar jij jezelf in kan verbeteren, dan heb je het halve werk al gedaan. Zelfinzicht in hoe je leert is dus superbelangrijk. In onze 1-op-1 lessen geschiedenis zal je veel oefenen met het beantwoorden van vragen. Je leert begrijpend lezen en je gaat snappen wat de achterliggende gedachte is van de vragen die worden gesteld op de toets en dat is nou net waardoor jij er beter in gaat worden!

Wat kun je van BrainBoost verwachten?

Onze school lijkt niet op je middelbare school en is ook niet zoals thuis. We zijn BrainBoost, een plek waar jij je zowel thuis voelt, als waar je rustig en relaxed en vooral op je eigen manier kan leren. We helpen je met hoe te leren en hoe te plannen, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen die je echt leuk vindt! Onze school heeft iets weg van een moderne universiteitsbibliotheek: grote tafels en rustige werksfeer.

Meer bijlessen bij BrainBoost

Bij BrainBoost zit je niet alleen goed voor bijles geschiedenis. Heeft de leerling moeite met begrijpend lezen bij Nederlandse toetsen? Kies dan voor bijles Nederlands. We geven ook bijles voor andere talen, zoals Frans, Engels en Duits. Bij BrainBoost zijn we ook gespecialiseerd in de bètavakken, dus ook voor bijles wiskunde, biologie en scheikunde ben je bij ons aan het juiste adres. De béste bijles krijg je bij BrainBoost!
Je kunt onder meer kiezen voor:
Eerder op zoek naar bijles voor de basisschool, om zo beter te scoren voor bijvoorbeeld aardrijkskunde? Bekijk dan onze ‘Bijles basisschool’-pagina!

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Bijles 1-op-1

Bij onze 1-op-1 lessen leer je hoe je moet leren voor je meest lastige vak, zodat je ook thuis weet wat je moet doen om voldoendes te halen.

Tijden

  • Op afspraak met de docent

Prijs per week:

  • 1x per week €59,50
  • 2x per week €112,50

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding