De ExamBoost: de examentraining voor scheikunde

Oh nee.. de examens komen er weer aan. Tijd om aan de bak te gaan! Wil jij slagen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent, zodat je met een volle bak zelfvertrouwen de twee (misschien wel) lastigste weken van je leven in kan gaan. BrainBoost heeft dé formule ontwikkeld om jou optimaal te helpen bij je voorbereidingen op je eindexamen! Vanaf januari ben je al welkom om mee te doen met onze ExamBoost voor al jouw exacte vakken. Deze lessen zijn trouwens ook geen slecht idee als jij je wilt voorbereiden op je schoolexamens. Dus ook als je in 4 havo of 5 vwo zit, ben je meer dan welkom.
Logo_Digistudies_Groen

Voorbereiding eindxamen scheikunde

Bij de examentraining scheikunde word je voorbereid op je eindexamen scheikunde. Wat zijn de trucs om eindexamenvragen van dit vak te maken? Hoe plan je voor je eindexamens? Al deze vaardigheden komen aan bod bij onze ExamBoost! Lees verder op deze pagina om meer over de tijden, prijzen en inhoud te weten te komen.

BrainBoost Examentraining

Een ontzettend interessant feitje: In 2018 en 2019 zijn alle leerlingen die bij ons examentraining hebben gevolgd geslaagd… Ja echt allemaal!🎉

Op zoek naar een examentraining in Amsterdam? Kies BrainBoost!

Waarom kiezen voor een eindexamentraining bij ons?

Bij BrainBoost denken de docenten vanuit de leerlingen. Iedereen is anders en heeft ook net even een andere aanpak nodig. Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom je voor BrainBoost moet kiezen:
 • Je leert strategisch te werk gaan: Weet je niet zo goed hoe je tactische vragen moet oplossen op je examen scheikunde? Geen probleem, wij leren je aan hoe je slim vragen kunt oplossen. Deze training kun je ook gebruiken voor andere exacte vakken. 
 • We leren je leren voor je examen scheikunde: Op een gestructureerde manier leren is moeilijk. Wij leren je hoe je het beste kunt leren voor scheikunde en de andere bètavakken. Als extra hulp krijg je ook het boekje Zeker Slagen! van ons.
 • Thuis oefenen aan de hand van filmpjes: Ook thuis kun je blijven oefenen aan de hand van ons uniek, eigen lesmateriaal. In de digitale leeromgeving Digistudies vind je handige filmpjes die de leerstof visueel maken.
 • Persoonlijke aandacht van onze bètadocenten: Elke week krijg je twee of vier uur hulp van getrainde bètadocenten die jou zowel inhoudelijk als strategisch coachen. Elke leerling is uniek, dus iedereen krijgt persoonlijke aandacht.
 • We leren je plannen voor het eindexamen scheikunde.
 • Onze methode werkt: al onze leerlingen uit 2018 en 2019 zijn geslaagd!

Voor wie is de ExamBoost geschikt?

Havo en vwo-leerlingen die eindexamen doen in één of meer van de bètavakken. Wij bieden:

 • Examentraining Wiskunde
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
 • Examentraining Biologie
 • Examentraining Economie
De leerstof voor je eindexamen oefenen en persoonlijke begeleiding krijgen? Dan is de ExamBoost wat je nodig hebt! Wil je examentraining volgen? Schrijf je dan nu in!

Hoe ziet onze examentraining scheikunde eruit?

Moment van inschrijven

Je kunt vanaf januari starten met ExamBoost. Hoe vroeger je start, hoe beter je voorbereid bent op je eindexamen. In latere maanden (februari, maart of april) instromen is ook een mogelijkheid.
BrainBoost calendar

1 of 2 keer per week een examentraining volgen

Als je in januari of februari begint, raden wij je aan om 1 keer in de week deel te nemen. Stroom je later in? Dan raden we je aan om twee keer per week een examentraining te volgen. Onze ExamBoost trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 17u tot 19u.

Als je deelneemt ontvang je naast onze lessen:

Zeker Slagen
Je krijgt van ons ook het boekje Zeker Slagen! vol handige tips over hoe je moet leren.

Digitale leeromgeving
Als je onze examentraining scheikunde volgt, krijg je ook toegang tot de digitale leeromgeving van Digistudies voor alle eindexamenvakken. Zo kun je thuis ongelimiteerd oefenen.

Klassikaal les

Tijdens de trainingen krijg je klassikaal les van onze examentrainers in hoe je moet leren voor je eindexamens. Nadien ga je oefenen. Zo oefen je wat je op de daadwerkelijke examens ook moet kunnen.

Examentraining Amsterdam

Zit je in Amsterdam op school, of woon je in de buurt? Schrijf je dan in voor de ExamBoost van BrainBoost. Deze examentraining is wekelijks, waardoor jij niet in één keer alles moet leren, maar juist rustig op je gemak voorbereid wordt op je examens. We hebben twee locaties in Nederland, in onze mooie hoofdstad; eentje in Zuid en eentje in Centraal/Oost.

Locaties examentraining:

Al onze lessen beginnen met een ademhalingsoefening om de stresslevels omlaag te brengen

bekijk video

Examentraining

De examentraining voor al je bètavakken. Onze getrainde docenten leren jou om strategisch je eindexamen te maken en te halen! NO stress dus ☺

Tijden

 • Dinsdag van 17.00u t/m 19.00u
 • Donderdag van 17.00u t/m 19.00u

Prijs per week:

 • 1x per week € 85,-
 • 2x per week € 150,-

Wil je meer informatie?

Neem even contact op!

Voor meer informatie of vragen: bel, mail of laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op! Langskomen mag natuurlijk ook (laat dan even weten wanneer, dan zetten wij de thee klaar)!

BrainBoost_Huiswerkbegeleiding